Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Zna ktos firme sprzątającą Rajmunda w Sandnes??? - Norwegia

Czytali temat:
Julita Szulikowska Dorota Hanna Łukasz Stępniak Patrycja Krol klaudia T Sandra Stawiszynska ula butowska Mmm Kkk danielqwerty Theresa GROBELSKA malwina.wodnik Sylwiawozniel Katarzyna31 (2338 niezalogowanych)
4 Posty
Marian marianski
(Maruś)
Wiking
słyszał ktos o tej firmie proszę o opinie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wejdz na www.1881.no i poszukaj tej firmy a sie dowiesz bo ja osobiscie nie znam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
hej! ja miałam pewien kontakt z ta "firmą". zaczęło się nawet, nawet, była jakas tam rozmmowa kwalifikacyjna, a że byłam w potrzebie, więc sie zdecydowałam. Jedna Polka miała wyjeżdząc do kraju, więc miałam przejąć po niej domki. Wszystko było ok, wprowadziła mnie, kilka dni jezdziłam z nią na domki, pozniej Rajmund zadzwonił, że musze jechać na jakiś domek nowy na Tananger sama, podał kmi adres i miałam go sama znalezc. Była zima, 6 rano, a ja błądziłam po Tananger chodząc od domu do domu i pytajac sie przechodniów, gdzie moze byc ten dom. Nikt nie wiedział, na budynku podobno nie było numer. Dzwoniłam do Rajmunda, żeby jakos mi wytłumaczył, albo przyjechał mi pokazać, bo ja błądzę ponad godzine i nie moge znalezć. Powiedział, że nie może przyjechać, bo niby samochód mu się zepsuł i ża ja nie potrafię sobie poradzić ( z krzykiem). Zrezygnowałam z pracy momentalnie, a że miałam klucze do tego mieszkania powiedział, że za pół godzine w centrum je odbierze. I wtedy samochód miał już naprawiony. Kasy za to, co przepraciowałam, oczywiście nie dostałam. Ale może po prostu to ja miałam pecha...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
A to on ma jakas zarejestrowana firme?
Z tego co ja wiem to ma ludzi w budowlance ale tylko na czarno i na dzien dzisiejszy siedza na Langgt. w Sandnes i oprocz picia nic nie robia.
No ale mozna i tak....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Marian marianski
(Maruś)
Wiking
no nie wiem czy ma firme słyszałem wersje ze ma ale ile w tym prawdy???
jakos ini mają robote a on nie ma???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Wisi moim rodzicom 1000zl bo kiedys przez niego bilety zalatwiali ( jakies 4-5 lat temu). Ogolnie nieciekawy typ. Kuzyn meza u niego pracowal, mieszkal z kilkoma facetami w jednym pokoju, mieli godziny policyjne:/ wrocil do Polski zostawiajac mu kartke zeby "pocalowal go w d.u.p.e"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
angelika r
(robal)
Nowicjusz
Korzystalismy kiedys z jego przewozow Polacy ogolnie narzekali na fatalne warunki mieszkaniowe i gdy robili to on bral kase od zleceniodawcow i placil bardzo marnie t o w budowlance.A sprzatanie to nie orientuje sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
ja tez o nim slyszalem ale niepochlebne oceny. ale nie mialem przyjemnosci z tym czlowiekiem pracowac ani nawet rozmawiac. moze kiedys poznam P. RajmundaP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
zbignief kowalski
(zbignief)
Wiking
jak chcesz pogadac na temat pana cwaniaka rajmunda to podaje ci moje gg21421036 znam jego i jego smieszna firme sprzatajacom pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Nikolaj R
(Cichociemny)
Wiking
Takie sprawy zalatwia sie w forliksrådet. Klient dostaje wezwanie do sadu i bedzie mial okazje sie pucowac co komu wisi.
Jezeli sie nie stawi w sadzie to bedzie wydane "uteblivelsesdom" czyli musi oddac 1000 + koszta sadowe 1600 i ma na to 2 tygodnie. Jesli sie nie spieszy to bedzie inkasso
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok