Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3231 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Lindemans napisał:
Wacek1 napisał:
Joseph napisał:
Nawet pierdoła nie wie? to chyba nie ma..........

Moze jeszcze wystapi.. A swoja droga, tyle pierdolenia o dzieciach, sraczkach , kocykach i uj wie czym jeszcze, a nie ma nikogo, kto dbal o skore? Stad te rozwody. Jesc to potrafia, a dojsc do formy niestety nie. Same torby.
Nic, pojde jutro do apteki i sprawdze dla dziewuszyny, bo w prawdziwej potrzebie.

No chyba, ze Gabrys pomoze

To chyba o swojej znajomej napisales
Jak sie o siebie dba, o miesnie i skore, to ciaza robi "szkody" na chwile, pozniej wszytko szybko wraca do normy.Wiec jak sobie torbe wyhodowala, to albo niech sie za siebie wezmie, albo niech ja nosi. Masci na to nie ma Do dbania o skore nie potrzebne sa cudowne masci, wystraczy zwykly balsam "niecudo".

Podobno cos tam jest. Roznie kobity pisza.

forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=558810
www.almea.no/audrey-pushup.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Wacek1 napisał:
Joseph napisał:

Moze jeszcze wystapi.. A swoja droga, tyle pierdolenia o dzieciach, sraczkach , kocykach i uj wie czym jeszcze, a nie ma nikogo, kto dbal o skore? Stad te rozwody. Jesc to potrafia, a dojsc do formy niestety nie. Same torby.
Nic, pojde jutro do apteki i sprawdze dla dziewuszyny, bo w prawdziwej potrzebie.

Jak sie o siebie dba, o miesnie i skore, to ciaza robi "szkody" na chwile, pozniej wszytko szybko wraca do normy.Wiec jak sobie torbe wyhodowala, to albo niech sie za siebie wezmie, albo niech ja nosi. Masci na to nie ma Do dbania o skore nie potrzebne sa cudowne masci, wystraczy zwykly balsam "niecudo".

Dokładnie. Przed ciążą dbać o formę, w czasie ciąży się smarować i nie przytyć jak świnia (a trafiają się pacjentki co i po 30 kg w ciąży tyją jedząc za 2, a nie dla 2).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Lindemans napisał:
Wacek1 napisał:
Joseph napisał:

Dokładnie. Przed ciążą dbać o formę, w czasie ciąży się smarować i nie przytyć jak świnia (a trafiają się pacjentki co i po 30 kg w ciąży tyją jedząc za 2, a nie dla 2).

Pytanie wciaz aktualne - czym, jezeli w ogole, smaruja skore te co zarly za duzo i maja problemy z jej nadmiarem!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Całkiem szczerze nie ma cudownego środka. Ludzie, jak i ciąże są różne, można próbować, ale nie warto liczyć na spektakularne efekty. Wątpię, by cena, czy firma w tej kwestii odgrywała jakąkolwiek rolę. Każdy obiektywny kosmetolog (który nie jest opłacony przez żadną firmę kosmetyczną) powie, że to bez różnicy. Ważne by smarować, jeśli już nie jest w połogu to ruszać się normalnie i dobrze odżywiać.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Trza ruszyć, dupsko-aerobic,siłownia,masaże-a nie jakieś takie pierdolenie na forum///nic samo nie przychodzi-AMEN
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
Wacek1 napisał:
Ogloszenie grzecznosciowe - Znajoma prosila, bym zapytal jakiego srodka ma uzywac( do zakupu w Norge) , by zniwelowac nadmiernie rozciagnieta skore na brzuchu . Prosila, by masc nie zawierala hormonow.

Nie ma chwilowo dostepu do netu - stad pytanie za moim posrednictwem.

No to tak,,mogę cos ew,polecic bo jako stara..wyjadaczka..znaczy mama dorodnej czwóreczki chyba mam cos do powiedzenia.Po pierwsze jak sie mloda mama zapusiła znaczy pofolgowala sobie wagowo to niema,że boli.tu nie ma diety cud ani złotego środka z apteki!!Trzeba sie po prostu porządnie wziąść za siebie,ruch,zdrowe jadełko,gimnastyka,pewnie usłysze zaraz ,że jak maluch w domu to zero czasu....bzdura!!Bogu dzieki,że kolezanka netu niema bo by pewnie resztki wolnego na necie utopila.
Tyle wstepu.
Ja za pierwszym razem dodalam sobie do zyciorysu plus 25 kilo.było trudno ale dałam rade.Fakt,że jestem drobna i doś cszybko mi to poszlo ale nic za darmo.Najprostsze co może byc to kupić rower i doczepke do roweru dla maluszka i nie samochodem do Remy tylko rowerkiem.Jeśli chodzi o farmakologie. Znajoma kosmetyczka poradziła mi, by biorąc prysznic zrobić sobie peeling z zaparzonej, ciepłej kawy mielonej lub soli kamiennej, po czym osuszyć ciało, nałożyć preparat i … zawinąć się w folię spożywczą.CIAŁKO Z NADMIAREM MUSI BYC NAWILZONE NON STOP.Orzechy włoskie zmiksować z miodem i okladzik,a pas pooperacyjny czy pociążowy dostaniesz w aptece,co prawda costam kosztuje ale to inwestycja w dobre samopoczucie i nie tylko.Życzę powodzenia ale i wytrwałości bo to jednak dośc długotrwały proces.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
ewunia200 napisał:
Wacek1 napisał:
Ogloszenie grzecznosciowe - Znajoma prosila, bym zapytal jakiego srodka ma uzywac( do zakupu w Norge) , by zniwelowac nadmiernie rozciagnieta skore na brzuchu . Prosila, by masc nie zawierala hormonow.

Nie ma chwilowo dostepu do netu - stad pytanie za moim posrednictwem.

No to tak,,mogę cos ew,polecic bo jako stara..wyjadaczka..znaczy mama dorodnej czwóreczki chyba mam cos do powiedzenia.Po pierwsze jak sie mloda mama zapusiła znaczy pofolgowala sobie wagowo to niema,że boli.tu nie ma diety cud ani złotego środka z apteki!!Trzeba sie po prostu porządnie wziąść za siebie,ruch,zdrowe jadełko,gimnastyka,pewnie usłysze zaraz ,że jak maluch w domu to zero czasu....bzdura!!Bogu dzieki,że kolezanka netu niema bo by pewnie resztki wolnego na necie utopila.
Tyle wstepu.
Ja za pierwszym razem dodalam sobie do zyciorysu plus 25 kilo.było trudno ale dałam rade.Fakt,że jestem drobna i doś cszybko mi to poszlo ale nic za darmo.Najprostsze co może byc to kupić rower i doczepke do roweru dla maluszka i nie samochodem do Remy tylko rowerkiem.Jeśli chodzi o farmakologie. Znajoma kosmetyczka poradziła mi, by biorąc prysznic zrobić sobie peeling z zaparzonej, ciepłej kawy mielonej lub soli kamiennej, po czym osuszyć ciało, nałożyć preparat i … zawinąć się w folię spożywczą.CIAŁKO Z NADMIAREM MUSI BYC NAWILZONE NON STOP.Orzechy włoskie zmiksować z miodem i okladzik,a pas pooperacyjny czy pociążowy dostaniesz w aptece,co prawda costam kosztuje ale to inwestycja w dobre samopoczucie i nie tylko.Życzę powodzenia ale i wytrwałości bo to jednak dośc długotrwały proces.

Ewuniu, urzekla mnie twoja historia, niestety nigdzie nie napisalem, ze znajoma sie zapuscila. Laska dawno doszla do siebie duzo trenujac i zdrowo sie odzywiajac. Problemem jest nadmiar skory ktory pozostal w niektorych miejscach. Podobna istnieja masci, ktore ten nadmiar w jakims stopniu redukuja, Podobno..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Krem fisan i szeroki pas do ponczoch
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
Krem fisan i szeroki pas do ponczoch

Masz na mysli taki pas? Moze Karol pozyczy jej swoj? Musze zapytac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Jeśli chodzi o nadmiar skóry po porodzie to ja nosilam przez 3 tygodnie zaraz po porodzie specjalne majtki wyszczuplające o rozmair mniejsze aby mocno sciaskało skóre na brzuchu i nadmiar skóry zniknął po porodzie, a nawet stwierdzam ze mam bardziej plaski brzuch teraz niz przed ciaza. Nie uzywalam zadnych kremow, masci ani nie cwiczylam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok