Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(5110 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
marianek73 napisał:
tobie chyba naprawde tu dobrze, bo nadwage widac gołym okiem, dużą nadwage!
znów gentleman
a wiesz, że niektórzy wolą tłuściejsze mięsko

janek > cholesterolu pilnuj.....

co do pani alinu, to poczekam spokojnie w ukryciu jak nasz janek ( przyczajony tygrys)....

hehehehee ala z tą turcją i 5* w all to beka : ))

szkoda,ze sie nie spotkalismy face 2 face,a bylo tak blisko......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mario Ty mi się nie stresuj za bardzo odpoczywaj przed podróżą co byś miał siły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w tej chwili różnic nie widać ale jak ktoś przyjechał tu 20-15 lat temu to nawet w wielkiej wiosce Warszawa nikt jeszcze nie wiedział np że można płacić kartą w sklepie

o czym w ogóle rozmawiamy ??

i nie skomentuje dalej bo naprawdę szkoda

złoża naturalne zrobiły swoją robotę , tylko że tu ludzie potrafią wykorzystać te dobra

a nie jak np . w Rosji jedynie oligarchia żyje dużo ponad stan a reszta toczy walkę o przeżycie

ot taka różnica
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
powiatowy-niby jak to tak doskonale wykorzystuja?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
otóż kryss , poszukaj sobie ci i jak -- nie będę ci tego tłumaczył bo zrobisz sobie krzywdę w mózgu --- zresztą jak sądzę przebywasz tu nie wielki okres czasu dlatego pytasz bo nie wiesz o co kaman ??

jak posiedzisz to zrozumiesz --- nie wszystko kawa na ławę

gdybym wszystkim zaczął podpowiadać co i jak tutaj to i tak większość uzna to za nie możliwe a poza tym ja do pewnych spraw doszedłem sam --- więc siedzę i czytam wypociny na forum i niejednokrotnie mam z tego niezły ubaw

poza tym jakiś durny tłumacz na telefon sobie zarabia tylko dlatego że zna język

ja oprócz tego że znam doskonale język znam jeszcze prawo pracy i różne takie inne sprawy --- dla tego cała MN niczym mnie tutaj nie zaskakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to dlaczego tak często powiatowy lubi wprowadzać ludziska w błąd ?? .....zaczynam podejrzewać że naumyślnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w błąd to jak na razie sam siebie wprowadzasz Andre ved mark

chciałoby się niejednokrotnie żeby było tak jak sobie ktoś wymyślił tylko że realia są całkowicie inne

zawsze możesz zapłacić w Polisz konekszjon i powiedzą ci co i jak oczywiście za pieniądze

chociaż ich pomoc ogranicza się do podstawowych spraw urzędowych

jak koń z klapami na oczach --- widzą wszystko w jednym kierunku

jak do tej pory -- jeśli mam na to chęć to pomagam w przeciwieństwie do tych co tylko dużo piszą , nie dość że sami są pod znakiem zapytania niejednokrotnie to jeszcze komuś doradzają , i tak koło się zamyka i wszyscy myślą że jest dobrze .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:.. jeśli mam na to chęć to pomagam...
... nie dość że sami są pod znakiem zapytania niejednokrotnie to jeszcze komuś doradzają ...
---
MOIM ZDANIEM...
...lepiej jest robić cokolwiek , niż nie robić nic w ogóle ...
---
Jeżeli akurat Ktoś , załatwił coś , gdziekolwiek... cokolwiek ...pozytywnie ...
...TO DLACZEGO , NIE MA SIĘ , PODZIELIĆ TYM Z INNYMI...!?...
---

Co z kolei nie oznacza , że zna się na wszystkim , dlatego sam , nieraz zadaje INNYM pytania które i Jego nurtują .
---
NIE BĄDŹ taki ..."wysoki"...
---
Wiem ,że dużo spraw tutaj poruszanych , dla Większości z Nas jest śmieszne i powielane ... JUŻ TYSIĘCZNY RAZ ... niemniej...
...NASZE FORUM ... ma taką a nie inną , specyfikę odpowiedzi , na dane tematy , że i Mnie samemu jest nieraz trudno coś sensownego... SZYBKO ZNALEŹĆ...
---
NIEMNIEJ... dalej uważam , że forum... to nie stricte ... poradnik dla pytań krótkich i treściwych , ale i również na luźne odpowiedzi poza tematyczne .
---
TU ...moim zdaniem , to tak jak w kawiarni ...Hard Rock Cafe... wchodzisz na spotkanie i rozmawiasz o wszystkim i niczym...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:
tobie chyba naprawde tu dobrze, bo nadwage widac gołym okiem, dużą nadwage!

i taki z niego miłujący kobiety!! Przy pierwszej okazji i zupelnie bez powodu ( bo kobita nikogo nie zwyzywała, ot po prostu powiedziala swoje zdanie) dowali z grubej rury..

babka wyglada zajebiscie, jak zdrowa, rasowa kobieta.. a Ty z braku jakiejkolwiek błyskotliwej myśli ( poprawka: myśli w ogóle) piszesz taki płytki tekst

Jak juz nie masz żadnego argumentu, albo ogolnie nic do napisania w temacie to wciskasz post o tym kto ma jakie wlosy, ile wazy i skad pochodzi.

Leczymy własne kompleksy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daniel M
(eurodelma)
Wiking
To odpowiedzcie mi na pytanie ( to do tych którzy tak narzekają na Norwegię) po co tutaj mieszkacie??? Wracajcie do Polski. Tam zarabiajcie pieniążki i płaćcie podatki. Aaaaa i co ? Nie wracacie? Dlaczego, skoro tutaj tak źle???

woodziak, odpowiadam ci na pytanie: w Norwegii nie mieszkam, bylem tu turystycznie wiele razy, jestem tu na tych stronach, bo moi kuzyni w Norwegii mieszkaja. Ja mieszkam w Nowej Zelandii. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok