Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Alex_m)
Wiking
limetka81 napisał:
wiem jak czasem jest trudno się zmobilizować ale chyba warto... jak mogę jeszcze jakoś pomóc to jestem do usług. pozdrawiam

ja tez chce do was dolaczyc ale jak mam to zrobic???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
musisz pobrać z mojej strony kurs norweskiego i do dzieła. przeczytaj ten temat od początku i będzie wszystko jasne. a jak nie to pisz pomogę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Renatka)
Nowicjusz
ok, jak mam to zrobic, pomozesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(agaaga)
Wiking
Ja znalazlam korepetycje online i wlasnie ciagne 2 poziom,bardzo sobie chwale taka prace,bo na wychodzenie z domu na kursy nie mialam czasu.30 godzin kosztuje 1200 koron plus godzina gratis po zakonczeniu sesji.W grupach mamy max po 10 osob,duzo piszemy,mowimy,robimy cwiczenia.Babeczka jest polka z pochodzenia i 20 letnim stazem mieszkania w Norwegii,byla tu tlumaczem,kladzie duzy nacisk na poprawnosc wymowy,gramatyke i na konkrety z zycia codziennego.Nie wiem czy mozna podac tu gdzie sa informacje na temat tych korepetycji,wiec jesli ktos mi podpowie ,ze mozna blizsze info tu napisac to podam namiary.Dodam,ze sa rozne poziomy zaawansowania plus lekcje indywidualne,dla kazdego cos dobrego pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Renatka musisz wejść na stronę chomikuj.pl/limetka81 i nacisnąć na folder KURSY. wyskoczy prośba o wpisanie hasła. wpisz słowo kuku z małych liter. jak to zrobisz to pokażą się różne kursy. klikasz na folder język norweski i już jesteś. następnie wybierasz kurs który chcesz bo jest tam kilka i klikasz na link aby pobrać na kompa. nie wiem czy trzeba się przed tym logować bo ja mam tam konto już od dawna i nie pamiętam . to musisz albo sprawdzić na własnej skórze albo zapytać tych co pobrali . widzę że sporo osób pobrało te kursy więc może Ci podpowiedzą. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Trzeba byc zalogowanym i do tego jak chce sie pobrac wieksze ilosci trzeba wykupic transfer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Renatka)
Nowicjusz
dzieki wielkie :o) limetka81
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Andrzej H
(kazun)
Wiking
naprawde super!

DZIĘKI BARDZO!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
A proszę bardzo i na zdrowie wiem jak trudno znaleźć będąc w Norwegii jakieś pomoce naukowe więc życzę wszystkim owocnej nauki. ja sama muszę się zmobilizować i NAPRAWDĘ przyłożyć do języka bo do tej pory to zawsze kończyło się po kilku podejściach... MAM SŁABĄ SILNĄ WOLĘ. ale może chociaż jedna osoba się znajdzie i skorzysta a to już sukces. pozdrawiam was ludzie i bawcie się dobrze z językiem norweskim. a jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to piszcie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
przypominam że jest taka możliwość jak kurs norweskiego tutaj... www.chomikuj.pl/limetka81 hasło to słowo kuku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok