Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
jasta102 napisał:
Krystian85 napisał:
olusia353 napisał:
Hej
Moja koleżanka przyjechała do męża. Miała najpierw podszkolić się języka. I poszukać pracy ale w ostatnich dniach źle się czuła. I zrobiła sobie test ciążowy wyszedł pozytywny. W środę idzie do ginekologa.Jak ona obliczyła był by to 5 albo 6 tyg. Co mam zrobić by miała tu ubezpieczenie. Jej mąż ma umowę tu na stałe. Proszę o pomoc w tej sprawie.

---------------
No jeśli widziała męża po raz ostatni przed wizyta jakieś 8 tyg. temu to faktycznie trudno będzie jakoś pomoc. Hm....wiem,że Janek Stary ma dobre pomysły, ale....

świetny z ciebie kochanek
znamy się od dwóch tygodni, a ja już w trzecim miesiącu ciąży

jasta kto ci dziecko zrobil krystian???
to wy takie dwa kochanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
[quote]jasta102 napisał:
Krystian85 napisał:
olusia353 napisał:
Hej
Moja koleżanka przyjechała do męża. Miała najpierw podszkolić się języka. I poszukać pracy ale w ostatnich dniach źle się czuła. I zrobiła sobie test ciążowy wyszedł pozytywny. W środę idzie do ginekologa.Jak ona obliczyła był by to 5 albo 6 tyg. Co mam zrobić by miała tu ubezpieczenie. Jej mąż ma umowę tu na stałe. Proszę o pomoc w tej sprawie.

---------------
No jeśli widziała męża po raz ostatni przed wizyta jakieś 8 tyg. temu to faktycznie trudno będzie jakoś pomoc. Hm....wiem,że Janek Stary ma dobre pomysły, ale....

jasta kto ci dziecko zrobil krystian???
to wy takie dwa kochanki[/quote
-----------
Jasta zdradził mnie z Gabrielem - to jego bachor.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
olusia353 napisał:
jasta102 napisał:
Krystian85 napisał:
olusia353 napisał:
Hej

---------------

Widzę ktoś się pyta o pomoc a was to bawi ciekawa jestem jak byście to wy byłi w takiej sytuacji. Czy dalej by to was bawiło.... widać, że z wiekiem to z wami co raz gorzej... Miłego dnia!

-------------
Dziecko! Ciąża z mężem to nie nieszczęście. Chyba,że cudzym. Usmiechnij się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
verden81
(verden81)
Wiking
Witam!

Moim zdaniem osoba ta powinna skontaktować się z przyszłym ojcem dziecka,który nie ucieka od odpowiedzialnosci! Chcę Ci pomoc!
Adres i numer tel. jest Ci znany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
olusia353 napisał:
Josef Satan i John Born. Jak nie umiecie pomóc to dla siebie zostawcie głupie komentarze.
TO SĄ GŁUPIE KOMENTARZE??? DO MYŚLENIA UŻYJ MÓZGU NIE MACICY(!) TERAZ MASZ EFEKTY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok