Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Agnieszka R. Daria Szczęsna Grzegorz Sokół Kraszewski Marcin Dobromirspoleczny (8162 niezalogowanych)
1019 Postów
Maniak
oOoO tak TAK MOJE DROGE MAMUCHY MUSZE Z ZALEM SIE Z WAMI POZEGNAC BO NIE MOGE SIE SKUPIC NAD NORWESKIM NA KOMPIE DZIEKUJE ZA MILE TOWAZYSTWO ROZBAWILO MNIE TO MILEGO DNIA PA PA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
miłego wzajemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Joanna7830)
Wiking
Super macie mamuśki w tym Stavanger, ja niestety z Narviku i nie mam z kim skrzyknąć się na mały zlot. Wygwizdowo tu takie, że szkoda słów. pozdrawiam mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Niezalamoj sie napewno sie znjdzie w twojej okolicy jakas polska istota z ktora bedziesz mogla wyskoczyc na pogaduchy pozdrowionka i glowa do gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Joanna7830 napisał:
Super macie mamuśki w tym Stavanger, ja niestety z Narviku i nie mam z kim skrzyknąć się na mały zlot. Wygwizdowo tu takie, że szkoda słów. pozdrawiam mamuski
Nie wszystkie jestesmy ze Stavanger- a okolice to szeroko rozumiany teren , ja mieszkam na Hommersaku i tez polek tu.,,,,,,szukac z lupa . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witam wszystkie Mamusie, czy jeszcze jakaś mama do nas dołączyła co miałaby chęć się spotkać i wyjść na spacerek? Dni się robią co prawda coraz to krótsze, ale jak na razie pogoda dopisuje wiec można gdzieś się przejść
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
Witam. Ja bym z chęcią dołączyła Moje bliźniaki kończą za 2 tygodnie roczek. Nawet, jeśli pogoda nie dopisuje, zawsze można wstąpić gdzieś na kawkę O ile w ogóle znajdą się chętne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witaj gdzie mieszkasz w Stavanger? my w centrum, jakby co to napisz swoje gg na priv moze uda nam sie cos wykombinowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
Na Madla, ale nie jest dla mnie problemem dojechać do centrum
Zostawiam nr gg na PW choć raczej rzadko jestem, najprędzej ok 21
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Magdalena Główka
(magdusiagl)
Wiking
Witajcie dziewczyny długo mnie tu nie było, bo dużo się działo, ale mam nadzieję, że teraz będę tu regularnie. Mieszkałam dwa lata w Sandnes, ale miesiąc temu przeprowadziłam się z rodzinką do Stavanger a dokładnie na Ullandhaug. Tu kompletnie nikogo nie znam, a brakuje mi "babskich " pogaduszek. Jak na razie to cały swój czas poświęcam moim dzieciom (starszy syn ma 10 lat a młodszy 9 miesięcy)u a chętnie poznałabym nowe koleżanki. Pozdrawiam Madzia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok