Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Normalnosc czyli pozytywna pochodna poziomu mentalnego jest wprost proporcjonalna do skomplikowania zwojow mozgowych obiektu starajacego sie o kobiete. Wyrazna obecnosc sterydow w owym obiekcie odstrasza ambitne a przyciaga typy tipsiaro-blacharskie ze zlotymi ketami na szyjach. Patrzac Damianku na Twoje zdjecie domyslam sie przyczyny sciagania na Ciebie uwagi wielbicielek Pudelka i hard corowego odwloku Kim. I slusznie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Cortez1 napisał:
Patrzac Damianku na Twoje zdjecie domyslam sie przyczyny sciagania na Ciebie uwagi wielbicielek Pudelka i hard corowego odwloku Kim. I slusznie....
z takim foto to ściąga na siebie również normalne wielbicielki Me jak miłość i Klanu
pieprzony cebulak,teść i siłka, i trochę wydepilowane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(annaC)
Wiking
Cóż za twórcze komentarze...Osobiście uważam że super jest jak facet o siebie dba byle by nie przegiales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
A co on nie przegioles
Bukieciaro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(annaC)
Wiking
Wysłałam komentarz z błędem gdyż nie zwróciłam uwagi na to co poszło. Widać, nie ma co tu się wdawac w komentowanie wpisów bo zawsze znajdzie się jakiś cwaniaczek co musi mieć ostatnie zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lepiej nie okazuj swojego stylu na widok spoconego buraka bez koszulki co to się gdzieś w szatni zaprezentuje w poszukiwaniu niebanalnej kobiety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(djdolph)
Wiking
Pisząc takie komentarze pograżacie się chlopaki... Cortez, myslisz ze wklejajac definicje z innych stron pokazesz swoja inteligencje? Odpusc sobie te zalosne wywody...
A co do Ciebie, to w ogole brak mi slow... Tescik powiadasz? Gdy ty pijesz kolejne piwo i walisz pawia pod siebie ja ciezko cwicze, zeby czuc sie dobrze w wlasnym ciele. Ty jedynie uzywasz jednej reki zeby zaspokoic swoje fantazje i pragnienie.
Mysle, ze kobiety wola byc w towarzystwie czlowieka, ktory zadba o siebie, a nie budzic sie obok kogos kto ma to w d... Ja robie to tylko dla siebie i nigdy chyba tego nie zrozumiesz.
Poza tym twoje prymitywne wulgaryzmy swiadcza, ze ty nie znajdziesz nigdy kobiety. Ani ladnej, a tym bardziej inteligentnej.
Nie bede juz tracil swojego czasu na odpowiedzi na wasze kolejne komentarze bo napewno nie odpuscicie sobie bez rewanzu, dlatego wszem i wobec oglaszam wasze zwyciestwo w tej hejterskiej walce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(annaC)
Wiking
Do mojego stylu Janek Stary Tobie wiele brakuje. Miłego dnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
annaC napisał:
Do mojego stylu Janek Stary Tobie wiele brakuje. Miłego dnia
Mnie ten sam odpowiada co i tobie
Uwielbiam dziewke polnaga w sraczu z tipsami dziubkiem i czerwonymi warami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Sterydziaczku, dbanie o siebie nie polega na pompowaniu swoich, dosc cherlawych jak okazuje zdjecie, miesni. To o wiele bardxiej skomplikowane. I zaczyna na sie poziomie zawartosci puszki mozgowej a nie kaloryfera, scislej plaskiego panelu, pod broda. Ale i Ty, napedzany suplementsmi, znajdziesz swoja Julie. Spoko, skonczy z mopem zacznie z Toba.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok