Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ale wydaje mi się że to dużo zależy od genów i budowy ciała...ja całe życie szczupła byłam i nie tyłam a teraz w 3 miesiące 15kg przytyć to lekki szok dla mojej skóry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja znikam spac dzis wyjatkowo wczesnie bo padam
dobranoc dziewczyny

nie przejmujcie sie rozstepami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Hallo hallo laseczki

Jeszcze się nie mam zamiaru rozpakować, tzn synuś nie chcę wyjść

Dziś byłam rano, a później brak czasu i szybko sie dziś położyłam spać, bo jakaś zmęczona byłam. Przespałam z godzinę i teraz nie mogę zasnąć, bo jest mi tak gorąco, że cała się pocę. I stwierdziłam, że zobaczę co tam mamuśki wypisują

Aga dzięki za te linki :*

A co do rozstępów to strzeżcie się dziewczyny, bo mi skóra popękała praktycznie na samej końcówce. I to tak, że do tej pory jestem w szoku rozmiaru tych rozstępów mimo smarowania różnymi kremami i mimo, że nadal smaruje kremami to są coraz większe. Więc to zalezy od rodzaju skóry moim zdaniem i od tego ile i w jakim czasie się przytyło. Ja chudzinka z niedowagą a przytyłam 16 kg w bardzo szybkim tempie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie Olik wyszedl przecudnie na obu fociach ale najfajowiej wyszedl ten Twoj sliczny marynarz na tej foci co ala Rambo boksera udaje hehe
Madzia Elin wyglada jakby uczestniczyla w jakiejs profesjonalnej sesji Alez my mamuski forumowe mamy fajne i przesliczne te dzieciaczki co do jednego!!!
Brzuszki tez mialyscie mamuski superowe
Co do rozstepow to przeszlam juz 3 ciaze i na szczescie nie mam nawet jednego ale to podobno kwestia genetyki i dziedziczenia-moja mama urodzila 3 dzieci i tez zero rozstepow,siora jedna dwojke dzieci i tez zero,najmlodsza siora jedno i tez zero rozstepow-a powiem Wam,ze mnie to brzuch tak rozciagnelo,ze az skora swiecila hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
No ja już po kąpieli teraz smarujemy Tuptusiowata ty mnie tu nie strasz he he

a mówią że to córka zabiera matce urodę a mój Fifi to mnie tak szpeci że masakra mam straszne włosy a cerę jak 14 latka he he ale pytałam już położnej co ja mam z tym robić bo nic nie pomaga i mówiła nie ma rady trzeba czekać wszystko wina hormonów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mnie mój synuś to tak odmłodził, że głowa mała buźkę mam jak pupcia niemowlęcia. Bez żadnych problemów skórnych ani nic. I strasznie młodo wyglądam. Włosy bardzo dobrze wyglądają i bardzo szybko rosną. Mocne paznokcie a nigdy takich nie miałam i nawet głos mi zdziecinniał. Nie dość, że i tak jestem młoda jak na swój wiek to teraz to już w ogóle odmłodzona jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ja kobietki to w ciazy mialam jak spóźnieni3 wlosy jak siano,,cera jak u nastolatki wchodzacej w okres dojrzewania-masakra I mowiono mi wlasnie,ze bedzie dziewczynka bo mi urode zabiera a jak sie okazalo,ze synus to mi sie smiac chcialo od tych ich wrozb z wygladem hehe To samo bylo z wrozeniem z pepka-zabobony

Ocka mi sie juz kleja-DOBRANOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
HoHo, ile zdjec maluszkow naszych i nawet mamy mamusie piekne z brzuszkami....no to ja tez sie pochwale brzuszkiem
Zamazane bo bez lampy ale w tym dniu w nocy jechalam do szpitala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a tu jest okolo poltora msc przed porodem

A co do cery rozstepow to jak napisala TUPTUSIOWATA, na sam koniec jak mi brzuch opadal zrobily mi sie straszne rozstepy...Mimo smarowania sie oliwka rano i wieczorem, no ale niestety nic sie na to nie poradzi ze sa. A co do cery to mimo ze byla dziewczynka to nie mialam problemu z cera, a po ciazy balam sie troche o kondycje wlosow, ale zrobily sie jescze lepsze niz przed ciaza. Wiec jak na razie nie jest zle.
A od dzis zaczynam w koncu cwiczyc jak mala da oczywiscie heh. Kiedys kupilam tu hulahop 2kg jest bardzo fajne, mimo ze na poczatku troche boli to po jakims czasie juz jest ok a i efekty dobre. Akurat mi sie to przyda bo sie troche poszerzylam w biodrach i brzuchu na szerokosc troche....ufff....

A co do ubranek to kupowalam tez na 50 cm. Nie duzo w sumie bo tylko na promocji bo szkoda mi bylo kupowac normlnie wiedzac ze moga nie pasowac. No i w sumie mala juz nie wchodzi w niektore 50. I mala urodzila sie 49. A co do ierzenia tu to polozna po porodzie mowila mi ze tu zle mierza troche malenstwa trzeba brac poprawke na nich, u nas mierza miara krawiecka dokladnie a tu klada tylko na "tacke" prostuja nogi i heja heh.
W tamtym tyg byla Viki mierzona to urosla 5 cm w 5 i pol tyg niby. Mozliwe w sumie bo widac to po niej.
A teraz na bierzaco kupuje ubranka tak jak m owila kiedys aga 31, bo dzieci tak szybko rosna ze nie nadaza sie z kupowaniem.
Musze w ogole poodkladac ubranka bo mam w komodzie malej same dla chlopca heh bo kupowalam na chlopca bo mialam przeczucie ze nie bedzie dziewczynki. I wszystkie ubranka ida w odstawke musze wystawic na finn bo chyba z 50 ciuszkow mam dla chlopca i szkoda zeby lezalo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

wera1517,jakie ladne fotki. Brzusio 1 klasa Mama tez oczywiscie,hi,hi

Magda,Elin w tej opasce cudna Sliczna

Tuptusiowata,ja tez w ciazy mialam piekne wlosy i skore i paznokcie,he,he Dzieki temu zapuscilam z powrotem wlosy i teraz mam baaardzo dlugie Ale tak 3 miesiace po porodzie myslalam,ze zwariuje. Tak mi zaczely wylazic,ze myslalam,ze lysa zostane Poplakalam sie nie raz. Ale na szczescie przeszlo i juz jest ok Paznokcie rosna dalej fajnie i skora tez w porzadku Ale marze juz o wyjezdzie do Polski. Zrobie troche porzadku ze soba. Na poczatku fryzjer i kosmetyczka. Aj, aj, juz sie ciesze,he,he

Milego czwartku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok