Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21676 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ano... chodzi o to, aby to nie bylo spotkanie na zasadzie - zbiorka o 21:00 i wyskok na balange do knajpy a po 3 godzinach , ci co z Oslo do domow a ci co spoza to..... robta co chceta...

pomysl jest taki, aby spotkac sie np. w sobote o 17 , w jakiejs wiekszej sali, i pierwsze kilka godzin spedzic na wzajemnych rozmowach, poznaniu sie, przy kawie, ciasteczku moze jakims piffku, to jest do dogadania... ale chodzi o to, aby atmosfera byla bardziej rodzinna niz "sobotnio-dyskotekowa" , w koncu czesc z was bedzie ze swymi pociechami... chodzi tez o pomoc w noclegu dla wszystkich spoza Oslo.... dlatego liczymy na pomoc MN bo maja napewno wiecej mozliwosci jako firma w zalatwieniu np. wynajmu jakiejs sali, niz my tutaj w Oslo jako pojedyncze osoby... przy okazji, poniewaz to bedzie w formie zlotu, pewnie admin bedzie chcial zrobic jakas mala pogawedke na temat MN, jak powstalo, jak ksztaltowalo sie itp. ... ale pogawedke, nie prelecje jakies sztywne ...
a juz calkiem poznym wieczorkiem, kto bedzie chcial mozna pojsc grupa do jakiejs knajpki pobawic sie jeszcze troche

najwazniejsze, ze jeszcze nic nie jest ustalone, nikt nie narzuca zadnych sztywnych ram tego spotkania !
piszcie jakie macie pomysly, co byloby fajne w takim spotkaniu a co nie... tu o to najbardziej chodzi, o nasza chec i kreatywnosc aby to spotkanie bylo jak najbardziej takie, jak wlasnie bysmy wszyscy chcieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:
ano... chodzi o to, aby to nie bylo spotkanie na zasadzie - zbiorka o 21:00 i wyskok na balange do knajpy a po 3 godzinach , ci co z Oslo do domow a ci co spoza to..... robta co chceta...

pomysl jest taki, aby spotkac sie np. w sobote o 17 , w jakiejs wiekszej sali, i pierwsze kilka godzin spedzic na wzajemnych rozmowach, poznaniu sie, przy kawie, ciasteczku moze jakims piffku, to jest do dogadania... ale chodzi o to, aby atmosfera byla bardziej rodzinna niz "sobotnio-dyskotekowa" , w koncu czesc z was bedzie ze swymi pociechami... chodzi tez o pomoc w noclegu dla wszystkich spoza Oslo.... dlatego liczymy na pomoc MN bo maja napewno wiecej mozliwosci jako firma w zalatwieniu np. wynajmu jakiejs sali, niz my tutaj w Oslo jako pojedyncze osoby... przy okazji, poniewaz to bedzie w formie zlotu, pewnie admin bedzie chcial zrobic jakas mala pogawedke na temat MN, jak powstalo, jak ksztaltowalo sie itp. ... ale pogawedke, nie prelecje jakies sztywne ...
a juz calkiem poznym wieczorkiem, kto bedzie chcial mozna pojsc grupa do jakiejs knajpki pobawic sie jeszcze troche

najwazniejsze, ze jeszcze nic nie jest ustalone, nikt nie narzuca zadnych sztywnych ram tego spotkania !
piszcie jakie macie pomysly, co byloby fajne w takim spotkaniu a co nie... tu o to najbardziej chodzi, o nasza chec i kreatywnosc aby to spotkanie bylo jak najbardziej takie, jak wlasnie bysmy wszyscy chcieli

Wlasnie o to chodzi.Powiem dosadniej to nie ma byc zlot pijacko-rozrywkowy(to po 21 jezeli ktos bedzie mial ochote) ale spotkanie forum na zywo. Ja osobiscie bardzo chetnie poznam Niezapominajke z mezem i ich mala pociecha czy Kami z rodzinka ale tez tych ktorzy nie udzielaja sie na forum a nas czytaja. Chce uslyszec chodzby od Pana ladnego ze jestem debilny dla niego i napewno nie bede sie mu rzucal do gardla za to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jeszcze jedno o czym pisalem wczesniej-wazna jest nasza ilosc. Jezeli to ma byc 10 osob to reczywiscie cichy klub w centrum bez zadnego zachodu nam wystarcza ale jezeli robi sie nas 20 czy 30 osob chociazby to juz mamy problem bo gdzie nas wpuszcza tak grupa to po 1 a po 2 jak pogadamy sobie? bedziemy latac od stolika do stolika po sali miedzy innymi goscmi? oczywiscie moje zdanie tylko kazdy ma prawo tutaj sie wypowiedziec i jezeli ma jakies pomysly to dawac!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Bardzo mi się pomysł podoba, szczególnie spotkania gdzie nie o balangę a o poznanie chodzi. I będę mogła zabrać całą swoją rodzinkę, byłabym nawet za tym by zacząć nieco wcześniej z uwagi na te mniejsze pociechy. Zostać w Oslo nie bardzo mogę, ale na kilka godzin przyjechać zawsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ja naprzyklad cieszylbym sie gdyby mena przywiozla jakies swoje obrazy... a dlatego, ze jestem chetny na jeden z nich
a i moze innym cos przypadloby do gustu

albo naprzyklad mam kilka ksiazek, ktore juz przeczytalem... moge je zabrac i komus dac albo wymienic sie za jakas inna jesli ktos jeszcze tez by zabral...

no i zobaczyc giovi z retierem w tej "walce na klaty"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
ulv72 napisał:

no i zobaczyc giovi z retierem w tej "walce na klaty" [/quote]

To chyba nie uniknione po 21!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piekny napisał:ps. Mn oficjalnie wystartowała 24 listopada 2008W związku z powyższym nietaktem było by organizować Pierwszą ROCZNICOWĄ IMPREZĘ PRZED TYM TERMINEM...
BEZSENS
Druga... następna ...a i owszem , jednak pierwsza rocznica TO PIERWSZA...
A ponieważ to po-24-listopada ,,,a więc bliżej ŚWIĄT BOŻONARODZENIOWYCH i Nowego Roku To JA ODPADAM ...
Bo logiczny termin Imprezy rocznicowej TO-28--29-listopad tego roku...
Co prawda zarazem są i Andrzejki jednak wątpię czy większe grono zechce uszczuplić swoje kieszenie przed ŚWIĘTAMI I NOWYM ROKIEM JA nie , bo jadę do kraju samochodem a mam do pokonania 3500km w jedną stronę ... na bite dwa miesiące ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Zrobil sie monolog moj i Ulv-a.Dobranoc wszystkim i czekamy na ruch admina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
gabriel napisał:
piekny napisał:ps. Mn oficjalnie wystartowała 24 listopada 2008W związku z powyższym nietaktem było by organizować Pierwszą ROCZNICOWĄ IMPREZĘ PRZED TYM TERMINEM...
BEZSENS
Druga... następna ...a i owszem , jednak pierwsza rocznica TO PIERWSZA...
A ponieważ to po-24-listopada ,,,a więc bliżej ŚWIĄT BOŻONARODZENIOWYCH i Nowego Roku To JA ODPADAM ...
Bo logiczny termin Imprezy rocznicowej TO-28--29-listopad tego roku...
Co prawda zarazem są i Andrzejki jednak wątpię czy większe grono zechce uszczuplić swoje kieszenie przed ŚWIĘTAMI I NOWYM ROKIEM JA nie , bo jadę do kraju samochodem a mam do pokonania 3500km w jedną stronę ... na bite dwa miesiące ...

No wiec tym bardziej czasu mamy niewiele do 13.11!!! Mi osobiscie ambasador nie przeszkadza ale do szczescia tez nie jest mi potrzebny wiec nie mam zamiaru sie dopasowywac do jego kalendarza.Powiem szczerze wole sie dopasowac do kalendarza Gabriela czy Kami!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jesli piatek 13 lub sobota 14 bedzie wiekszosci bardziej odpowiadac to nie ma znaczenia, ze MN wystartowala 24-go...

po co narzucac sobie jakies sztywne ramy... rocznica jest fajnym pretekstem do spotkania ale jesli mialoby sie ono
odbyc tydzien wczesniej to co z tego ? dla mnie bez roznicy

tak wiec moze narazie skupmy sie na tej dacie, czy ona wam odpowiada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok