Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski hubert kwiat paweł kubicki Roman Sabiat 25PABLO urbanski Oni Norge LukaszC Ce Sexi_par (8222 niezalogowanych)
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
sabiat napisał:
Taki Ktos napisał:

wow

a ja głupi myslałem, ze sex to konsumowanie miłosci........

dzieki takim jak ty i reszcie kretynów, ten swiat schodzi na psy i wszystkie piekne wartosci przestają sie liczyc.....

jebał was pies, ale mam nadzieje,ze mord waszych juz lizał nie będzie!
- podkreślenie moje

WOW!
Czy aby nie przesadziłeś z samokrytyką?
Pewne rzeczy są tak oczywiste, że aż nie wypada o nich mówić.

wow : )

Pozwól niech zycie pokaze........

Dla mnie oczywiste jest to, ze takie cioty (przesympatyczni) nie maja prawa funkcjonowac w normalnym swiecie, tam gdzie ja funkcjonuje, bo najnormalniej w swiecie... zaliczają glebe!
Wiec co im pozostaje ? smieszne/załosne wrzuty w necie, gdzie moga byc bohaterami (do czasu)
Ja tez ostatnio ogarnąłem pare rzeczy w domu i tu uwazaj: moja slubna rzekła > mężu "własnie zostałes bohaterem w swoim domu"

ps: ty tez mozesz nim zostac.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Taki Ktos napisał: wow : )
Dla mnie oczywiste jest to, ze takie cioty (przesympatyczni) nie maja prawa funkcjonowac w normalnym swiecie,..

Jak zapewne zauważyłeś, dla mnie przesympatyczni nie są ciotami. Ba, odczuwam coś na wzór podziwu dla ich decyzji, bo na pewno zapadła po długim, długim namyśle i była poprzedzona szczerymi rozmowami o fantazjach i możliwościach ich realizacji. A to potrafią tylko nieliczni.
A wiec z mojej strony, respekt!

...tam gdzie ja funkcjonuje, bo najnormalniej w swiecie... zaliczają glebe!
Zdradź mi w jakiej okolicy przebywasz, tak abym wiedział gdzie nie wolno mi się pokazać.
Lub nie mów nic, ale wtedy będziesz zmuszony wciągnąć mnie na listę kandydatów do gleby.

Ja tez ostatnio ogarnąłem pare rzeczy w domu i tu uwazaj: moja slubna rzekła > mężu "własnie zostałes bohaterem w swoim domu"

No no, szacun.
U mnie jest to niemożliwe. Ostatnim moim wyczynem było walnięcie pięścią w stół i postawienie kategorycznego zakazu pod pijania mojej whisky. A za to nie przypinają orderu bohatera I klasy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
sabiat napisał:
Taki Ktos napisał: wow : )
Dla mnie oczywiste jest to, ze takie cioty (przesympatyczni) nie maja prawa funkcjonowac w normalnym swiecie,..

Jak zapewne zauważyłeś, dla mnie przesympatyczni nie są ciotami. Ba, odczuwam coś na wzór podziwu dla ich decyzji, bo na pewno zapadła po długim, długim namyśle i była poprzedzona szczerymi rozmowami o fantazjach i możliwościach ich realizacji. A to potrafią tylko nieliczni.
A wiec z mojej strony, respekt!

...tam gdzie ja funkcjonuje, bo najnormalniej w swiecie... zaliczają glebe!
Zdradź mi w jakiej okolicy przebywasz, tak abym wiedział gdzie nie wolno mi się pokazać.
Lub nie mów nic, ale wtedy będziesz zmuszony wciągnąć mnie na listę kandydatów do gleby.

No no, szacun.
U mnie jest to niemożliwe. Ostatnim moim wyczynem było walnięcie pięścią w stół i postawienie kategorycznego zakazu pod pijania mojej whisky. A za to nie przypinają orderu bohatera I klasy.

No to poszalałes panie....... przesympatyczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
Taki ktos ... Brak ci konsekwencji. Mowiles, ze juz zakonczyles tamat I nawet napisales sobie spierdalaj

Ojj pamiec juz chyba nie ta albo strasznie cie interesuje swingers skoro tak lubisz tutaj wracac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Taki Ktos napisał:

No to poszalałes panie....... przesympatyczny

Ano tak.

Wiesz Taki Ktos, ze i Ty jesteś "napiętnowany" ciągotami do swingu?
Jeżeli teraz potrafisz utrzymać Organ w spodniach, to kiedyś wcale tak nie było, prawda?
Przyznaj się, ile miałeś dziewczyn zanim dałeś się zaobrączkować na dożywocie?

Dobra, nie musisz nic mówić, ale musisz wiedzieć, ze skakanie z kwiatka na kwiatek w poszukiwaniu tej jedynej jest niczym innym jak wymiana partnerek, a to z kolei charakteryzuje zachowania w swingu.
Zatem witaj w gronie przesympatycznych, Taki Ktos.
Pewnie nawet nie wiedziałeś, ze jesteś b. swingersem.

B.K. napisał:...przyznam sie,ze jestem do tyłu...do wczoraj sadziłam,ze swingowanie to jakis rodzaj tanca,wspolnej zabawy
Zatem wnioskuje, ze masz jakieś pojecie o tym kierunku muzyki jazzowej, ekstra dla Ciebie wklejam mój ulubimy kawałek z Rogers and Astaire.
Zwróć uwagę na zachowanie mężczyzn i powiedz co widzisz.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Taki Ktos napisał:
ja tez ostatnio ogarnąłem pare rzeczy w domu i tu uwazaj: moja slubna rzekła > mężu "własnie zostałes bohaterem w swoim domu"

- położyłem zwitek koron na stole
- wyniosłem śmieci
- wytrzepałem dywany
- umyłem talerze
- odkurzyłem
- wziąłem listę zakupów i wróciłem ze wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sabiat napisał:

Przyznaj się, ile miałeś dziewczyn zanim dałeś się zaobrączkować na dożywocie?

Dobra, nie musisz nic mówić, ale musisz wiedzieć, ze skakanie z kwiatka na kwiatek w poszukiwaniu tej jedynej jest niczym innym jak wymiana partnerek, a to z kolei charakteryzuje zachowania w swingu.
Zatem witaj w gronie przesympatycznych, Taki Ktos.
Pewnie nawet nie wiedziałeś, ze jesteś b. swingersem.

o to ja też
to trzeba mieć we łbie nasrane
żeby porównać poszukiwanie tej jedynej i popełnione przy tym pomyłki
z brakiem odczuwania satysfakcji seksualnej i wymyślaniem sytuacji swingersów, czyli wzajemnym lizaniem kroczy w kilku, kilkunastoosobowych grupach, bądź doggingiem czyli piepszeniem gdzieś na widoku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
Taki Ktos napisał:
ja tez ostatnio ogarnąłem pare rzeczy w domu i tu uwazaj: moja slubna rzekła > mężu "własnie zostałes bohaterem w swoim domu"

- wyniosłem śmieci
- wytrzepałem dywany
- umyłem talerze
- odkurzyłem

Zaryzykowalabym, ze w zwiazku z punktem 1, to dostal jeszcze w nagrode mozliwosc skorzystania z zony , pod warunkiem, ze zwitek koron byl wystarczajaco gruby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
jasta102 napisał:
Taki Ktos napisał:

- wyniosłem śmieci
- wytrzepałem dywany
- umyłem talerze
- odkurzyłem

Zaryzykowalabym, ze w zwiazku z punktem 1, to dostal jeszcze w nagrode mozliwosc skorzystania z zony , pod warunkiem, ze zwitek koron byl wystarczajaco gruby

stara prawda
oko za oko
ząb za ząb
dupa za pieniądze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
jasta102 napisał:
Lindemans napisał:
jasta102 napisał:
Taki Ktos napisał:

- wyniosłem śmieci
- wytrzepałem dywany
- umyłem talerze
- odkurzyłem

stara prawda
oko za oko
ząb za ząb
dupa za pieniądze

No w tym wieku I z takim wygladem to i tak dobrze, ze chociaz za pieniadze sie jeszcze godza to robic z Toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok