Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Już jest! Polsko-norweski

Kalendarz 2025

Sprawdź
Autopromocja

Remont Wykończenia Budowa Hydraulika TANIO!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(1740 niezalogowanych)
45 Postów
Jakub K
(kosi_84)
Nowicjusz
Witam serdecznie

Chciałbym zaproponować Państwu profesjonalną usługę remontowo - budowlaną, wykończenia, oraz hydraulikę.

Jestem w stanie wykonać prawie wszystko - remontowałem obiekty od podstaw, wraz z wykończeniami.

Jeżeli potrzeba wykonać hydraulikę CO i CWU również takiej pracy się podejmuję.

Nie opisuję szczegółowo co jestem w stanie wykonać, gdyż każdy klient ma własne oczekiwania.

Mogę zapewnić iż zaplanowane zlecenie będzie wykonane rzetelnie i bardzo precyzyjnie.

Jeżeli są Państwo zainteresowani zapraszam do kontaktu telefonicznego 46-39-56-42
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...dawaj

kosi,dawaj

na 's' masz jeszcze

kilka miast i powiatow...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
kosi_84 napisał:
Witam serdecznie

Chciałbym zaproponować Państwu profesjonalną usługę remontowo - budowlaną, wykończenia, oraz hydraulikę.

Jestem w stanie wykonać prawie wszystko - remontowałem obiekty od podstaw, wraz z wykończeniami.

Nie opisuję szczegółowo co jestem w stanie wykonać, gdyż każdy klient ma własne oczekiwania.

Mogę zapewnić iż zaplanowane zlecenie będzie wykonane rzetelnie i bardzo precyzyjnie.

Jeżeli są Państwo zainteresowani zapraszam do kontaktu telefonicznego 46-39-56-42

czy posiadasz norweskie uprawnienia na wykonywanie CO i CWU i jak z gwarancją ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mir_rum napisał:...czy posiadasz norweskie uprawnienia na wykonywanie CO i CWU i jak z gwarancją ?
Przecież on nawet nie wie co to znaczy ...!!!
---
To co tu się pytać o gwarancję .
Ogłasza się na Polskim Forum , ponieważ żaden Norg nie weźmie Dzikusa bez Norweskich uprawnień ,
Ponieważ żaden Ubezpieczyciel nie da polisy ...
Od 2010 roku drastycznie wzrosły wymagania co do remontów łazienek i są bardzo duże Kary za pracę bez uprawnień dla Właścicieli Mieszkań .
---
Sam wykonuję tylko płytki a i tak pod Norwega , który ma właśnie takie uprawnienia ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Jakub K
(kosi_84)
Nowicjusz
gabriel napisał:
mir_rum napisał:...czy posiadasz norweskie uprawnienia na wykonywanie CO i CWU i jak z gwarancją ?
Przecież on nawet nie wie co to znaczy ...!!!
---
To co tu się pytać o gwarancję .
Ogłasza się na Polskim Forum , ponieważ żaden Norg nie weźmie Dzikusa bez Norweskich uprawnień ,
Ponieważ żaden Ubezpieczyciel nie da polisy ...
Od 2010 roku drastycznie wzrosły wymagania co do remontów łazienek i są bardzo duże Kary za pracę bez uprawnień dla Właścicieli Mieszkań .
---
Sam wykonuję tylko płytki a i tak pod Norwega , który ma właśnie takie uprawnienia ....

Słuchaj kolego, jak masz jakieś problemy ze sobą to idź się leczyć.
Nawiasem pracuję tutaj przy różnych rzeczach i nie zamierzam się tobie tłumaczyć.

Zapraszam wszystkich zainteresowanych ofertą do kontaktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
W miedzi robisz? lut twardy czy miękki dajesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kosi_84 napisał:
CO - centralne ogrzewanie.. okej...
CWU - ciepla woda uzytkowa... a co z kanaliza i zw???
gdzies dzwoni.... ale gdzie i ktory to kosciol....

udowodnij ze jestes hydraulik i powiedz jakie wymogi w NO maja teraz nazwijmy to polsku: pomieszczenia mokre.... co musi miec "geberit" a co cie czeka przy montazu kranu ogrodowego?????

jaki material bys wybral do kanalizy gdyby nagle przyszlo Ci przeciagnac rury przez 3 mieszkania??? bo nagle 3 sasiadow chce robic lazienke?? i o czym musisz pamietac???

centralne... hmmmm.... w domach to raczej podlogowka... grzejniki w blokach albo w uzytecznosci publicznej... bloki zapewnia "spoldzielnia mieszkaniowa" wiec zostaja Ci domki jednorodzinne...
no i tu tez jest inaczej... u nas klada na izolacji.. daja tasme brzegowa, izolcje przeciwwodna itd... a tu rowniez zonk... inna technika....

i tak dalej.. i tak dalej...

popracuj najpierw jako hydraulik w NO i zobaczysz ze jest roznica...

technologicznie: sa 30 lat za murzynami bo nie wiedza po co sie kryzuje albo jak tak naprawde dziala cyrkulacja... jakosc wykonania tez czesto mocno odstaje.... ale materialy maja zdecydowanie lepszej jakosci.... no i do tego troszeczke inne.... srednice tez maja inne ze wzgledu na jakosc wody.... podobnie z wymogami co do srednic czy ilosci kolan przy przyborach... troche tutaj jest inaczej jednak.....

ja swojej lazienki bym nie dal swiezakowi z PL.... taka prawda...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Jakub K
(kosi_84)
Nowicjusz
Joseph napisał:

Łączę lutem miękkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Jakub K
(kosi_84)
Nowicjusz
Yastek ja posiadam wykwalifikowaną ekipę stolarzy, cieśli, hydraulików, budowlańców itd.
Nie widzę podstawy abym przedkładał Ci tu przewód doktorancki na temat hydrauliki.
Pozdrawiam.

Zapraszam zainteresowanych do kontaktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kosi_84 napisał:
Joseph napisał:

Łączę lutem miękkim.

TY laczysz...

kosi_84 napisał:
Yastek ja posiadam wykwalifikowaną ekipę stolarzy, cieśli, hydraulików, budowlańców itd.
NIE TY pracujesz....

hmmmm.. a to ciekawe....

a ten Twoj hydraulik to pracowal w Norwegii chociaz??? wie o co chodzi i co gdzie z czym???
jak cos pojdzie nie tak... albo jakis Norweg bedzie musial poprawiac po Twoim fachmanie to poleca Ci referencje... heh... no i bedziesz tez mial darmowa reklame... w tempie expresowym....
gosc moze byc dobry w PL... ale czy ma doswiadczenie w NO!!!! czy wie co oni tu stosuja i do czego sa przyzwyczajeni????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok