Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. Daria Szczęsna Grzegorz Sokół Kraszewski Marcin Dobromirspoleczny (7964 niezalogowanych)
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
hej ja mieszkam przy international school mozemy sie ktoregos dnia umowic i pogadac to moje gg9742170 kasia
Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sskowroneczka)
Wiking
Hej, jak super nie jestem sama Bardzo mnie to cieszy. Mieszkam z mężem w Stavanger i mamy 2 dzieci ( synka 2 latka i córeczke 5 m-cy) Z miłą chęcią spotkam się na kawke i żeby synek mógł się pobawić
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Hej to super a gdzie mieszkacie w centrum stavanger? My na madli jak bedziesz miala ochote to sie mozemy spotkac podaj swoje gg moje to 9742170 kasia
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sskowroneczka)
Wiking
Mieszkamy blisko centrum dzielnica Valand nr gg 5153088
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
marek przydzial
(jelcyn1111)
Początkujący
a moze jest ktos lub ktosia z Rennesoy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
I wątek fajnie sie rozwinął
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sskowroneczka)
Wiking
no tak coś zaczyna się dziać Jak narazie badamy tereny występowania polskich mam hehe A że juz prawie wiosna za oknem to jeszcze troszke i będą wyczekane dłuuuugie spacery ))
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja też mam dwóch chłopców 11lat i 8 miesiecy , mieszkamy w Halden (Østfold) , moze ktos mieszka gdzieś w pobliżu , chetnie kogos poznamy .Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Ja jestem z Vaulen ze Stavanger,mam 3 letniego synka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Magdalena Główka
(magdusiagl)
Wiking
Witajcie wszystkie mamusie, nazywam się Magda, mieszkam w Sandnes prawie dwa lata i wciąz brakuje mi "babskiego" towarzystwa , mam dwóch synków 10 letniego i 3 miesięcznego. Fajnie byłoby czasem spotkac się na kawce i poplotkować albo wyskoczyć na jakieś "szaleństwa" po sklepach. Podrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok