Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 Post

(fazi)
Wiking
mysle ze wiekszosc z nas ma podobne problemy.O ile w pracy wszyscy mowia ze dobrze mowisz po norwesku i rozumiesz wszystko,na miescie nie masz wiekszych problemow w podstawowych sprawach tak w momencie wlaczenia wiadomosci w tv rozumiemy 25% bo nawet nie polowe. znam 4 podreczniki do norweskiego Ny i norge,bo i norge,stein på stein i på vei,wszystkie przeczytalem,uczylem sie z nich.teraz wiem jedno bez gramatyki,pisania,czytania gazet na lekcjach nauka jest pobierzna.to na poczatek bo potem nauka slowek i sluchanie ciagle sluchanie. dlatego organizuje swoj kurs na warunkach ktore my ustalimy a nie program nauczania.Moja proba nauki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fazi napisał:
... dlatego organizuje swoj kurs na warunkach ktore my ustalimy a nie program nauczania.Moja proba nauki.
I chwała Tobie za to ...
I do przodu.....
I jak najwięcej tych uczących się z Tobą..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
nie nie najwiecej!!!!!!!!!!!!!!!!tylko 4 osoby!!!! nigdy wiecej grupy wiekszej niz 10 osob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
myślę że w mniejszym gronie łatwiej się zmobilizować do nauki. w 10 osób to chyba tylko pogaduchy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Joanna Wiktorzak
(awik15)
Wiking
Hej niestety hało mi wyskauje błędne a chcialabym skorzystać Czy można nowe hasło ?? Podrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
witam!! a jakie hasło podałaś?? kuku?? sprawdź czy nie masz włączonego Caps Locka.
Gdybyś nadal miała kłopoty z wejściem to mogę przesłac Ci materiały, które mam w swojej bibliotece. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
hasło się nie zmieniło i nie zmieni. słowo kuku pisane z małych liter. ;pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Limetka81 spadlas mi z nieba ;D Dzieki wielkie Ja od razu przystepuje do nauki Sama bo sama, ale zawsze cos Na kurs sie nie zapisze zaden poki co bo jak to z 2 miesiecznym dzieckiem. A nie moglam znalezc zadnych konkretnych materialow do nauki norweskiego w sieci a ksiazeczke do nauki dopierow Polsce mialam sobie zakupic, a teraz dzieki Tobie moge zaczas sie edukowac ;D Nie wiem co z tego wyjdzie, ale zawsze to jakis start ;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Paula Sz
(pauluchass)
Wiking
ja też próbuję studiować eskk, z każdej lekcji coś w głowie zostanie kurs całkiem niezły, ale najważniejsza w tym wszystkim jest mobilizacja ;] powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
wiem jak czasem jest trudno się zmobilizować ale chyba warto... jak mogę jeszcze jakoś pomóc to jestem do usług. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok