Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(3200 niezalogowanych)
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
dzieki dziewczyny jestescie wielkie .wlasnie wzileam sie za pranie i prasowanie ciuszkow az milo i duzzzzzzzzzzzzzo tego ale juz doczekac sie nie moge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Mnie czeka kolejne prasowanie juz ty razem troszke wiekszych ciuszkow no i chcemy wypakowac lozeczko zeby drewno wywietrzalo ale teraz maz ma egzamin na sedziego (kociego) wiec to musi poczekac jeszcze ok. 2tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
zycze powodzenia mezusiowi a ja juz koncze pranie prasowanie ciuszkow bo tak mnie maz pogonil ze mialam sterte ciuszkow a zajelo mi to tylko 3 dni mojemu mezusiowi sie spieszy mam juz wszystko gotowe tylko zsotalo mi czekanie na dzidzie a juz doczekac sie nie moge bo jest coraz ciezej i po nocach nie spie a ty jak sie czujesz jakie masz objawy???????? bo ja ciagle w nocy wstaje do ubikacji,ciezko mi pozycje do spania znalesc i budze sie w nocy juz wyspana i mam w nocy skurcze lydek masakra jak boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja z siusianiem nie mam problemow, zazwyczaj wstaje tylko raz w nocy... dzis np w ogole
co do dolegliwosci to tylko mam problem ze znalezieniem miejsca do spania... nogi mi nie puchna, nic nie dretwieje... jedynie co to mala jest juz duza i pchnie mi zoladek wiec mam mdlosci ... heh wczesniej nie mialam to teraz mam ja sie bede pakowac moze w maju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
w maju to ja juz musze byc spakowana bo mam termin na 6 czerwca ale jak zechce przyjsc wczesniej na swiat juz doczekac sie nie moge ciekawe jak to bedzie bo za 1 razem to porod mialam wywolywany bo corka nie spieszyla sie na swiat i 2 tygodnie po terminie sie urodzila bo ja do tego zmusilismy bo inaczej niewiadomo ile by siedziala w tym brzuszku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja mam termin na 21.06... ale ja i moje rodzenstwo urodzilismy sie 2 tyg. przed terminem, no i moja siostra tez urodzila syna 2 tyg. przed terminem, tak wiec jestesmy przygotowani na 2 tyg. wczesniej ... po swietach bedziemy rozpakowywac lozeczko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
a wozek to juz dzidzia jakies ma?????? jak tak to gdzie kupilas i za ile?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My cala wyprawke kupowalismy w polsce, i jak tesciowie byli na slubie z rodzinka to polowe zabrali ze soba, siostra wziela pod siebie wozek bo akurat ma roczne dziecko tak wiec w samolocie bylo za darmo. Reszte mielismy my jak lecielismy (100kg) ...

a wozek mamy taki allegro.pl/4baby-izzy-wozek-dzieciecy-3-...max-i1528696325.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
1oo kg to niezle juz widze jak biedny mezus sie nadzwigal heee a wozek fajny i nie drogi mi sie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Mielismy 5 duzych walizek ... my dzis na wystawe kocia jedzie i jutro, bo mezus ma egzamin
My mamy czerwony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok