Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8212 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Przesympatyczni napisał:

No w tym wieku I z takim wygladem to i tak dobrze, ze chociaz za pieniadze sie jeszcze godza to robic z Toba

mało jeszcze wiesz o życiu
pomijając młode głupie siksy to
żadna normalna kobieta NIKOMU nie da dupy za darmo
nie dość, że nie odczuwasz przyjemności z seksu, to jeszcze podstawowych prawd nie znasz
po drugie nieboraku
inna stara prawda
facet może być brzydszy od diabła
ale ma mu stać i to jeszcze być duże
i się zabierasz dziecko z motyczką na słońce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:

No w tym wieku I z takim wygladem to i tak dobrze, ze chociaz za pieniadze sie jeszcze godza to robic z Toba

mało jeszcze wiesz o życiu
pomijając młode głupie siksy to
żadna normalna kobieta NIKOMU nie da dupy za darmo
nie dość, że nie odczuwasz przyjemności z seksu, to jeszcze podstawowych prawd nie znasz
po drugie nieboraku
inna stara prawda
facet może być brzydszy od diabła
ale ma mu stać i to jeszcze być duże
i się zabierasz dziecko z motyczką na słońce

Slabo rozumujesz my mamy przyjemnosc x2
I to jest zwiazek i zaufanie, ze dwie osoby decyduja sie na cos takiego.
Skoro nazywasz to tak, ze kobiety daja Ci "dupy" to moim zdaniem jestes zwyklym burakiem granatem oderwanym od pluga. Skoro uwazasz, ze seks za kase jest nie patologiczny to jestes w bledzie dziewczyny ktore sa prostytutkami sa nimi nie z wyboru tylko dlatego, ze je cos zmusilo a ty czerpiesz korzysci zerujac na ich nieszczesciu zyciowym.
Popierdolilo ci sie w norwegii pieniadze zarobiles I myslisz, ze jestes fajny ? Jak traktujesz kobiety jak towar to z Toba cos jest nie tak a nie z nami bo swingersi maja szacunek do siebie I kobiet I kazdy to robi bo tak chce a nie zeby wkorzystac drugiego czlowieka.

Jestes zwyklym smieciem ktoremu sie pojebalo w glowie od pieniedzy ktore wydaje ci sie ze masz a tak naprawde to jestes golodupiec.

Probujesz pokazac komus wartosci a sam ich nie masz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
wy jednak jestescie zboczeni i patologiczni.....

teraz janek jest zboczony i kurwiarz, aja zostałem..... swingerem

no zesz kurwa wasz mac....

David (z) Getta pyta tanaczącą grupe swingersów > jak sie bawi prawa strona? odp: bosko!
Potem pyta jak sie bawi lewa strona? odp: bosko!
No to jedziemy >>> wiecej gazu!
czego kurwa wasza zboczona mac serdecznie wam zycze > duzo gazu, baaa smiertelnej ilosci gazu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:

David (z) Getta pyta tanaczącą grupe swingersów > jak sie bawi prawa strona? odp: bosko!
czego kurwa wasza zboczona mac serdecznie wam zycze > duzo gazu, baaa smiertelnej ilosci gazu!

Oni są zboczeni????? A ty to pewnie capo Taki Ktosiu? Miałbyś ubaw w Jedwabnem. Gęba pełna "wartości" moherowych. W domu pewnie zostałeś bohaterem, bo tego dnia żona w ryj nie dostała. Janek nie jest ani zboczony, ani kurwiarz, on może sobie już tylko pogadać, a z tobą nawet tzw. "kurwa" ( co byś przez to nie rozumiał - rozumiał? ) nawet nie pójdzie. Zwiń się i zmykaj, to nie jest twój obóz koncentracyjny, chrześcijański intelektualisto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
generalnie chcialem powiedziec ze caly ten watek przyprawia mnie o bol glowy. Sa dwa wyjscia , albo wszyscy ktorzy tutaj krytykuja na forum sa tak zacofani albo glupi? albo sobie jaj robia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:
Taki Ktos napisał:

Oni są zboczeni????? A ty to pewnie capo Taki Ktosiu? Miałbyś ubaw w Jedwabnem. Gęba pełna "wartości" moherowych. W domu pewnie zostałeś bohaterem, bo tego dnia żona w ryj nie dostała. Janek nie jest ani zboczony, ani kurwiarz, on może sobie już tylko pogadać, a z tobą nawet tzw. "kurwa" ( co byś przez to nie rozumiał - rozumiał? ) nawet nie pójdzie. Zwiń się i zmykaj, to nie jest twój obóz koncentracyjny, chrześcijański intelektualisto.

do tej pory ciebie nie komentowałem, wiec powstrzymam sie i tym razem, choc bardzo mnie kusi.....

Ale jednak osram cie i oleje ciepłym moczem > zwykle tak traktuje podobne ci kurwy, wiec nie obleci i ciebie tafyfa ulgowa
enjoy moje sczochy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
maszkar napisał:
Taki Ktos napisał:

do tej pory ciebie nie komentowałem, wiec powstrzymam sie i tym razem, choc bardzo mnie kusi.....

Ale jednak osram cie i oleje ciepłym moczem > zwykle tak traktuje podobne ci kurwy, wiec nie obleci i ciebie tafyfa ulgowa
enjoy moje sczochy

Nie lubię mieć racji. A jednak zapity,moherowy, chrześcijański. quasi nazi, intelektualista. Teraz możesz puścić coś ze swojego kościelnego repertuaru. Pokaż co na pasterce zaśpiewasz. Posłuchajmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
tony napisał:
generalnie chcialem powiedziec ze caly ten watek przyprawia mnie o bol glowy. Sa dwa wyjscia , albo wszyscy ktorzy tutaj krytykuja na forum sa tak zacofani albo glupi? albo sobie jaj robia?

to w sumie trzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Jasna napisał:
tony napisał:

to w sumie trzy

O Jasna... (stop), masz rację .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
maszkar napisał:

Nie lubię mieć racji. A jednak zapity,moherowy, chrześcijański. quasi nazi, intelektualista. Teraz możesz puścić coś ze swojego kościelnego repertuaru. Pokaż co na pasterce zaśpiewasz. Posłuchajmy [/quote]

mówisdz i masz, ale kurwa to ostatni juz raz, kiedy nawiązuje z toba jebany cwelu jakąkolwiek rozmowe!

a tu masz to co nuce sobie zawsze jak mi pyknie >

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok