Poproszę o pomysły na nazwę grupy, nie wiem czy zamykamy sie w temacie sportu!? czy robimy grupe ogóną grupę? Czekam A tak pozatym dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za zajebisty weekend. Oczywiście jestem pod wrażeniem organizacji... Pozdrawiam
SebastianSasnaSikorski napisał: Poproszę o pomysły na nazwę grupy, nie wiem czy zamykamy sie w temacie sportu!? czy robimy grupe ogóną grupę? Czekam A tak pozatym dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za zajebisty weekend. Oczywiście jestem pod wrażeniem organizacji... Pozdrawiam
Weekend byl supper, oby wiecej takich takze dziekuje wszystkim, za wspolnie spedzony czas , a tym bardziej tym z dalszych stron.. fajnie, ze mimo odleglosci macie checi zeby z nami pograc, poimprezowac itp..
A co do grupy... takze jestem za ogolna
archi1992 napisał: Jak tam ma ktos dzisiaj zakwasy bo ja myslalem ze sie nie podniose
ja za malo sie wczoraj ruszalam , ale po sobotnim szukaniu klubu i tancowaniu to nogi daly znac dzisiaj juz spoko takze rozciaganko i rowerek w domu
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.