Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Obawy-help!!! - Norwegia

Czytali temat:
(1397 niezalogowanych)
4 Posty
Maria Antonina
(Marie)
Wiking
Witam. Bardzo proszę o poradę mamusie, które były (lub są) w podobnej sytuacji do mojej. Otóż mój mąż od roku pracuje w Norwegii. Ma tam stałą pracę, niezłe zarobki, wynajmuje całkiem spore mieszkanie. Ja natomiast pracuję w Polsce (nauczyciel stażysta, więc kokosów nie ma). Mąż chce nas ściągnąć do siebie na wiosnę. Jednak mamy 5-letniego synka i o niego boję się najbardziej. Po pierwsze czy się tam odnajdzie. Po drugie, wiadomo, Barnevernet Od sierpnia musiałby iść do szkoły i tu kolejne obawy-czy sobie poradzi, czy opanuje język itd.

Czy Wy też miałyście takie obawy? Czy były słuszne i jak wasze dzieci odnalazły się w nowym miejscu?

Pozdrawiam
Marie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Marie napisał:
Witam. Bardzo proszę o poradę mamusie, które były (lub są) w podobnej sytuacji do mojej. Otóż mój mąż od roku pracuje w Norwegii. Ma tam stałą pracę, niezłe zarobki, wynajmuje całkiem spore mieszkanie. Ja natomiast pracuję w Polsce (nauczyciel stażysta, więc kokosów nie ma). Mąż chce nas ściągnąć do siebie na wiosnę. Jednak mamy 5-letniego synka i o niego boję się najbardziej. Po pierwsze czy się tam odnajdzie. Po drugie, wiadomo, Barnevernet Od sierpnia musiałby iść do szkoły i tu kolejne obawy-czy sobie poradzi, czy opanuje język itd.

Czy Wy też miałyście takie obawy? Czy były słuszne i jak wasze dzieci odnalazły się w nowym miejscu?

Pozdrawiam
Marie
Prosze, zlituj się nie każ wałkować tego tematu po raz setny poszukaj na forum, wiele wiele razy było wałkowane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Barnevernet... Ech, nastraszyli w tv i teraz strach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Maria Antonina
(Marie)
Wiking
Zlituj się i podaj tagi bo nie wiem co mam wpisać. A szukałam już i nie znalazłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
poradzi sobie lepiej niz ty
a BV dzieci nie zabiera bo nie ma etatow
a jezyki jakies znasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
nasz przeglądarke szukaj w forum wpisz co Cie ineresuje i np. barnevernet i Ci wyskoczy kilkadziesiat stron lektury że Ci wieczoru nie wystarczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Maria Antonina
(Marie)
Wiking
W sumie to jestem nauczycielką j. angielskiego więc znam tylko ten ale za to dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Help: od razu po przyjezdzie,sprzedaj synka b.v!
Rozwieja sie twoje obawy!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Maria Antonina
(Marie)
Wiking
donwasyl napisał:

kretyn...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Marie napisał:
donwasyl napisał:

kretyn...
nieee to tylko brzydal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok