Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1449 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
monika19 napisał:
A czy w Sandefjord też są takie domki??

Ile razy można pytac o jedno i to samo, wczoraj pytałaś już o to samo na chacie a następnie na forum, w innym wątku.
W wątku tym wstawiłam Ci linka z campingami i innymi tanimi noclegami w Sandefjordzie i w okolicach.
Jeśli z takim zaangażowaniem szukasz tego domku to jestem pewna na 100% że będziesz spac pod chmurką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monika19)
Wiking
bad harry napisał:
monika19 napisał:
bad harry napisał:
no to co ....ale jest piękne !!!!!

Z leksza troszkę daleko od miejsca gdzie chcę jechać....Moja miejscowość też jest lux.

gdzie tam lux .....przecież tam same pola , troche lasów i pare domów ( nawet skał niewiele ) . w norwegii tak wszędzie . to że lotnisko .. to co ......w bergen też jest .

nie chcesz to nie
chciałem pomóc bo ten twój chłopak to widze że jakaś ciapa . dość że tej roboty ci kiepsko szuka to nawet jak dziewczyna do niego przyjeżdża to nie ma gdzie jej ulokować . dobrego , zaradnego męża to z niego nie będzie .
zdaj się lepiej na siebie .

Ciapa to jest z ciebie, buraku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monika19)
Wiking
giovi2 napisał:
monika19 napisał:
A czy w Sandefjord też są takie domki??

Ile razy można pytac o jedno i to samo, wczoraj pytałaś już o to samo na chacie a następnie na forum, w innym wątku.
W wątku tym wstawiłam Ci linka z campingami i innymi tanimi noclegami w Sandefjordzie i w okolicach.
Jeśli z takim zaangażowaniem szukasz tego domku to jestem pewna na 100% że będziesz spac pod chmurką.

Po norwesku. Szczegół,że nic nie umiem po norwesku - ale dzięki za linka. Po drugie kto pyta nie błądzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Widzisz, właśnie widac jak szukasz tego noclegu, nawet nie zajrzałaś do tego linka, którego wstawiłam, a jeśli już to nie byłaś nim zbytnio zainteresowana.
Na tej stronie jest kilka opcji językowych i gdybyś włożyła minimum zainteresowania to zobaczyłabyś , że miedzy innymi jest tam wersja np.angielska.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
monika19 napisał:
bad harry napisał:
monika19 napisał:
bad harry napisał:

Z leksza troszkę daleko od miejsca gdzie chcę jechać....Moja miejscowość też jest lux.

gdzie tam lux .....przecież tam same pola , troche lasów i pare domów ( nawet skał niewiele ) . w norwegii tak wszędzie . to że lotnisko .. to co ......w bergen też jest .

nie chcesz to nie
chciałem pomóc bo ten twój chłopak to widze że jakaś ciapa . dość że tej roboty ci kiepsko szuka to nawet jak dziewczyna do niego przyjeżdża to nie ma gdzie jej ulokować . dobrego , zaradnego męża to z niego nie będzie .

to ja sie staram jak moge , a tu co ??? takie obelgi ??? nieładnie
w bergen było by kupe roboty a tak to sieć w tej dziurze ...sandefjordzie z tym ciapą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monika19)
Wiking
bad harry napisał:
monika19 napisał:
bad harry napisał:
monika19 napisał:
bad harry napisał:

nie chcesz to nie

to ja sie staram jak moge , a tu co ??? takie obelgi ??? nieładnie
w bergen było by kupe roboty a tak to sieć w tej dziurze ...sandefjordzie z tym ciapą

Bilion razy bardziej wolę być z kimś kogo kocham i siedzieć w SANDEFJORD i sprzątać niż siedzieć za dobrą kasę w BERGEN w pracy załatwionej od niejakiego zarozumialca bad harrego. Jesteś złośliwy i typowy polak. Woda sodowa ci bije. Przez swoje kompleksy wylewasz złość na innych i cieszysz się czytając komentarze osób, które udało ci się zdenerwować. Jesteś burak. Ale nie cukrowy. Pastewny. Żegnam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monika19)
Wiking
I naucz się poprawnej polszczyzny, bo twoja aż razi po oczach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
twoja wola gdzie chcesz siedzieć . ale zanosi się na to że tylko siedzieć . za rok jak dalej z polski będziesz pisać na forum to wkleję ci tego posta dla przypomnienia . pozdrowienia też ci napisze ale nie żeby się pośmiać tylko dla tego że jesteś pewnie miłą osobą tyko nie doświadczoną a zdesperowaną do wyjazdu .
a kompleksów to ja nie mam żadnych i staram się nikogo nie denerwować ale nie zawsze mi to wychodzi . polszczyzny cały czas się uczę , mam kilka słowników ale co zrobić ......nie wchodzi mi to .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monika19)
Wiking
bad harry napisał:
twoja wola gdzie chcesz siedzieć . ale zanosi się na to że tylko siedzieć . za rok jak dalej z polski będziesz pisać na forum to wkleję ci tego posta dla przypomnienia . pozdrowienia też ci napisze ale nie żeby się pośmiać tylko dla tego że jesteś pewnie miłą osobą tyko nie doświadczoną a zdesperowaną do wyjazdu .
a kompleksów to ja nie mam żadnych i staram się nikogo nie denerwować ale nie zawsze mi to wychodzi . polszczyzny cały czas się uczę , mam kilka słowników ale co zrobić ......nie wchodzi mi to .

Polak od siedmiu boleści. Nie lubię ludzi twojego pokroju. Takich co od razu przekreślają młodych, widzą ich przyszłość w czarnych kolorach i myślą, że zjedli wszystkie rozumy. A ty czemu nie siedzisz w Polsce? Bo tu nie ma perspektyw na życie. Harować jak wół za 5zł na godzinę, a studenci studia za co mają opłacić? Zostaje napad na bank. Miłego słuchania: video.google.com/videoplay?docid=-2104439728923092126# Kończę temat. Dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(monika19)
Wiking
Kocham Polskę, ale tu nie ma przyszłości. Żegnam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok