Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pomogę w poszukiwaniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
Bartek Buda Agnieszka R. Barbara Gajewska Przemysław Pawlak LeLe Weronika Ivanka Ivanka Andrzej Bożyk Emilia Druse Katarzyna Boczek (4710 niezalogowanych)
6 Postów

(JestemQ)
Wiking
Pomogę SKUTECZNIE znaleźć prace osobie, która wynajmie Mi pokój lub komuś z jego znajomych.
Swoją pracę znalazłem w ciągu 3 dni pobytu w Norwegii (Stavanger) zaznaczając,że przyjechałem tu zupełnie w ciemno, bez mieszkania, bez pracy, zupełnie do nikogo, po prostu wysiadłem na lotnisku i ruszyłem w miasto dosłownie 3 tygodnie temu.
Dużo obserwuję, szybko się uczę i mam doświadczenie w życiu za granicą (5lat w Irlandii) a przede wszystkim wiem jak szukać skutecznie pracy' I nie ma to nic wspólnego ze szczęściem po prostu stwarzając wiele możliwości można szybko trafić na ta właściwą. Pracę znalazłem nie taką pierwszą z brzegu tylko dokładnie taką jak zaplanowałem decydując się na przylot tutaj (mam auto służbowe, telefon służbowy, wszystkie święta płatne, w firmie z wieloletnią tradycją,mam nawet tańszą wejściówkę na siłownie i inne dodatki) zaznaczając,że nic nie mówię po norwesku.
WIĘC JEŚLI POSZUKUJESZ PRACY, WIESZ CZEGO OCZEKUJESZ JAKIE MASZ UMIEJĘTNOŚCI, DOŚWIADCZENIE ITD A PRZEDE WSZYSTKIM POKÓJ DO WYNAJĘCIA TO MOŻEMY SOBIE POMÓC NAWZAJEM.
pozdrawiam wszystkich i czekam na poważne propozycję, zapraszam do korespondencji na priva: peter.q80@gmail.com
PS.Interesuje mnie rejon Stavanger i okolic oczywiście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
JestemQ napisał:
Pomogę SKUTECZNIE znaleźć prace osobie, która wynajmie Mi pokój lub komuś z jego znajomych.
Swoją pracę znalazłem w ciągu 3 dni pobytu w Norwegii (Stavanger) zaznaczając,że przyjechałem tu zupełnie w ciemno, bez mieszkania, bez pracy, zupełnie do nikogo, po prostu wysiadłem na lotnisku i ruszyłem w miasto dosłownie 3 tygodnie temu.
Dużo obserwuję, szybko się uczę i mam doświadczenie w życiu za granicą (5lat w Irlandii) a przede wszystkim wiem jak szukać skutecznie pracy' I nie ma to nic wspólnego ze szczęściem po prostu stwarzając wiele możliwości można szybko trafić na ta właściwą. Pracę znalazłem nie taką pierwszą z brzegu tylko dokładnie taką jak zaplanowałem decydując się na przylot tutaj (mam auto służbowe, telefon służbowy, wszystkie święta płatne, w firmie z wieloletnią tradycją,mam nawet tańszą wejściówkę na siłownie i inne dodatki) zaznaczając,że nic nie mówię po norwesku.
WIĘC JEŚLI POSZUKUJESZ PRACY, WIESZ CZEGO OCZEKUJESZ JAKIE MASZ UMIEJĘTNOŚCI, DOŚWIADCZENIE ITD A PRZEDE WSZYSTKIM POKÓJ DO WYNAJĘCIA TO MOŻEMY SOBIE POMÓC NAWZAJEM.
pozdrawiam wszystkich i czekam na poważne propozycję, zapraszam do korespondencji na priva: peter.q80@gmail.com

Pracę znalazłeś w 3 dni a pokoju nie umiesz sobie znależć????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
myślę, że
pawel dydula
to najpewniejszy trop
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
JestemQ napisał:

Dużo obserwuję, szybko się uczę i mam doświadczenie w życiu za granicą (5lat w Irlandii) a przede wszystkim wiem jak szukać skutecznie pracy' I nie ma to nic wspólnego ze szczęściem po prostu stwarzając wiele możliwości można szybko trafić na ta właściwą.

to pewnie ta metoda stosowana w UK
chodzi się od bramy do bramy i pyta : czy tu pracują jacyś Polacy
jeśli mówią, że tak
to
następne pytanie : za ile na godzinę
po otrzymaniu odpowiedzi mówimy: ja od jutra mogę robić to samo za 5 koron mniej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(JestemQ)
Wiking
jasta102 napisał:
to pewnie ta metoda stosowana w UK
chodzi się od bramy do bramy i pyta : czy tu pracują jacyś Polacy
jeśli mówią, że tak
to
następne pytanie : za ile na godzinę
po otrzymaniu odpowiedzi mówimy: ja od jutra mogę robić to samo za 5 koron mniej

Punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia, nie ma co komentować błazenady dlatego do wszystkich zainteresowanych proszę o prywatne wiadomości bo tutaj zaraz banda ludzi patrzących na świat jak kolega powyżej sam siebie opisał będzie pisać jakieś głupoty.
Do moderatora: A może można jakoś zablokować wpisywanie dalszych komentarzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
JestemQ napisał:

Do moderatora: A może można jakoś zablokować wpisywanie dalszych komentarzy.

musisz składać pisemne raporty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Tomasz Kacperski
(Niezniszczalny)
Początkujący
Zablokowac to powinni ciebie debilu. Jak mozna wypisywac takie brednie, masz prace w renomowanej firmie, samochod, telefon i wogole all inclusive, a pokoju ci nie zalatwili.heheheehe Kolejny wal i mitoman. nie wiem jaki idiota ci w to uwierzy ale mam nadzieje ze zaden. swoja droga jestes dobrym kretynem jak nie potrafisz sobie sam ogarnac pokoju. zal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Adam Rochon
(adamos1238)
Wiking
Wiecie skoro ma tak super pracę, więc musi zarabiać ponad 30- 40 tys nok na luzie gdzie bez norweskiego języka w tej chwili to jest problem . wiec co to za problem wynająć samemu nawet mieszkanie same .. masakra .. KOLEŚ NADAJESZ SIĘ DO POGROMCÓW MITÓW. !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
JestemQ napisał:

Potrzebowałeś tego nie? Żeby się pochwalić, ASA przystrugać !!!!
ALEEEE z Ciebie Gość!

Tylko ze nikogo Twoja historia nie urzekła!
Nikt Ci nie słodzi to posłódź sobie sam...

co za ludzie.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
....mieszkać z takim NARCYZEM to przejebane

Współczucia dla przyszłego współlokatora.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok