Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Magdalena ja nie biore ale moge sprobowac
Aga ja juz bylam przygotowana ze Nadia bedzie miec do 50cm kazdy kto mnie pytal a jak myslisz ile bedzie mierzyc ja odpowiadalam maks 50 i tyle miala
Oli maly rozrabiaka u mnie od 20 cisza i spokoj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to super Marta, zostawie je dla Ciebie
u mnie z jedna cisza od 18, a druga oj jakas godz temu zasnela...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
To może i ja tak zrobię Aga że jak już wyskoczy to wtedy pomyślę...
Jakoś Pani Tuptusiowej nie widać tak jak co wieczór czyżby coś się zaczęło dziać...

Szczerze mówiąc to im bliżej porodu tym bardziej mi się dni ciągną i coraz bardziej dramatyzuję czy na pewno wszystko mam czy wszystko gotowe i codziennie się budzę z myślą że to może się stać w każdej chwili że muszę być przygotowanahe he.

Pamiętam jak wy dziewczynki rodziłyście jak potem fajnie się czytało newsa że któraś urodziła dziewczynkę albo chłopca ile dzidzi ważyło mierzyło i jak było
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no wlasnie dawno zadna nie urodzila wiec dziewczyny rozapkowujcie sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W sumie to najciekawsze kiedy znow zawita do nas jakas swiezynka w swojej pierwszej ciazy z mnostwem pytan tych samych co my zadawalysmy kilkaset stronek temu ehh
Zawsze milo wiec jak to czyta jakas przyszla mamusia to koniecznie niech sie odezwie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
już kilka tygodni przerwy bylo, to teraz chyba czas na Tuptusiową?

buszuję sobie po stronach z rzeczami dla dzieci i to idzie normalnie sfisiowac.... Jest tyle rzeczy, które bym chciała kupić.. hihihihi dobrze, ze jade do PL niedługo więc mam pretekst, że muszę mieć drugi zestaw tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
lady_dosia dobre podejście he he he

a ja właśnie upiekłam babkę z wiórkami czekolady w środku zaraz szykuję polewę a potem moja codzienna walka z rozstępami które (nie daj Boże) mogą się pojawić też w każdej chwili czyli kąpiel i smarowanie piersi brzuszek uda pupa i tak dzień w dzień...

Jak wyskoczą to chyba mnie szlak trafi he he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
lady_dosia napisał:

buszuję sobie po stronach z rzeczami dla dzieci i to idzie normalnie sfisiowac.... Jest tyle rzeczy, które bym chciała kupić.. hihihihi dobrze, ze jade do PL niedługo więc mam pretekst, że muszę mieć drugi zestaw tam

dokladnie...mnostwo rzeczy ale jeszcze wiecej zbednych, ktore albo uzyje sie raz moze dwa razy albo wcale przerobilam to wiec wiem co pisze.. ale zakupy podwojne to jest ok hihi szczegolnie wtedy jak jezdzisz czesto do PL... mi np najbardziej to lozeczko bylo potrzebne, pozniej chodak...jakies kubeczki do picia itp...

wiecie co jest dobra zabawka dla niuni rocznej? w zyciu bym na to nie wpadla haha moja niunia przez caly pobyt w PL bawila sie kuchnia zabawkowa starszej siostry dziecko jak wpadlo w trans to az zasypialo przy tej kuchence hihi a jak sie cieszyla gdy slychac bylo dzwiek gotowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
spóźnieni3 napisał:

Jak wyskoczą to chyba mnie szlak trafi he he he

mi wyskoczyl maly rozstep przy pepku ale dopiero jak starsza corka miala 7 moze 8miesiecy... przy drugiej zero...bylam w szoku, bo nie stosowalam kremow i innych cudeniek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Tylko pozazdrościć... ja już miałam na początku ciąży na piersiach lekko widoczne po kilka rozstępów ale stosowanie kremów pomogło i znikły na brzuszku jeszcze nic nie mam na udach obu mi wyszły taki drobne lekko czerwone kropki ale walczę z nimi i powoli znikają no i pośladki w moim przypadku na jednym miałam ale znikło a na drugim mam 3 kreski czerwone dość długie więc wątpię żeby teraz znikło może po porodzie jak będę kremowała i o to dbała to z czasem się tego pozbędę...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok