Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21687 niezalogowanych)
1 Post

(katrin)
Wiking
Ja z miłą chęcią,ale muszę wiedzieć dokładnie datę bo pracuje w weekend i musiałabym się zamienić .Będę bacznie czytać i kontrolować więc spróbuje się dostosować do was.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
[quote]jesli piatek 13 lub sobota 14 bedzie wiekszosci bardziej odpowiadac to nie ma znaczenia, ze MN wystartowala 24-go...

po co narzucac sobie jakies sztywne ramy... rocznica jest fajnym pretekstem do spotkania ale jesli mialoby sie ono
odbyc tydzien wczesniej to co z tego ? dla mnie bez roznicy

tak wiec moze narazie skupmy sie na tej dacie, czy ona wam odpowiada[/quote

Dla mnie ten termin jest idealny,dla Kami,tak jak juz pisala rowniez.Kami bedzie z mezem i z synkiem.
Pozostali niech sie deklaruja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Mnie termin pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
ja odpadam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:
ja odpadam

oj tak czułam,że może to się takim spojrzeniem skończyć i dlatego tą minkę wstawiłam strach się bać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:
ja odpadam

oj tak czułam,że może to się takim spojrzeniem skończyć i dlatego tą minkę wstawiłam strach się bać

Magdalena juz ja Cie znajde w tym Stavanger...
A mam w planach na wiosne pojawic sie u Kami,wiec nie bedze wiekszego problemu dotrzec i do Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:
giovi2 napisał:
magdalena_d84 napisał:
ja odpadam

Magdalena juz ja Cie znajde w tym Stavanger...
A mam w planach na wiosne pojawic sie u Kami,wiec nie bedze wiekszego problemu dotrzec i do Ciebie

oooo to zapraszam, zapraszam tylko bez walki na klaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja odpadam chyba... robię prawko w Polsce i chyba że się cud stanie i zdam co jest mało prawdopodobne
a szkoda bo chciałam was poznać... może za rok......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
na chwilę obecną na 60 % będziemy 2+2 ale nie obiecuję.Bo to zależy czy te moje 2 się nie rozłożą na łopatki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Zrobicie jak uwazacie mi odpowiadal bedzie kazdy termin ale mysle ze 13 14 jest dobrym terminem pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok