Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna ... (10203 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking

rude
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sethur napisał:
Czy juz przewietrzyliscie?... I czy to polska impreza - dla Polakow, czy bezowi tez przyjda powtykac jezyki w uszy *naszych* bialoglowych?.. jak zwykle

dlatego staram sie unikac takich imprez bo za bradzo mnie rece swedza jak widze takie zachowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Hilton napisał:
Grzes, mnie sie wydaje, ze zapąłcisz tylko stowe za bilet, a reszta jest sponsorowana, musisz tylko dołądowac karet za dwie stowy.

Pani takie byki wali, jak gdybym czytal artykuly na Pierwszej Naszej stronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
wioskowyglupek napisał:
Hilton napisał:
Grzes, mnie sie wydaje, ze zapąłcisz tylko stowe za bilet, a reszta jest sponsorowana, musisz tylko dołądowac karet za dwie stowy.

oj oj, Pani Hilton no i jak sie pani teraz wytlumaczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tropik napisał:
wioskowyglupek napisał:
Hilton napisał:

Oj wypraszam sobie, z pospiech zamiana liter t oraz e to nie byk, nie katet tylko karte mialo byc. I zapłacisz, doładowac nie ą.
nawet wioskowy wsiowy głupek tego by sie mogl domyslic, a poza tym ja se lóbie zrobić błenda czasem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Hilton napisał:
tropik napisał:
wioskowyglupek napisał:
Hilton napisał:

Oj wypraszam sobie, z pospiech zamiana liter t oraz e to nie byk, nie katet tylko karte mialo byc. I zapłacisz, doładowac nie ą.
nawet wioskowy wsiowy głupek tego by sie mogl domyslic, a poza tym ja se lóbie zrobić błenda czasem.

Oh, przepraszam. Chociaz juz moze za pozno na przeprosiny, bo poszlo w swiat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a nie za ma co JA se lóbiem błenda i se jak se kcem to se robiem. A pany tam z tych ARTykułuf to nich se pilnujom łortografi i interpunkci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Hilton napisał:
a nie za ma co JA se lóbiem błenda i se jak se kcem to se robiem. A pany tam z tych ARTykułuf to nich se pilnujom łortografi i interpunkci.
Alez Pani madra jest. Nie to co ja, bo ja robie bledy nieswiadomie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W takim razie pozwole sobie na pokrzepienie przesłać całusy i utulić, w szczególnosci ten okazały zwis męski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Hilton napisał:
W takim razie pozwole sobie na pokrzepienie przesłać całusy i utulić, w szczególnosci ten okazały zwis męski.
Oh, z kazdym Pani zdaniem czuje coraz to wieksza bliskosc i podobnosc. Moze znalazlem w koncu przyjaciela.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok