Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. Daria Szczęsna Grzegorz Sokół Kraszewski Marcin Dobromirspoleczny (7967 niezalogowanych)
1 Post

(@.CZ)
Wiking
KOCHANE JEST KTOŚ Z SKUDENESHAVN OKOLICE HAUGESUNDU MAM 1.5 ROCZNĄ CÓRECZKĘ CHĘTNIE PRZYŁĄCZYŁABYM SIĘ DO WIOSENNYCH SPACERÓW NOI TEN RAJD PO SKLEPACH POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
hej pewnie ze mozemy sie gdzies spotkac i poplotkowac mosimy sie zgadac jestem jak najbardziej za jak mozesz to wyslij swoje gg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Magdalena Główka
(magdusiagl)
Wiking
Hejka, gg nie używam, ale chętnie podam mojego maila magdusiagl@wp.pl
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
A ja mieszkam w Hommersaku i tez chetnie sie spotkam , mam 2 synków- 7 i 8 latek i córeczke 14 m-cy. Madziu jakby co to wysłałam prywatna wiadomość .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Hej!Witam wszystkich!Mam na imię Ola mam 33 lata i dwójkę dzieci syna w wieku 9 lat i córeczke w wieku 4 lat.Za miesiąc przeprowadzamy sie do Stavanger.Niestety nie wiem jak sie nazywa dzielnica, w której będziemy mieszkać wiem tylko tyle że gdzieś koło starego stadionu.Chetnie poznałabym jakieś dziewczyny,z którymi bedziemy mogły sie spotkać na kawie i porozmawiać.Narazie jestem przerażona ta całą przeprowadzką ,ale mam nadzieje że jakoś to będzie. Pozdrawiam wszystkich i proszę o kontakt!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Witaj Olu i nic sie nie martw. Niestety nie wiem gdzie jest ta dzielnica, w której bedziesz mieszkała, ale jest nas tutaj sporo, jakby co służe pomoocą. Pukaj na gg, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Dziękuje za odpowiedz.Ta dzielnica nazywa sie
EIGANES.Jak możesz to napisz mi swój numer gg a na pewno napiszę.Serdecznie pozdrawiam.

Ola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
hejka ta dzielnica to chyba stoka niemasz sie czego obawiac bo zycie tu jest owiele lepsze niz w Polsce mozesz jedynie napotkac problemy w urzedach jesli nieznasz jezyka a tak pozatym oki. Pozdrawiam
Ps. chetnie sie spotkam na jakas kawke napisz tylko jakis kontakt do siebie na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(olaoskar)
Wiking
Dziękuje za wsparcie!!!Mój numer gg to 7182471.Mam nadzieję ,że jak już tam będę to się spotkamy na jakiejś kawce.Pozdrawiam Ola/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witam czy wątek jest nadal aktualny?? jestem ze Stavanger centrum, mam córkę która jutro kończy 20miesięcy,często wychodzę na spacery uliczkami w centrum lub chodzimy karmić gołąbki w parku niestety same...
gdyby któraś z Was miała chęć się z nami spotkać to zapraszam
moje gg 12396227 pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok