Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
8929 Postów
Maniak
SAS napisał:
No mysle

MYŚL...MYŚL...i to intensywnie ..
Bo myślenie nie boli podobno....
A czasami jak się zapomni o czym się akurat myśli ... ,
to wychodzą ciekawe pomysły...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
Panie gabryjelu ale czemu pan tak krzyczy o ile pamietam bodajze z wczoraj bardzo pan karcil nowego ludka za takowe krzyki jak to dobrze widziec znajome nicki pozdrawiam pana serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
fazi napisał:

bla bla bla...
EØS-land

Har du flyttet til Norge fra et annet EØS-land?
Da trenger du ikke å bytte til norsk førerkort for å kunne fortsette kjøringen i Norge hvis førerkortet fortsatt er gyldig.

Førerkortet har stort sett samme gyldighet i Norge som i det landet hvor det er utstedt. Du er imidlertid underlagt norske helsekrav og gyldighetsperiode for førerkortklassene.

Derfor bør du kontakte en trafikkstasjon for å få vite nøyaktig hvilke førerrettigheter du har. Alternativt til å beholde ditt førerkort, kan du få direkte innbytte til norsk førerkort.

Kraje UE i stowarzyszone
Przeprowadziles sie do norwegii z kraju UE lub stowarzyszonego? NIE POTRZEBUJESZ zmieniac prawa jazdy na norweskie, zeby moc kontynuowac prowadzenie pojazdow w Norwegii, jezeli Twoje prawo jazdy jest ciągle ważne.

Prawo jazdy ma ogólnie takie samo zastosowanie w Norwegii jak w kraju, w którym jest wydane. Jednak podlegasz norweskim wymaganiom zdrowotnym i okresowi ważności dla danej klasy prawa jazdy.

Dlatego powienieneś skontakotwać się z Trafikstasjon (urząd komunikacji) żeby dowiedzieć się dokładnie jakie prawa do kierowania pojazdami posiadzasz. Alternatywnie do zachowania swojego prawa jazdy, MOŻESZ je wymienić na norweskie.

Przyjmuję, że dotyczy to kierowców aut osobowych, dlatego dalej nie tłumaczę.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:

... ty Gabryjel byłbys chyba chory gdybys nie skomentował tego swoim szyderczym poczuciem humoru

Jeżeli bym takich zachowań nie komentował w taki a nie inny sposób , to ani TY ani nikt INNY nie zastanawiał by się nawet przez chwilę nad swoją głupotą wyrażaną na tutejszym i nie tylko Tym forum...
....TAKA JEST NIESTETY PRAWDA ....
JAK POWIADA MÓJ PRZEMĄDRZAŁY SIOSTRZENIEC i pewnie to szyderstwo w wypowiedziach pisanych mam po nim....

A WIEC PANIE GABRYJELU (CZYT. BURAKU ) KIM TY JESTES BY OBRAZAC INNYCH I WYZYWAC ICH OD GŁUPKOW
pewnie zaraz mi napiszesz ze cos zle zrozumiałam bo taka jest twoja metodq A tak ogolnie to w dupie mam twoje burackie wypowiedzi siedzisz dniami przed kompem i odpisujesz na kazdy post w ten szyderczy sposob by sie dowartosciowac zacznij zyc w normalnym swiecie a nie wirtualnym i JAK TO NAPISAŁES : ...TAKA JEST NIESTETY PRAWDA ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
...A WIEC PANIE GABRYJELU (CZYT. BURAKU ) KIM TY JESTES BY OBRAZAC INNYCH I WYZYWAC ICH OD GŁUPKOW
pewnie zaraz mi napiszesz ze cos zle zrozumiałam bo taka jest twoja metodq A tak ogolnie to w dupie mam twoje burackie wypowiedzi siedzisz dniami przed kompem i odpisujesz nakazdy post w ten szyderczy sposob by sie dowartosciowac zacznij zyc w normalnym swiecie a nie wirtualnym i JAK TO NAPISAŁES : ...TAKA JEST NIESTETY PRAWDA ...

JEŻELI CHCESZ KOGOŚ NAZYWAĆ BURAKIEM ...
To najpierw SAMA NIM NIE BĄDŹ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:
...A WIEC PANIE GABRYJELU (CZYT. BURAKU ) KIM TY JESTES BY OBRAZAC INNYCH I WYZYWAC ICH OD GŁUPKOW
pewnie zaraz mi napiszesz ze cos zle zrozumiałam bo taka jest twoja metodq A tak ogolnie to w dupie mam twoje burackie wypowiedzi siedzisz dniami przed kompem i odpisujesz nakazdy post w ten szyderczy sposob by sie dowartosciowac zacznij zyc w normalnym swiecie a nie wirtualnym i JAK TO NAPISAŁES : ...TAKA JEST NIESTETY PRAWDA ...

JEŻELI CHCESZ KOGOŚ NAZYWAĆ BURAKIEM ...
To najpierw SAMA NIM NIE BĄDŹ....

a co prawda w oczy kole????
a tak wogole to nie chce mi sie z toba gadac nie mam ochoty znizac sie wiecej do twojego poziomu

...totalny brodzik intelektualny ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Brawo Kami w koncu ktos sie odwazyl i napisal do tego frustraty to jest maly niedowatosciowany chlopak z kompleksami ja wczesniej pislam ze nie szanuje zadnej wypowiedzi.Mam pytanie- to po co to forum -...? aaaa wiem tylko dla Gabriela zeby jak najwiecej upokorzyc ludzi
Ja juz sobie dalam spokoj i nie reaguje na takiego ,swira ktory pozjadal wszystkie rozumy ,ma problemy osobiste i musi sie jakos odstresowac,to slychac i czuc......?Chyba ze to jakies zboczenie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jaka elokwencja przez WASZE wypowiedzi przemawia...
Gdzieście się tej erudycji uczyły...?
Czyżby" pod budką z piwem" razem z innymi ...w czasie gdy nie mieliście nic do roboty..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Oj gabrielciu co z ciebie wyroslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
nie lubicie gabriela,mnie,hilton macie prawo. Gabriel czasami przesadza ale kazdemu puszczaja czasami nerwy. Wszyscy znamy jego styl odpowiedzi a nowi ktorzy nie znaja odziwo nie komentuja tego tylko wszyscy inni. Forum to taki twor gdzie kazdy pisze co mysli na dany temat,komentuje i wyraza swoje opinie.Jezeli oczekujecie odpowiedzi konkretnych,bez osobistych komentarzy zwracajcie sie do urzedow,policji,navu bezsposrednio.Gabriel jest przeciwleglym biegunem do przecukrzonych wypowiedzi. swiat sklada sie z dobrych i zlych niestety tylko nie zawsze co dobre dla ciebie jest dobre dla mnie i odwrotnie. Mysle ze poprostu przesadzacie teraz Wy jak Gabriel czasami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok