Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna ... (10203 niezalogowanych)
49 Postów
Łukasz Turski
(luki2312)
Nowicjusz
Taka inf ogólna ten wątek jest poświęcony dla POLISH PARTY Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
luki2312 napisał:

A o czym niby tu dyskutujemy(?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Hilton napisał:
Widzisz....znow odwracasz kotka ogonkiem. Niechec do meżczyzn???? Człowieku, ja napiętnowalam głupote kobiet/dziewczyn ktore maja dziecko z obywatelem Pakistanu lub temu podobnym i wychowuja te dzieci samotnie , z dala od tatusia. A to, ze ci mezczyzni zachowuja sie tak, jak sie zachowują, bo maja taką mentalnosc. Dla nich Europejka nic nei znaczy, bo mają swoje kobiety - ze się powtorze, bo to tez juz pisalam. Zauwazam u ciebie syndrom ściany, czyli mówi sie do kogos, a ten ktos nie rozumie i dalej swoje...
Dobranoc.

Do Laerera to jest.

Co do syndromu sciany, bylbym ostrozny na twoim miejscu. Pamietam niedawny watek, gdzie pewna ososba byla zainteresowana formalnosciami zwiazanymi z zalozeniem firmy w Norwegii. Niejakej Hilton zaciela sie wtedy plyta: "Bo ja, jak bylam w NAVie...", mimo ze probowalo sie owej pani wytlumaczyc, ze NAV nie ma z tym NIC wspolnego. I jak z ta sciana???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Sethur napisał:
luki2312 napisał:

A o czym niby tu dyskutujemy(?)

dobre , dobre między innymi sprawa kciuków została omówiona dogłębnie
i jeszcze ja z Basią fajny słownik przerabiam

Antykoncepcja ,antykoncepcja i jeszcze raz antykoncepcja tak jak napisal Lærer
Czy seks przygodny na dyskotece to coś złego , czy seks z Arabem to coś złego – wg mnie nie , jeżeli sytuacja pasuje dwóm stronom to ich sprawa .
Czy dziewczyna samotnie wychowująca dziecko ze związku z Arabem będzie wytykana palcami – sądzę , że w Polsce w małych miejscowościach niestety będzie . Matka sołtysa na wsi gdzie często przebywam wytyka wszystkich „innych” rozwiedzionych , samotnych z dziećmi a nawet dostaje się za ubiór i temu podobne pierdoły i gada ,gada, gada . Czy warto się tym przejmować - nie sądzę . Czy mozna wychować dziecko samemu , jeżeli ta druga strona okazała się nieodpowiedzialna i wcale nie musiał to być Arab . Spokojnie można , głowę trzeba mieć tam gdzie być powinna i będzie dobrze . Alimenty wg polskich realiów wynoszą średnio ok. 300/400 zł , także nie jest to kwota powalająca i warta szarpania się z osobnikiem . Ja się kieruję w życiu zasadą „umiesz liczyć , licz na siebie twoje szczęście innych j…. „ i mi się to sprawdza.
To tyle ode mnie w temacie polskiej dyskoteki

udanego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
luki2312 napisał:

Miejsce takich informacji jest w ogłoszeniach!!
Tutaj jest FORUM DYSKUSYJNE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ze karzdy moze sobie robic co chce - to jest fakt

Ze nasze dzialania sa czasami brzemienne w skutkach - to tez fakt nie do zaprzeczenia

Jednak mi chodzi o to , ze naiwne dziewczyny powinny byc bardziej uswiadamiane co do wartosci jaka przedstawiaja dla muzulmanczykow - oczywiscie sa wyjatki jak wszedzie

Wazne posiadac swiadomosc i kalkulowac co jest dla mnie dobre , zabawne, przyjemne i zwazyc wartosc tego przezycia co do konsekwencji - zarowno tych najbardziej ekstremalnych ( ciaza, ktorej przeciez latwo iniknac) , ale rowniez konsekwencji w postaci tego jak to sie odbije na mojej psychice i reputacji

Muzulmani maja inny stosunek do swoich kobiet - lak to juz Hilton pisala - i dziweczyna z innej kultury moze i bedzie z czasem " przyjeta" do rodziny, ale zawsze pozostanie wstyd ( dla rodziny meza ) . W wiekszosci przypadkow tacy panowie nie maja jaj zeby sie przeciwstawic rodzinie i zadawalaja sie "zabawa" z tymi innymi - niestety , ale takie sa realia, czy jest sie tolerancyjnym czy nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Basiu z plotkami zdarza się tak , że powstają nieraz nawet bez powodu . Ludzie z nudów wymyślają o innych różne historie i tworzy się opowieść . Na pewno o tym wiesz , bo widzę , że masz wiele doświadczenia życiowego i pozytywnego nastawienia do świata i ludzi . Wymyślą coś i po reputacji , o której pisałaś . Wydaję mi się , że najważniejsze jest zdanie tych osób , które naprawdę nas znają i nie uwierzą w bajki , bo wiedzą co sobą przedstawiamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
małgośka napisał:
Basiu z plotkami zdarza się tak , że powstają nieraz nawet bez powodu . Ludzie z nudów wymyślają o innych różne historie i tworzy się opowieść . Na pewno o tym wiesz , bo widzę , że masz wiele doświadczenia życiowego i pozytywnego nastawienia do świata i ludzi . Wymyślą coś i po reputacji , o której pisałaś . Wydaję mi się , że najważniejsze jest zdanie tych osób , które naprawdę nas znają i nie uwierzą w bajki , bo wiedzą co sobą przedstawiamy.

Jestes zdolnym psychologiem, malgosia - masz racje, ze jestem pozytywnie nastawiona do swiata i ludzi - az do momentu, kiedy ci ludzie mi pokarza ze nie zasluguja na moje zaufanie

A z ta reputacja - to ja zle sie wyrazilam ( bo nie przyszlo mi do glowy inne slowo ) chodzi mi bardziej o samocene - selvfølelse chyba to samoocena ? Nie o to co ludzie sobie o nas pomysla ( bo tym sie nie trzeba przejmowac) ale o tym co my o sobie samych pomyslimy i czy zaakceptujemy i potrafimy sobie to poukladac bez odczucia wstydu i wlasnej glupoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
barbara67 napisał:
Ze karzdy moze sobie robic co chce - to jest fakt

Ze nasze dzialania sa czasami brzemienne w skutkach - to tez fakt nie do zaprzeczenia

Jednak mi chodzi o to , ze naiwne dziewczyny powinny byc bardziej uswiadamiane co do wartosci jaka przedstawiaja dla muzulmanczykow - oczywiscie sa wyjatki jak wszedzie

Wazne posiadac swiadomosc i kalkulowac co jest dla mnie dobre , zabawne, przyjemne i zwazyc wartosc tego przezycia co do konsekwencji - zarowno tych najbardziej ekstremalnych ( ciaza, ktorej przeciez latwo iniknac) , ale rowniez konsekwencji w postaci tego jak to sie odbije na mojej psychice i reputacji

Muzulmani maja inny stosunek do swoich kobiet - lak to juz Hilton pisala - i dziweczyna z innej kultury moze i bedzie z czasem " przyjeta" do rodziny, ale zawsze pozostanie wstyd ( dla rodziny meza ) . W wiekszosci przypadkow tacy panowie nie maja jaj zeby sie przeciwstawic rodzinie i zadawalaja sie "zabawa" z tymi innymi - niestety , ale takie sa realia, czy jest sie tolerancyjnym czy nie

rasista nie jestem ale jak dla mnie muzułmanie to największa hołota na świecie, to w jaki sposób traktują kobiety to po prostu niedobrze się robi. Kobieta w świecie muzułmańskim jest po prostu niczym, ma tylko wychowywać dzieci i robić jedzenie, zero jakichkolwiek przyjemności itp. polecam wybrać się do jakiegoś konserwatywnie muzułmańskiego państwa (Syria albo Arabia Saudyjska) i zobaczyć to na własne oczy... albo obejrzeć film który bardo dobrze oddaje ten klimat, polecam: Desert Flower www.desertflower-movie.com/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Marcinlbn napisał:
[rasista nie jestem ale jak dla mnie muzułmanie to największa hołota na świecie[/quote]

Jeden z najlepszych oksymoronow, jaki kiedykolwiek spotkalem. "You made my day"!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok