Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polski sąd zdecydował: Nikola Rybka zostanie w Polsce - Norwegia

Czytali temat:
Rafal A (2431 niezalogowanych)
4 Posty

(BASIA12)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polski sąd zdecydował: Nikola Rybka zostanie w Polsce
Bardzo dobrze jakim prawem zabieraja dziecko jak nie jest ich obywatelem tak sie nie robi....!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
BASIA12 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polski sąd zdecydował: Nikola Rybka zostanie w Polsce
Bardzo dobrze jakim prawem zabieraja dziecko jak nie jest ich obywatelem tak sie nie robi....!!!!

Basia z "0" postow - vide admin. Wypierdalaj i nie zaczynaj nowego watku ze starym tematem. Jezeli chcesz prowokowac , lub podwyzszac liczbe odslon to masz 4 inne o tym samym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Zero postów nie oznacza admina, a wpis jako komentarz pod artykułem. To nie jest wliczane do ilości postów. Dopiero jeśli wpiszesz komentarz przez "forum" wliczone będzie jako post. Pod artykułem nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
gama28 napisał:
Zero postów nie oznacza admina, a wpis jako komentarz pod artykułem. To nie jest wliczane do ilości postów. Dopiero jeśli wpiszesz komentarz przez "forum" wliczone będzie jako post. Pod artykułem nie.

Chodzilo mi raczej o to, ze nigdy nie zabierala glosu i nagle startuje z nowym postem choc istnieja 4 na ten sam temat. Dlatego zasugerowalem, ze to post na podgrzanie atmosfery wokol trudnego tematu. Albo Basia sie ocknela i nie czytajac postow postanowila sie podzielic spoznionymi komentami albo podkreca atmosfere.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Lub wchodzi na główna stronę MN poczytać artykuły i ewentualnie je skomentować, nie zaglądając jednocześnie na forum... nigdy! Też się tak da Niektórzy żyją i funkcjonują bez forum MN, my do nich jak widać obecnie się nie zaliczamy Ona może tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
kamil75 może to żart, ale jeśli nie, to to kliknij czwartą zakąłdkę u góry na czerwonym pasku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...kamil

masz racje

ale tak jest po prostu wygodniej dla wlasciciela

zamiast pisac: strona reklamowa firmy p.c.

wystarczy: forum mn.

i wszyscy zadowoleni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(KRISOL666)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
estera kozlowska
(ladyesti)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marek Nowak
(Filemon)
Wiking
Najbardziej szokujące w tej sprawie jest to, że Barnevernet do tej pory nie podało żadnego oficjalnego uzasadnienia powodu odebrania dziecka rodzicom oraz to, że sąd norweski w tej sprawie nie wydał takiego postanowienia a teraz pani dyr. Mona Thormodsrud żąda od polskiego sądu uzasadnienia wyroku !!!. Oczywiście otrzyma, bo takie są zasady w cywilizowanych krajach przecież. Innymi słowy - złodziej żąda uzasadnienia wyroku na jakiej podstawie nie chcą mu zwrócić ukradzionej rzeczy !!!!!. Ta szemrana instytucja pod nazwą Barnevernet stoi poza i ponad prawem w Norwegii i podobnie w Szwecji, i uważa, ze może szykanować i terroryzować inne kraje i stosować bezkarnie " państwowy kidnaping ".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok