Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
zic zac Waldii Waldii (5925 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
hehhehehehepozdro z meliny,ty meliniarzu
przepłacasz w oslo za piwo po 400nok,podczas gdy ja w drammen zapodałem sobie tyskie po 360
a do poduszki kupiłem sobie whisky 1 litr za 270
podbij na priv,to ci podrzuce do "stolicy".....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
to do szynkara było,bo to on lubuje sie w naszym ojczystym browarku(ja tez)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szynkar)
Wiking
dla mnie cena nie gra roli ja chce miec z dostawa do domu bo nie lubie tych klimatow z melin, a do tego pije ok 20 w miesiacu wiec czy 15 czy 20kr nie robi nikomu roznicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

Nic nie dostaje za darmo,poniewaz ciezko pracuje, niejednokrotnie 15h/dziennie,wiec nie sądze zebym musiał jakos specjalnie sie odwzajemniac i lizac dupe ciemnym norkom! Daje z siebie to co najlepsze i najcenniejsze-poswiecenie i oddanie pracy w 100%.....
prosty układ> ciezkie pieniadze,za ciezką prace!
AAAAAAAA co do jezyka: to nie znam norweskiego, znac nie zamierzam i wcale mi to nie przeszkadza zarabiac ponad 500.000 nok brutto rocznie+ferjepenger+zwrot podatku(niemały)!
Mam tez bardzo powazna pozycje w swojej firmie,spory szacunek i uznanie!

WOW
15h dziennie i wyciąga pół miliona na rok
WOW WOW WOW
co za cfaniak, chyba z Mońków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek Hol
(miho)
Wiking
Wszystkim Wam ta Norwegia robi taka krzywde i tak Was wykorzystuje, a jakos nikt z Was nie wraca do ukochanego kraju?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
i miho tez racje ma,ale ja mam juz blizej niz dalej do powrotu,osiagne co zamierzylem i brykam do domciu,wole tam zyc,przynajmniej nie bede obywatelem 3 czy 4 kategorii,po pakisach ,azylantach i norweskich alkocholikach.ale kazdy ma wybor i to jest jego sprawa jak i gdzie chce zyc,czasem zycie nas zmusza aby byc niekoniecznie tam gdzie chcielibysmy ,ale to przeciez wszyscy doskonale wiemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
jasta102 napisał:
marianek73 napisał:

Nic nie dostaje za darmo,poniewaz ciezko pracuje, niejednokrotnie 15h/dziennie,wiec nie sądze zebym musiał jakos specjalnie sie odwzajemniac i lizac dupe ciemnym norkom! Daje z siebie to co najlepsze i najcenniejsze-poswiecenie i oddanie pracy w 100%.....
prosty układ> ciezkie pieniadze,za ciezką prace!
AAAAAAAA co do jezyka: to nie znam norweskiego, znac nie zamierzam i wcale mi to nie przeszkadza zarabiac ponad 500.000 nok brutto rocznie+ferjepenger+zwrot podatku(niemały)!
Mam tez bardzo powazna pozycje w swojej firmie,spory szacunek i uznanie!

WOW
15h dziennie i wyciąga pół miliona na rok
WOW WOW WOW
co za cfaniak, chyba z Mońków

no co ty ...to nie może być Moniek,każdy szanujący sie Moniek ma co najmniej trzy roboty i robił 26 h na dobe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
napisałem "NIEJEDNOKROTNIE" pajacu!
ale nawet gdyby tak, to nie widze powodu do wstydu,ani ukrywania tego...
ty tylko podczas snu takie kwoty widzisz,a ja mam na dłoni
ferjepenger ca 45 klocków+zwrotu za podróze do PL i inne koszty ca 27.000......
I tak przez 5 lat juz lamusie )
Kiedys moze przyslesz mi swoje CV zebym cie zatrudnił w PL,lub wpadniesz na rozmowe kwalifikacyjna )
Zawsze masz u mnie etat,bo cie lubie jak mało kogo, a drzwi przed szefem ktos przeciez musi otwierac : )
takze nic sie nie bój,bo robote po powrocie masz i co najwazniejsze bez znajomosci jezyka )
kolejny dowód na to, ze jezyk nie jest naj......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta to moze sie pochwalisz skad sie przyjechalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:...ale nawet gdyby tak, to nie widze powodu do wstydu,ani ukrywania tego....
Jednymi słowy ... jesteś następnym dobrowolnym "BIAŁYM MURZYNEM " który by zarobić ździebko więcej .."ZASUWA".. ponad normę ...tylko dlatego by szefostwo było kontent i nie miało czasami w głowie Ciebie zwolnić ...

...ŻAŁOŚĆ...

Gdybyś napisał , że masz te pół miliona Nok brutto , na zwykłym kontraktowym etacie , /...37,5-t/ uke .../ . O , to byłbyś gość !!!.
A tak to czym się podniecasz ..." białe murzyniątko " , pewnie sam , otwierasz drzwi szefowi jak go tylko widzisz i kłaniasz się w pas... .
Osobiście nie jestem zazdrosny Twoich apanaży ... pomimo , iż zarabiam tyle co Ty ale przez dwa lata rozrachunkowe ...

Niemniej , mam znajomych Inżynierów Polaków , Tu w Norge ...którzy na zwykłym etacie wyciągają po 750tys.Nok/Brutto ... mało tego z tych 7,5 tim. połowę czasu przeznaczają na sączenie kawy ... no może nie codziennie ... niemniej , przez jakiś tam czas w danym miesiącu ..
I w żadnym przypadku nie noszą Swojej Dupy Wyżej Nosa ...
Tak jak Ty... to Tutaj .... Nam zaprezentowałeś ...
Jeszcze raz ...
...ŻAŁOŚĆ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok