Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,ja akurat malo uzywam wszystkiego ale mam No i wiemy co dobre,hi,hi

Kasia,ja na poczatku tez tak przezywalam te rozstania i brak rodziny. Ale po 5 latach jakos sie przyzwyczailam. Ale wiem jak to ciezko... No ale pocieszajacy jest fakt,ze niedlugo to sie skonczy i wrocicie do Polski No i 3 pokoje to calkiem sporo

Ania,masz racje lepiej splacac swoj kat Ale ja jeszcze musze chwile poczekac. Jak wroce do pracy z macierzynskiego to sie pewnie wybiore do banku No ale gratuluje,ze Wam sie udalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to tez fajna stronka-spisalam z metki z palaka z zabawkami hehe

www.kidsii.com/brightstarts/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga31 - super rozumiem, że nie czekasz, żeby obejrzeć wózeczek na żywo?
Ale w takim razie ja poproszę o Twoją recenzję, bo ja dopiero w okolicach maja będę ten wózeczek kupować jak Ida będzie miałą pół roku. I wybrałaś kolorki, które mi się najbardziej podobały

Ja ciagle sie zastanawiam czy wybrac ten techno czy questa - bo jak pisałam u mnie to bedzie wozek nr 2 - na wyjazdy do polski i "do miasta". Tutaj to bym go zmasakrowała momentalnie, a przede wszystkim on by sobie nie poradził

My dzisiaj w zasadzie cały dzień na dworze - mąż zapędził mnie do sprzątania okolic domu i ogrodu i dzidzia z nami w wózku na tarasie. a zaraz chyba się jeszcze przejdziemy troszkę też

Bez rodziny słabo - to prawda Moi rodzice są strasznie smutni, bo ja jedynaczką jestem
I w sumie zawsze z rodzicami blisko związana byłam to znaczy jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,przekopalam internet. Przeczytalam duzo opinii. Po za tym ogladnelam 10 minutowy filmik. Ladnie jest wszystko pokazane jak dziala. I podobaja mi sie kolorki Po za tym musze go kupic teraz,bo jak przylece do Polski to bede potrzebowala od razu. A mieszkam praktycznie na wiosce gdzie porzadnego wozka nie kupie,he,he A wybralam Techno Xlr bo rozklada sie do pozycji lezacej a Quest tylko do pollezacej.
My tez wlasnie wrocilysmy ze spaceru i Julka dalej kima na tarasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA JULCIA TO PRAWDZIWA ŚLICZNOTKA SPACERÓWKA JAKĄ WYBRAŁAS JEST SUPER
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo dziewczyny jaka tu cisza dzis
aga Julcia kochana potem daj znac jak sie wozek sprawdza bo ja nie wiem jaka spacerowke kupic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga Sliczna masz coreczke, juz duza z niej Panna
Dzis Emme odwiedzila kolezanka Zuzia Obie z 2011
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej oj troche znowu do czytania super trio z mamusiek i dzieci Emilka,Natana i Julki a raczej podwójne trio Gabryś hipnotyzuje oczkami a Olus miał dzisiaj do towarzystwa swojego kumpla Natana i nawet spacerek był ale mamy takie dupy że zadna nie nie wzięła aparatu ale w domu sesja była
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
i jeszcze jedno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów