Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K HALINA www.norweskihalinabirkeland.com tomek kośmider Agata Dymna Agnieszka Kajka Liljan Andersen Marta N Magda Ma Kasia K karolina Falkiewicz Lech Kowalewski Ela Postrożny Ciemnoblekitna Ciemnoblekitna skubi86 (3970 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Bardzo dobry pomysl z nauczaniem przy pomocy skypa - mam nadzieje, ze wielu z was skorzysta i bedziecie mogli w wygodny i niestresujacy sposob przyblizyc sobie jez. no.

Powodzenia z pomyslem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
HM - TO WLASNIE JEST NASZ POLSKA KULTURA JEZELI DO 22-EJ DRUGIEJ TO TYLKO DZIS WYJATKOWO. DZWON
POZDRAWIAM JA TEZ IMPULS I PRACUJE Z ZAANGAZOWANIEM LECZ MAZ NORWEG A W NORWEGI PRACA TO PRACA - LECZ JA TO JA DZWON - CZEKAM
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
agnieszka szczepanska
(aszczepanska)
Wiking
Pisalam o 21 teraz juz nie bede dzwonila ale dziekuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
DZIEKI BASIENKO ZA MILE SLOWA - JESTEM PO KILKU GODZINACH BARDZO CIEZKO - KONCENTRACJA W 100 PRCENTACH LECZ SAMA WIESZ ZADOWOLENI UCZNIOWIE TO MY DWUKROTNIE.
JEDNA Z GRUP KURSOWYCH ZALOZYLA NA ,, ,,NASZEJ KLASIE ,,POD NAZWA ;;;;NORWESKI HALINA BIRKELAND,,
WLASNIE TAM MAM SWOICH UCZNIOW A OSTATNI TOMASZ TO WLASNIE 3 DNI TEMU POPRZEZ INTERNET.

LUBIE NOWOSCI I SIE ROZWIJAC.

BASIENKO POZDRAWIAM I ZYCZE DOBRYCH UCZNIOW TAKICH KTORZY SIE UCZA PO 2 - 3 GODZINY DZIENNIE.

A MASZ TAKICH????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
TO DO JUTRA PA kolorowych snow o latwym norweskim - MY DECYDUJEMY o WSZYSTKIM - znasz norweski masz wszystko co chcesz ,a zdrowie najwazniejsze.

pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Pani Halino, nie była Pani mila dla potencjalnej uczennicy powyżej, a czytają ten wątek również inne osoby, które być może miały ochotę zadzwonić, a teraz tego nie zrobią... Pomyśleć o "polskiej kulturze" to jedno, a napisać w wątku, który miał pomóc zwerbować kolejnych uczniów to drugie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
HALNOR napisał:
DZIEKI BASIENKO ZA MILE SLOWA - JESTEM PO KILKU GODZINACH BARDZO CIEZKO - KONCENTRACJA W 100 PRCENTACH LECZ SAMA WIESZ ZADOWOLENI UCZNIOWIE TO MY DWUKROTNIE.
JEDNA Z GRUP KURSOWYCH ZALOZYLA NA ,, ,,NASZEJ KLASIE ,,POD NAZWA ;;;;NORWESKI HALINA BIRKELAND,,
WLASNIE TAM MAM SWOICH UCZNIOW A OSTATNI TOMASZ TO WLASNIE 3 DNI TEMU POPRZEZ INTERNET.

LUBIE NOWOSCI I SIE ROZWIJAC.

BASIENKO POZDRAWIAM I ZYCZE DOBRYCH UCZNIOW TAKICH KTORZY SIE UCZA PO 2 - 3 GODZINY DZIENNIE.

A MASZ TAKICH????

Ja mam roznych uczniow : mam jedna uczennice z 4.klasy na ekstra no., mam moich 21 " aniolkow" z 6. klasy ktorych jestem wychowawczynia no i doroslych " inno jezycznych " - wiec spore zroznicowanie wiekowe , ale na ich zaangazowanie nie moge narzekac ( przynajmniej rzadko )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
sorry tez jestem spontaniczna ciesze sie ze jest zainteresowanie - lecz, lecz, - niedziela - nie sposob funkcjonowac 7 dni w tygodniu i wieczorem, lecz mysle ze mi wybaczy.

Ja jestem tez spontaniczna i dzwonie czasami spontanicznie - lecz niestety NORWEGOWIE sa inni nigdy nie dzwonia w niedziele i wieczorem, a ten przypadek jest wlasnie jedna z roznic kultur wpomiedzy POLSKA a NORWEGIA .

I co ciekawe Norweg nigdy ci nie powie ze nie wypada bedzie usmiechniety i mily, dyplomatyczny a swoje mysli i robi.

Jest podobnie w ZAKLADACH PRACY - wszyscy sa mili i usmiechnieci.

pozdrawiam

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
pomysl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Napisałam to co myślę, bo skoro zachęca Pani do dyskusji w niedzielę w godzinach wieczornych, to można spodziewać się odzewu. A skoro jest to Pani praca, to może warto byłoby spędzić wieczór prywatnie, odpoczywając, a nie szukając uczniów. To po prostu się kłóci. Nie chcę się czepiać, ale poczułam tu zgrzyt, że na forum można pisać, reklamować, zarywać wieczór, dyskutować, ale jak ktoś się odezwie prywatnie na TEN SAM TEMAT, to już śmierdzi "polską kulturą". Ja bym po takiej odpowiedzi już nie zadzwoniła...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok