Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
no widzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
Uwazaj bo my się zbierzemy i nawiedzimy Cie tam co to dla nas 300km
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
dokładnie rozbijając kilometry na ilość osób to zaledwie parę kroków
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(LuSii)
Stały Bywalec
HaLKommmm!!!..PowStańcE dziewCZęta!! .. kto tup tup-a małymi kroczkami do środy?? ... ja już nastawiona na zlot
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
SABAT musi sie odbyć , ja też jestem gotowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No ba!! Jakzeby inaczej Tez jestem zwarta i gotowa..to co godzina zostaje ta sama? wszystkim pasuje?

Mam jeszcze jedna sprawe do obgadania moze wlasnie w srode,bo potrzebuje dziewczyne do sprzatania domu w okolicach Fetsund,ktore znajduje sie za Lillestrøm ale tam to moze dwa razy trzeba bedzie skoczyc a pozniej w okolicach Høybråten tez dom tak raczej na stale O tym wiecej w srode ale jakby ktoras miala kogos to dac znac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(AKLA)
Wiking
Witajcie! Ja to juz prawie czulam jak pije z Wami te kawe do momentu, gdy przeczytalam, ze to we srody. Noo... na starcie mam w plecy Wtedy to ja pracuje. Macie moze jakis wolny termin dla tygodniowych pracocholikow? Weekendy mam wolne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Dorota A
(Apenandi)
Początkujący
ja myślę ze coś sie wymysli dla pracoholików
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Wogole to wam powiem ze w srode ma padac troche szkoda... a dla pracoholikow-hmm, mysle ze fajnie byloby sie tez spotkaac np w sobote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów

(Saandra)
Stały Bywalec
skoro poruszyłyście temat pracoholików, dopisuje się do listy chętnych tez bym coś porobiła bo zwariuje siedząc w domu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok