Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21683 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
niezapominajka ja pisze 13 bo ja lece z stavanger na weekend ale 14 takze pasuje jak najbardziej i pewnie z godzina sie jakos tez da dogadac ja np juz o 7 z minutami rano bede w oslo na lotnisku czy jakos tak w kazdym razie rano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norwegia73)
Wiking
Może w końcu uda się nam spotkać .
Świetny pomysł mi pasuje każdy termin z chęcią przyjdę na te spotkanie i z chęcią pomogę jak tylko będę mógł w miarę moich możliwości .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
coraz wiecej nas potwierdza swoj udzial, tylko tak dalej !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
niezapominajka741 napisał:
cytat wypowiedzi Ulv : pomysl jest taki, aby spotkac sie np. w sobote o 17 , w jakiejs wiekszej sali, i pierwsze kilka godzin spedzic na wzajemnych rozmowach, poznaniu sie, przy kawie, ciasteczku moze jakims piffku, to jest do dogadania...

Dobrze ,że można to dogadać bo mi ta pora absolutnie nie pasuje . Za późno . Moje dziecko o 18 zjada kolacyjke ,kąpanie i spanie . Jeżeli było by to spotkanie o 17 to bylibyśmy na nim tylko pare minut .Nie można dla rodziców zrobić takiego spotkania o bardziej przyzwoitej porze ? Np 15 - 16 ?

a mnie nie pasuje 15sta bo o tej porze w sobote siedze pod prysznicem, 18sta tez mi nie pasuje bo ogladam tv Moje dziecko idze spac o 22giej wiec mi pasuje 23cia, jak juz dzieci pojda spac. To jest oczywiscie zart, ale niezapominajko to spotkanie nie jest obowiazkowe. i tak nie da sie wszystkim dogodzic. Ja, zeby przyjsc musze znalezc opiekunke do dziecka. W piątek tez pracuję jak chyba kazdy.
Bedzie podana data i godzina i trzeba sie dostosowac albo po prostu nie przysc jesli sie nie moze. Jesli nie bede miec niańki do dziecka to tez wpadne na godzinke najwyzej.
A juz tak poza nawiasem, to własciwie nie moja brocha, ale zapytac moge - nigdzie nie mozecie wyjsc w takmi razie bo dziecko o 18stej musi zjesc kolacje????? W podrozy tez nie mozesz byc? Samolot do Polski tez tylko przed południem? Dobrze, ze moje dzieci nie rządza moim dniem Buziaki i nie stresuj sie, na pewno tak sie ułozy ze przyjdziesz. Do zobaczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norwegia73)
Wiking
Tylko teraz ustalić konkretny , realny termin na który udało by się zebrać największą ilość naszych rodaków i spróbować zorganizować jakiś lokal .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
norwegia2 napisał:
Tylko teraz ustalić konkretny , realny termin na który udało by się zebrać największą ilość naszych rodaków i spróbować zorganizować jakiś lokal .

na dzien dzisiejszy jest to sobota 14.11 ..... najwazniejsze aby kazdy kto chce i moze potwierdzil tu swe przyjscie, wtedy bedziemy wiedziec juz na ile osob w przyblizeniu potrzeba nam sali

niezapominajka.... pora rozpoczecia jeszcze nie jest ustalona, zobaczymy co bedzie najlepsze.... poza tym spotkanie bedzie trwalo co najmniej kilka godzin wiec mozna rownie dobrze przyjsc tez pozniej

hilton a ty co ? potwierdzac prosze, ze bedziesz ale juz !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:

hilton a ty co ? potwierdzac prosze, ze bedziesz ale juz !

potwierdzam ale juz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
ok w takim razie robimy listę:

1. Hilton
2. Piękny
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)