Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3162 niezalogowanych)
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
czerwony to moj ulubiony kolor ja dopiero se wozek sprawie mam od kolezanki wozek na 3 kolach ale jak pojade do polski to se kupie inny bo nie lubie wozkow na 3 kolkach.mnie ciekawi jedno czemu norki maja tylko czarne wozki a nie tak jak my kolorowe oni sie lubuja w czarnym czy co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja tez lubie czerwony - a chcialam miec kolorowy bo tutaj to tak jak mowisz wszystko ciemne, albo szare i biale xD hehe ... ten wozek wyprobowala od mojego meza siostra jak byli u nas na weselu i fajnie sie prowadzil, byli zadowoleni

jak sie czujesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
hejka ja sie czuje dobrze tylko dzidzia kopie w pecherz i juz mi ciezko lezec chodzic wszystko heee juz dzidzi nie moge sie doczekac a jak tam u ciebie???????????? jak samopoczucie???????/ ja za tydzien ide do poloznej powie mi czy dzidzia juz jest glowka w dol bo ostatnio bylo w poprzek ulozone i kazala mi robic cwiczenia zeby sie obrucilo .mam pytanko kupilas sobie moze monitor oddechu? do dzidzi???? bo ja o tym rozmyslam bo slyszalam jedna historie i juz mi nie daje to spokoju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas wszystko ok jest mi tylko bardzo ciezko jak siedze, albo pospaceruje ... tez juz bym chciala miec mala na zewnatrz... nasza juz w 27 tyg. byla glowka w dol obrocona, 2 tyg. temu jak bylam na wizycie dalej glowka w dol wiec mam nadzieje ze sie juz nie obroci
My nie kupowalismy monitora oddechu, i jak narazie nie planujemy... jedyne co to mamy ta "zabawke" why cry mini
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
co to jest za zabawka co napisalas bo ja jestem zielona????????????/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MARTYNKA napisał:
co to jest za zabawka co napisalas bo ja jestem zielona????????????/
Masz Tu PREZENT...

OT... TAKI WŁAŚNIE WREDNY PRZEŚMIEWCA JESTEM ...

www.why-cry.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
no niezle o tym to tez nie slyszalam zacofana jestem ladnie czego to ludzie nie wymysla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
hej ja jestem chetny na spacerki. jestem rowniez sam w stavanger i na spacerek bym sie wybra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok