Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MŁODE MAMUSKI STAVANGER - Norwegia

Czytali temat:
(3161 niezalogowanych)
3 Posty
asia koterska
(tokyo56)
Wiking
WITAM! Jestem młodą mamą. Mój synek ma 1,8 mies.Szukamy chętnych do wspolnych spacerów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
hejka witamy ja mam dzidzie jeszcze w brzusiu takze na spacery sie nie nadaje bo ciezko mi ale trzymam kciuki ze chcetni sie znajda pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My rowniez jeszcze czekamy na dzidzie (ok 11 tyg.) ale pozniej to chetnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
kasiar12 ja jeszcze 7 tygodni na kiedy masz termin?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
na 21 czerwca ale moze bedzie ok 2 tyg. wczesniej a u Ciebie na kiedy??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
u mnie 6 czerwca ale moze juz bedzie pod koniec maja niewiadomo do konca przeczytalam ze bedziesz miala corke gratuluje a ja bede miala niespodzianke bo tak moj mezus chcial wiec zrobilam to dla niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh to prawie rowiesnicy beda ... tak podobno bedzie Zuzanna ) ja i moj maz chcielismy wiedziec, rowniez tesciowie
Ja mam tutaj za tydzien dopiero pierwsza wizyte u lekarza (2 tyg. temu sie dopiero przeprowadzilismy) tak wiec mam wiele pytan do lekarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
kasiar to nowicjusz z ciebie ja na wizycie zawsze mam tlumacza tez dlugo nie jestem w norwegi ale tlumacza sami mi dawaja bo chca byc pewni ze wszystko rozumiem ja mam wizyte we wtorek juz doczekac sie nie moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh, moj maz jest norwegiem wiec tlumacz mi nie bedzie potrzebny + znam angielski, lekarz tez zna wiec ok
Ja w Norwegii wczesniej bylam po miesiacu kilka razy, no i tak to bylismy w polsce, teraz wrocilismy ze wzgledu na studia od mojego meza
Ja mialam wizyte 2,5 tyg. temu w polsce i tydzien temu w norwegii ale tylko zeby dostac zaswiadczenie ze jestem w ciazy do rejstracji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
norwegiem powiadasz to masz ulatwienie .to twoja 1 dzidzia??? bo moja druga mam juz corke ale jak coraz blizej porodu tym bardziej sie boje kazdy porod jest inny noi 1 porod trwal dosyc dlugo,juz wyprawka u ciebie gotowa?? bo ja niewiem od kiedy rac sie za pranie i prasowanie ciuszkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok