Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna ... (10203 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
luki2312 napisał:
Jak już wspomniałem imprezę organizują nowi ludzie z nowymi pomysłami i z doświadczeniem w organizacji takich imprez
co do niektórych komentarzy to przedstawiają one Wasz poziom kultury osobistej.
przy wejściu będzie selekcja (dresiki itd proszę zostawić w domu) oraz uważać na wcześniej spożyte %%%
Najlepszym sposobem na sprawdzenie poziomy tej imprezy jest po prostu przyjście
Serdecznie zapraszam

Widzisz, nie wystarczy zmienic nazwy klubu i napisac *nowi ludzie*...
Jak smierdzialo szczawiem ... tak smierdzi dalej (sprawdzalem w ostatnia sobote... macie przeciez okna... dlaczego ich nie uzywacie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Lærer napisał:
[b]
Kumam! Myslisz, ze powiedzenie bedzie mozna parafrazowac do Polakow, jezeli wybiora Kaczynskiego?

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Łukasz Turski
(luki2312)
Nowicjusz
To sprawdź w tą sobotę, to nie jest mój klub i nie odpowiadam za inne imprezy tylko za te które ja organizuje pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
luki2312 napisał:
Jak już wspomniałem imprezę organizują nowi ludzie z nowymi pomysłami i z doświadczeniem w organizacji takich imprez
co do niektórych komentarzy to przedstawiają one Wasz poziom kultury osobistej.
przy wejściu będzie selekcja (dresiki itd proszę zostawić w domu) oraz uważać na wcześniej spożyte %%%
Najlepszym sposobem na sprawdzenie poziomy tej imprezy jest po prostu przyjście
Serdecznie zapraszam

Luki, dobrze ze wspomniales o kulturze osobistej. Niestety jakos tak niefortunnie połączyłeś to w jednej wypowiedzi z wyśmianiem okrycia wierzchniego, zwanego potocznie dresem.
Raczej nie masz/nie macie pojecia na czym poelga selekcja w klubach. Tu nie chodzi o strój w pierwszym rzędzie, choć wiadomo, ze sportowy stroj nie pasuje, ale o wyraz twarzy ktory mowi wszystko. Jesli komus z tej twarzy bije prymityw to i garnitur od Hugo Boss`a nie pomoze.
Takie imprezy odbywają sie w dobrych klubach w duzych miastach, gdzie jest potrzeba selekcji. Nie rozumiem natomiast z kogo wy chcecie selekcjonowac???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Michalina
(Mi$ka91)
Wiking
hej lukasz szkoda ze od 20 he he bo ja musze jeszcze pol roczku poczekac eh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
juz o tym wspominalas. a w tym stroju selekcji nie przejdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
przejdzie !!!!
na oko wygląda dojrzale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lærer napisał:
BiZi napisał:
Sethur napisał:
Czy juz przewietrzyliscie?... I czy to polska impreza - dla Polakow, czy bezowi tez przyjda powtykac jezyki w uszy *naszych* bialoglowych?.. jak zwykle

dlatego staram sie unikac takich imprez bo za bradzo mnie rece swedza jak widze takie zachowanie

Oj, panowie, czyzby zazdrosc? To chyba bialoglowy same powinny zdecydowac, komu pozwalaja "wetknac jezyk w uszy". Moze dla niektorych pan zadbany "bezowy" (co za slowo!) jest atrakcyjniejszy niz polski robol, ktory od tygodni nie widzial prysznica, smierdzi tania gorzala, i nie potrafi powiedziec 1 zdania bez 3 k...w i 5 ch...w.

w kazdym spoleczenstwie znajda sie "dziwni" ludzie, masz racje, ze jest tutaj bardzo duzo smierdzieli, alkoholikow, wasaczy bez zebow itd, ale rowniez sa tez nasze panienki, ktore daja dupy kazdemu ciapatemu, norkowi i rodowitym Hiszpanom z Macedonii , CALE SZCZESCIE ze sa jeszcze NORMALNI ludzie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
BiZi napisał:
Lærer napisał:
BiZi napisał:
Sethur napisał:
Czy juz przewietrzyliscie?... I czy to polska impreza - dla Polakow, czy bezowi tez przyjda powtykac jezyki w uszy *naszych* bialoglowych?.. jak zwykle

dlatego staram sie unikac takich imprez bo za bradzo mnie rece swedza jak widze takie zachowanie

Oj, panowie, czyzby zazdrosc? To chyba bialoglowy same powinny zdecydowac, komu pozwalaja "wetknac jezyk w uszy". Moze dla niektorych pan zadbany "bezowy" (co za slowo!) jest atrakcyjniejszy niz polski robol, ktory od tygodni nie widzial prysznica, smierdzi tania gorzala, i nie potrafi powiedziec 1 zdania bez 3 k...w i 5 ch...w.

w kazdym spoleczenstwie znajda sie "dziwni" ludzie, masz racje, ze jest tutaj bardzo duzo smierdzieli, alkoholikow, wasaczy bez zebow itd, ale rowniez sa tez nasze panienki, ktore daja dupy kazdemu ciapatemu, norkowi i rodowitym Hiszpanom z Macedonii , CALE SZCZESCIE ze sa jeszcze NORMALNI ludzie...

bardzo prawdziwe ;] nie ma co płakać, trzeb kożystać. Swoją drogą to na imprezach za granicą omijam polki jak mogę... one szukają królewiczów tylko... to że z ciapatymi ladują to inna sprawa ;] sic!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Lærer)
Wiking
Marcinlbn napisał:
BiZi napisał:
Lærer napisał:
BiZi napisał:
Sethur napisał:

bardzo prawdziwe ;] nie ma co płakać, trzeb kożystać. Swoją drogą to na imprezach za granicą omijam polki jak mogę... one szukają królewiczów tylko... to że z ciapatymi ladują to inna sprawa ;] sic!

A moze ci "ciapaci" (kiedy wy sie wyzbedziecie rasizmu?!) maja cos, czego wy nie macie...

Poza tym niezbyt rozumiem wasza logike: sami slinicie sie na widok Tajek, czy niejedniej ciemnoskorej dziewczyny. Jak dziewczynom podobaja sie nie-Polacy, to obraza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok