Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K HALINA www.norweskihalinabirkeland.com tomek kośmider Agata Dymna Agnieszka Kajka Liljan Andersen Marta N Magda Ma Kasia K karolina Falkiewicz Lech Kowalewski Ela Postrożny Ciemnoblekitna Ciemnoblekitna skubi86 (3968 niezalogowanych)
47 Postów
nie doszukuj sie negatywnosci troszke pozytywnosci i moze tobie smierdzi polska kultura lecz kiedy zatesknisz za Ojczyzna tak naprawde to zrozumiesz ze najlepiej jest U SIEBIE ze swoja kultura, nie badz malostkowy i troszke przyjacielskich gestow CI ZYCZE szczegolnie jezeli jestes w Norwegii tak jest lepiej to CI gwarantuje-

a najlepiej to sibie o c e n i a j m y - tak zdrowiej.

a jak ty sie czujesz zapamietaj sobie ze ja JESTEM DUMNA ZE JESTEM POLKA - i sa wartosci ktore my tylko mamy i cieszmy sie z tego.

dalam propozycje o rozmowie na forum na temat prawidlowego nauczania jezeka norweskiego jak jest najlepiej co sie podoba jakis pomysl by byc lepszym i rozwijac sie i zero dyskusji tylko krytyka.

a wiesz co to jest norweskie tzw. JANTELOVEN

pozdrawiam i prosze cos na temat proponowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Na forum jestem nie od dziś i czepialstwa raczej mi zarzucić nie można Napisałam, że zabrzmiało to niemiło, bo tak właśnie to odebrałam Zwłaszcza, że było to do potencjalnego klienta i inni potencjalni klietci też to czytaja Komunikat wysłany to jedno, a odebrany, to drugie A jako, że chce Pani sprzedać swoje usługi, to powinno byc dla Pani niezmiernie ważne, jak komunikaty wysyłane zostaną odebrane oraz czy dzięki nim uczniów przybedzie, czy ubedzie To taka dobra rada bo my Polacy bywamy przewrażliwieni To tyle na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
HALNOR napisał:
HM - TO WLASNIE JEST NASZ POLSKA KULTURA JEZELI DO 22-EJ DRUGIEJ TO TYLKO DZIS WYJATKOWO. DZWON
POZDRAWIAM JA TEZ IMPULS I PRACUJE Z ZAANGAZOWANIEM LECZ MAZ NORWEG A W NORWEGI PRACA TO PRACA - LECZ JA TO JA DZWON - CZEKAM
POZDRAWIAM

Cos mi sie przypomnialo a propos " polskiej kultury " i ze w No. praca to praca i ze No. trzymaja sie tego savoir vivre .

Ja w mojej karierze nauczycielskiej doswiadczylam wielokrotnie telefonow po 23 !!!!, telefonow w weekendy !!! a nawet dwukrotnie telefonow przed 7 rano !!!!!!!!

Dla uzupelnienia - moje godziny pracy ograniczaja sie do poniedzialku do piatku 08.00 do 15.30

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
N O W O S C -

NAUCZAM PRZEZ INTERNET - INF. TEL NORWESKI - 941 64 640

POLSKI - 514 787 217

To nie jest reklama tylko dyskusja?!
Jak juz napisalem: jaki poziom kursu tak i reklamy!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
dzieki Basienko
pozdrawiam serdecznie
ciesze sie bardzo z niesamowitej sympatii jaka od ciebie odczuwam.
Napewno jestes i bedziesz dobra nauczycielka - do ktorej z ochota beda przybiegac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok