Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartek Buda Agnieszka R. Barbara Gajewska Przemysław Pawlak LeLe Weronika Ivanka Ivanka Andrzej Bożyk Emilia Druse Katarzyna Boczek (4676 niezalogowanych)
12 Posty
Orlando Thorage
(Orlando)
Wiking
Ty Stolec/Bolec A kto dal ci prace bez przynajmniej D-numeru i adresu ?
Chyba ze gale zrobiles pracodawcy ... szybko sie uczysz co nie
I co chcesz za kogos tez gale mu zrobic czy temu komus podsunac ten pomysl w zamian za pokoj?

Wracaj do Irlandii skoro jestes taki G
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
zaden wyczyn... najwiekszy matol jak ma dobrze CV to znajdzie prace...

a druga rzecz: teraz jest taki okres ze przyjmuja bo potrzebuja... okres porobny konczy sie akurat przed swietami )) zycze powodzenia cwaniakum, no chyba ze nauczysz sie norweskiego w pol roku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Wy................
Chlopak napisal cos, a wy najechaliscie na niego. Jak ktos teraz tu przyjedzie, to moze po dostaniu umowy o prace na podstawie paszportu zaczac pracowac. Rejestruje sie na stronie UDI.NO i czeka na wizyte w UDI okolo miesiaca. Przedstawia tam paszport i umowe o prace i oczekuje na karte podatkowa, Personnumber i inne rzeczy. moze pracowac od momentu rejestracji w internecjie na UDI.NO.
Pomagalem ostatnio rodakom na UDI w tych sprawach to wiem.
.................................................................................................................
Mozliwe ze jest operatywny i umie znajsc prace, nie wiem nie znam goscia.
.................................................................................................................
Hate bez tych dokumentow na ktore czeka nie wynakmnie, szuka wiec wspolnika.
Zapoznajcie sie z przepisami, a dopiero cos piszcie, to wy jestescie zalosni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Zabek57 napisał:
Wy................
Chlopak napisal cos, a wy najechaliscie na niego. Jak ktos teraz tu przyjedzie, to moze po dostaniu umowy o prace na podstawie paszportu zaczac pracowac. Rejestruje sie na stronie UDI.NO i czeka na wizyte w UDI okolo miesiaca. Przedstawia tam paszport i umowe o prace i oczekuje na karte podatkowa, Personnumber i inne rzeczy. moze pracowac od momentu rejestracji w internecjie na UDI.NO.
Pomagalem ostatnio rodakom na UDI w tych sprawach to wiem.
Mozliwe ze jest operatywny i umie znajsc prace, nie wiem nie znam goscia.
Hate bez tych dokumentow na ktore czeka nie wynakmnie, szuka wiec wspolnika.
Zapoznajcie sie z przepisami, a dopiero cos piszcie, to wy jestescie zalosni.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
JestemQ napisał:
już drugiej nocy o 3 nad ranem, zaczepiło mnie śpiącego na ławce w centru miasta starsze małżeństwo norwegów wracające do domu i zaoferowało łóżko i pokój, za darmo na ile tylko chcę
O bajkopisarzu. Spiacych na laweczkach to najwyzej jakis narkoman zaczepi, a nie normalni ludzie. Ci to takich na laweczkach łukiem obchodza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(m_magdalena)
Wiking
Przebywam obecnie w Kristiansand, poszukuję pracy. Najchętniej gdzieś przy sprzątaniu, posiadam doświadczenie. dogadam się po angielsku może ktoś orientuje się gdzie można znaleźć taką pracę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
don king
(donking13)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
m_magdalena napisał:
Przebywam obecnie w Kristiansand, poszukuję pracy. Najchętniej gdzieś przy sprzątaniu, posiadam doświadczenie. dogadam się po angielsku może ktoś orientuje się gdzie można znaleźć taką pracę?

A) w firmach sprzatających

daj ogloszenie do gazety , rozwieszaj ogłoszenia w sklepach

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok