Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna ... (10201 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Lærer: Czy wiesz, co to jest szczyt dyskomfortu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sethur napisał:

Nie, ale chetnie sie dowiem

Do Hilton: widze, ze swoje potomstwo wychowujesz w duchu tolerancji. Co ci przeszkadza, ze dwie panie, czy dwoch panow trzyma sie za rece? Poza tym dyskryminowanie mniejszosci (w tym seksualnych) podlega w N karze. Czemu nie wracasz do PL - tam powinno ci byc swietnie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Lærer napisał:
Sethur napisał:

To, siedziec w samolocie obok faceta czytajacego Koran.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Larer, o jakiej ty tolerancji mowisz?? Sam jestes nietolerancyjny i na dodatek straszysz. Ja mam wracac do PL? Myslis zze w PL nie ma gejów? Buhahahah, sa i to wielu. Donies na mnie, donies na wszystkich ktorzy w tym watku skrytykowali brudasow. Nich cie nie interesuje w jakim duchu ja wychowuje swoje dzieci. Nie przeszkadza mi ze sie trzymają za rece, przeszkasza mi ze publicznie wkłądają sobie jezyki do ust, mogliby zachowac te czułosci dla siebie. Dla czego mam miec wyrozumialosc dla nienormalnosci?? Człowiek łaczy sie w pary z osobnikiem płci przeciwnej, bo tak mozna miec potomstwo i to jest naturalne. A jak ktos jest odmiencem to niech sobei bedzie, ale niech nie afiszuje sie z tym. A do mojego zdani amam pełne prawo. Zycze ci szczescia z twoim panem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Sethur napisał:
Lærer napisał:
Sethur napisał:

Dobre! Aczkolwiek spedzilem kiedys cala podroz samolotem z OSL do WAW siedzac obok Polaka, ktory przez 1,5 h odmawial rozaniec. Tez nie czulem sie komfortowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A ja tam nie mam nic przeciwko homoseksualistom - nie znam zadnych lezbijek, ale znam gejow i nic im nie mam do zarzucenia - nie prowokuja mnie w zaden sposob, sa inteligentni, kulturalni, mili i mozna o wszystkim z nimi pogadac - dwoch z nich jest moimi bylymi uczniami i wcale nie bylam zaskoczona jak " wyszli z szafy " - zwlaszcza mysle tu o jednym , bo drugi to byl zawsze taki = gejowski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Lærer napisał:
Sethur napisał:
Lærer napisał:
Sethur napisał:

Dobre! Aczkolwiek spedzilem kiedys cala podroz samolotem z OSL do WAW siedzac obok Polaka, ktory przez 1,5 h odmawial rozaniec. Tez nie czulem sie komfortowo.

A co ci przeszkadzało ze odmawial rozniec?? Tolerancyjnemu typowi nie powinno to przeszlkadzac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Hilton napisał:
Larer, o jakiej ty tolerancji mowisz?? Sam jestes nietolerancyjny i na dodatek straszysz. Ja mam wracac do PL? Myslis zze w PL nie ma gejów? Buhahahah, sa i to wielu. Donies na mnie, donies na wszystkich ktorzy w tym watku skrytykowali brudasow. Nich cie nie interesuje w jakim duchu ja wychowuje swoje dzieci. Nie przeszkadza mi ze sie trzymają za rece, przeszkasza mi ze publicznie wkłądają sobie jezyki do ust, mogliby zachowac te czułosci dla siebie. Dla czego mam miec wyrozumialosc dla nienormalnosci?? Człowiek łaczy sie w pary z osobnikiem płci przeciwnej, bo tak mozna miec potomstwo i to jest naturalne. A jak ktos jest odmiencem to niech sobei bedzie, ale niech nie afiszuje sie z tym. A do mojego zdani amam pełne prawo. Zycze ci szczescia z twoim panem.

1. Nie mam pana
2. Smutny musi byc twoj swiat, skoro odczuwasz tyle nienawisci.
3. Rozumiem, ze gdyby w Polsce nie bylo gejow, wrocilabys natychmiast...
4. W jakim duchu wychowujesz dzieci, jest nie tylko twoja sprawa, dopoki nie mieszkasz na bezludnej wyspie - jest cos takiego jak normy SPOLECZNE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
1.
2. Wrecz przeciwnie, nie odczuwam nienawisci. Odczuwam konwulsie zoładkowe na widok sliniących sie do siebie panów.
3. Akurat miejsce mojego zamieszkania wybralam z innych powodow niz mniejszosci seksualne.
4. Przyznaje ci racje, normy spoleczne nie zezwalają na pewne zachowania.
Na tym koncze.
Dodam moze jeszcze, ze donosiciele w spoleczenstwie tez maja swoje miejsce, fajne ze sie spełniają. Fajnie z dbają o interesy Pakistanczykow, Somalijczykow, gejow. Coz, kazdy ma swoje miejsce na ziemi, pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Hilton napisał:
1.
2. Wrecz przeciwnie, nie odczuwam nienawisci. Odczuwam konwulsie zoładkowe na widok sliniących sie do siebie panów.
3. Akurat miejsce mojego zamieszkania wybralam z innych powodow niz mniejszosci seksualne.
4. Przyznaje ci racje, normy spoleczne nie zezwalają na pewne zachowania.
Na tym koncze.
Dodam moze jeszcze, ze donosiciele w spoleczenstwie tez maja swoje miejsce, fajne ze sie spełniają. Fajnie z dbają o interesy Pakistanczykow, Somalijczykow, gejow. Coz, kazdy ma swoje miejsce na ziemi, pozdrawiam.

Coz, mamy inne podejscie do swiata: dla mnie swiat skladajacy sie z samych bialych, heteroseksualnych katolikow bylby po prostu nudny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok