Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1472 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
bad harry napisał:
twoja wola gdzie chcesz siedzieć . ale zanosi się na to że tylko siedzieć . za rok jak dalej z polski będziesz pisać na forum to wkleję ci tego posta dla przypomnienia . pozdrowienia też ci napisze ale nie żeby się pośmiać tylko dla tego że jesteś pewnie miłą osobą tyko nie doświadczoną a zdesperowaną do wyjazdu .
a kompleksów to ja nie mam żadnych i staram się nikogo nie denerwować ale nie zawsze mi to wychodzi . polszczyzny cały czas się uczę , mam kilka słowników ale co zrobić ......nie wchodzi mi to .

Ej Hary czego sie dziewczyny czepiasz?
Wez i daj se K...a na luz , co ona ci zrobila zes sie jej tak uczepil?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Takich co od razu przekreślają młodych, widzą ich przyszłość w czarnych kolorach i myślą, że zjedli wszystkie rozumy.

ja nikogo nie przekreślam i jak będziesz tak zdesperowana to pewnie kiedyś wyjedziesz .
narazie jeszcze się nie zanosi , ale to tylko moje zdanie twoje może być odmienne
możesz mnie nie lubieć mnie ciężko obrazić ( choć niektórym się to udało ) ale że ja cię polubiłem to jeżeli kiedyś będziesz chcieć , to ci mogę podpowiedzieć co można albo trzeba zrobić żeby pojechać , znależć pracę czy coś tam . oprócz tego zjadłem wszystkie rozumy jak piszesz to czasem mam przypływy dobrej woli
jak chcesz jakichś wskazówek to napisz na priva a ja udaje się na słuchanie twojego linka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
link bardzo dobry ...jeszcze przez sen będe podrygiwał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Paręnaście godzin mnie tu nie było, ale coś napiszę, może za późno. Monika19 napisałaś dwadzieścia postów, od połowy z nich czepiasz się Harrego, a ja Ci powiem, że on jest naprawdę OK. Nie mnie go tłumaczyć, ale ma na koncie prawie 1500 postów, które chyba w większości przeczytałam. Jest tu prawdopodobnie najmilszym człowiekiem, ma poczucie humoru, którego po prostu jako NOWA nie załapałaś. Nie ma się co wkurzać i rzucać, bo po jednym żarciku wrzuciłaś go do worka ze wszystkimi gburowatymi Polakami. Szkoda! Może trzeba było zapytać o co mu chodzi?
Jeśli prosisz o pomoc, a nie radzisz sobie z językami obcymi, to po prostu to napisz: Potrzebuję pomocy w znalezieniu czegoś w necie i przetłumaczeniu. Proste! Nie każdy mówi po norwesku, czy angielsku. Są tu ludzie chętni do pomocy, do nich właśnie zalicza się Giovi2 i Bad Harry. Trzeba się tylko jasno wyrażać i nie obrażać!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
bad harry napisał:
monika19 napisał:
bad harry napisał:
no to co ....ale jest piękne !!!!!

chciałem pomóc bo ten twój chłopak to widze że jakaś ciapa . dość że tej roboty ci kiepsko szuka to nawet jak dziewczyna do niego przyjeżdża to nie ma gdzie jej ulokować . dobrego , zaradnego męża to z niego nie będzie .
zdaj się lepiej na siebie .

gama28 napisał:
Paręnaście godzin mnie tu nie było, ale coś napiszę, może za późno. Monika19 napisałaś dwadzieścia postów, od połowy z nich czepiasz się Harrego, a ja Ci powiem, że on jest naprawdę OK. Nie mnie go tłumaczyć, ale ma na koncie prawie 1500 postów, które chyba w większości przeczytałam. Jest tu prawdopodobnie najmilszym człowiekiem, ma poczucie humoru, którego po prostu jako NOWA nie załapałaś. Nie ma się co wkurzać i rzucać, bo po jednym żarciku wrzuciłaś go do worka ze wszystkimi gburowatymi Polakami. Szkoda! Może trzeba było zapytać o co mu chodzi?
Jeśli prosisz o pomoc, a nie radzisz sobie z językami obcymi, to po prostu to napisz: Potrzebuję pomocy w znalezieniu czegoś w necie i przetłumaczeniu. Proste! Nie każdy mówi po norwesku, czy angielsku. Są tu ludzie chętni do pomocy, do nich właśnie zalicza się Giovi2 i Bad Harry. Trzeba się tylko jasno wyrażać i nie obrażać!

Monika, koniec koncow wyszlas na idiotke. Serdecznie Cie witam. Trzeba bylo wpierw przeczytac wszystkie 1500 postow uzytkownika, najlepiej kazdego z osobna, zeby zadac pytanie...
/ironia:-/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok