Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem !!!!!!!!"! - Norwegia

Czytali temat:
(380 niezalogowanych)
13 Posty

(Poloniusz)
Wiking
proszę o pomoc .dziś przylecialem do stawanger myślałem że znajdę pracę od razu a tu nic . nie mam mieszkania ani gdzie się zdrzemnac a następny lot mam za 3 chyba dni proszę o pomoc dobrych ludzi. naprawdę potrzebuje pomocy na dzień lub 2 mój numer lebara96885293 jestem teraz na lotnisku proszę o jakospomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przebukuj bilet na wieczorny lot
o 1930 masz z Oslo do Warszawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Poloniusz napisał:
proszę o pomoc .dziś przylecialem do stawanger myślałem że znajdę pracę od razu a tu nic . nie mam mieszkania ani gdzie się zdrzemnac a następny lot mam za 3 chyba dni proszę o pomoc dobrych ludzi. naprawdę potrzebuje pomocy na dzień lub 2 mój numer lebara96885293 jestem teraz na lotnisku proszę o jakospomoc.

Ciekawy miales tok myslenia. Chciales zostac pilotem? skoro myslales, ze znajdziesz prace i mieszkanie w ten sam dzien?
Ok dam ci juz spokoj, bo niezle wdepnąłeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
marek kolodziejczyk
(marekkolo)
Nowicjusz
Nie daleko lotniska jest camping ,mysle ze masz jakas walute? z buta jak ruszysz w strone morza 20minwww.campingmap.net/object.aspx/19392/Sola_Motel_Og_Camping
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Dziś same jakieś ekstremalne przypadki.. Od miesiąca nie możesz znaleźć pokoju, ale mimo to przyleciałeś.. i teraz na tym samym forum, na których Cię kilku lokalnych "specjalistów" poczęstowało "życzliwością polonijną" prosisz o pomoc..

Nie wiem.. Kow@lski.. może miałeś rację.. to chyba przez natłok takich delikwentów..

.. ale mam nadzieję, że to jednak jednodniowa słabość..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
gosc se robi jaja i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
to ten sam "poloniusz", który tak namietnie/nachalnie szukął pokoju w stger?

Jesli to ten, to bardzo mu kurwa dobrze, a juz witał sie z gąską....

Jakos mi go nie szkoda........

reszta tak jak janek > jaki problem przebukowac bilet na nast dzien, badz ten sam na wieczór?
Ale jak ktos sie porywa z motyka na słonce i ma w kieszeni 100nok+debet na koncie to tak własnie sie konczy.....

Moze by ktos gramotny załozył oddzielny wątek i powklejał jego madrosci, tak ku przestrodze,zeby inni aliens mieli nauczke......

Jasna > wypraszam sobie z tym "lokalnym specjalistą" ja działam wiecej niz globalnie
I nie łudz (chyba tak sie pisze) sie, ze to tylko przejsciowe > tak własnie zatruwaja nasze umysły new aliens..

aaaaa marekkolo > dobry kierunek, dobra rada > myslisz, ze on widzi morze siedzac na terminalu, badz beda na zewnątrz....
Pewnie kawałek widział jak podchodził do lądowania, o ile pogoda była ok : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok