Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21676 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
mepsycholog napisał:
Ile osob bedzie jechalo z Bergen lub okolic?moze by tak sie zintegrowac w grupowa wycieczke do stolicy?

Hohoho moze i Pani psycholog do nas dolaczy i bedziemy mieli okzaje ja poznac osobiscie
Zapraszamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
mepsycholog napisał:
Ile osob bedzie jechalo z Bergen lub okolic?moze by tak sie zintegrowac w grupowa wycieczke do stolicy?

nie zapomnij zaopatrzyc swoich podopiecznych w kombinezony odblaskowe i koniecznie parami, parami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Ja potwierdzam ale juz 100% fajnie bedzie sie spotkac ze wszystkimi i prosze nie zmieniajmy terminu bo puzniej dupa z tego wyjdzie jak bedziemy to odkladac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(shakti)
Wiking
Hallo

Wstępnie deklaruje Swoją obecnośc pozdrawam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Ja również, podobnie jak moja przedmówczyni wstępnie deklaruję obecność
Mało udzielam się na forum, powód-brak czasu....
ale z chęcią zapoznałabym się ze stałymi i nie tylko bywalcami forum
Pytanie, do kiedy można na 100 procent potwierdzić swoja obecność???? (bo zapewne wiąże się to z rezerwacją)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ulv72 napisał:
....19. Magdalena_d84 (juz jestes na liscie wiec nie zastanawiaj sie tylko bilety rezerwuj

oj ulv to nie takie proste jak myślisz
1.kto mnie odbierze na lotnisku? bo mogę być o 7 lub 10. ( tylko dwa razy w Oslo miałam przesiadkę i nic więcej, nawet nie wiem gdzie jest tam wyjście
2.wózek dla małej? jak go zabrać? bo nigdy tak nie leciałam
3.nocleg?? gdzie?
4.jak będzie mała ryczeć, to nici dla mnie ze spotkania kto ją zabawi jeśli tatuś nie poleci? do obcych to ona hoho z dystansem :/
5. i od tej godz załóżmy 10 co będziemy robić do chwil spotkania? czy już ktoś będzie miał czas? bo ja miasta nie znam żeby samej pójść i się włóczyć po nim
to są tylko takie wstępne pytania samemu jest o wiele łatwiej lub z większym dzieckiem lecieć, a moja zaledwie dwa latka ma a i w domu nie zostanie z tatusiem

P.S. sprawdzałam loty i jak dla mnie to najlepsza ofertę ma SAS niż Norwegian. większy wybór godzin lotu a i ceny niższe.

jeszcze swojej obecnosci nie moge deklarowac na 100%
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hotel w Oslo to okolo 700 koron za pare na jedna noc. Odbior z lotniska w dniu 13.11.09 przez caly dzien jestem do dyspozycji a w dniu imprezy od rana powiedzmy do 14.00. Mysle ze rezerwacja na ta nasza impreze nie bedzie potrzebna.Chodzi bardziej o ustalenie uczestnikow oficjalnej czesci na ktora potrzebna bedzie sala(i to juz chyba jest pewne bo jests nas kolo 25 osob nie liczac dzieci).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
Tez bede obecny o ile spotkanie sie odbedzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
ulv72 napisał:
....19. Magdalena_d84 (juz jestes na liscie wiec nie zastanawiaj sie tylko bilety rezerwuj

oj ulv to nie takie proste jak myślisz
1.kto mnie odbierze na lotnisku? bo mogę być o 7 lub 10. ( tylko dwa razy w Oslo miałam przesiadkę i nic więcej, nawet nie wiem gdzie jest tam wyjście
2.wózek dla małej? jak go zabrać? bo nigdy tak nie leciałam
3.nocleg?? gdzie?
4.jak będzie mała ryczeć, to nici dla mnie ze spotkania kto ją zabawi jeśli tatuś nie poleci? do obcych to ona hoho z dystansem :/
5. i od tej godz załóżmy 10 co będziemy robić do chwil spotkania? czy już ktoś będzie miał czas? bo ja miasta nie znam żeby samej pójść i się włóczyć po nim
to są tylko takie wstępne pytania samemu jest o wiele łatwiej lub z większym dzieckiem lecieć, a moja zaledwie dwa latka ma a i w domu nie zostanie z tatusiem

P.S. sprawdzałam loty i jak dla mnie to najlepsza ofertę ma SAS niż Norwegian. większy wybór godzin lotu a i ceny niższe.

jeszcze swojej obecnosci nie moge deklarowac na 100%

Magdaleno... to prostsze niz Ty myslisz
przylec sobie w te sobote o ktorejkolwiek zechcesz, ja cie odbiore... jesli to bedzie godzina ranna, do czasu rozpoczecia imprezy zaopiekuje sie Toba, nic sie nie martw (prosze wszystkich bez skojarzen jakichs roznych )
wozek bez problemu nadasz lecac samolotem
nocleg - czekamy na Lukasza - admina, moze uda mu sie to zalatwic, jesli nie to pomozemy, nie martw sie...w Oslo jest
nas tu troche, kwestia przenocowania cie nie powinna byc problemem, ja sam moge to zaoferowac i tak bedzie w razie
W ( ale wolalbym aby to byla jakas forumowiczka, zeby nie bylo jakichs "ploteczek" )
tak wiec poki co zostajesz na liscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
To ze ono sie odbedzie to juz jest pewne termin chyba juz tez jest sztywny w zasadzie zostala tylko godzina i miejsce ale to zostawimy na troszke pozniej do konsultacji z Adminem jezeli zechce do nas dolaczyc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok