Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Naprawa Roweru - Norwegia

Czytali temat:
Krzysztof Janik (415 niezalogowanych)
27 Postów
Katarzyna Katarzyna
(KatarzynaKasiaKatarzyna)
Wiking
Okej, Zeby było jasno i nie wyszło, że jestem złodziejka rowerów - Rower wziełam za pozwoleniem osoby, u której się znajdował. powiedziano mi, że nie należny do nikogo a że jest w pewnym stopniu nie sprawny nikt go nie używa i mogę go zatrzymać.

wiem, że wszelkie usługi serwisowe w norwegii są bardzo drogie i sie w wiekszości nie oplaca, ale widzialam ze niedawno ogłaszał sie na forum Polak co naprawia rowery, niestety nie odpowiada na moje wiadomości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Catarina napisał:
Okej, Zeby było jasno i nie wyszło, że jestem złodziejka rowerów - Rower wziełam za pozwoleniem osoby, u której się znajdował. powiedziano mi, że nie należny do nikogo a że jest w pewnym stopniu nie sprawny nikt go nie używa i mogę go zatrzymać.

wiem, że wszelkie usługi serwisowe w norwegii są bardzo drogie i sie w wiekszości nie oplaca, ale widzialam ze niedawno ogłaszał sie na forum Polak co naprawia rowery, niestety nie odpowiada na moje wiadomości.

UWAŻAJ DOKŁADNIE ... jak chcesz odpowiadać !
---
NIE NACISKAJ NA REKLAMY , ponieważ wtedy powstaje nowy wątek

---
Spokojnie ,nikt przecież ciebie nie goni .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok