Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam Wlazło maxik123 (1839 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
B.K. napisał:
kate666 napisał:
Hej czy macie informacje na temat jakiejs pracy albo polskim posredniku,miejscu gdzie przyjmuja kazdego gdzie jest duuuzo roboty i potrzebuja tak naprawde wariatow ktorzy za 100 koron zrobia wszystko ;>

czy ty sie zastanowiłas co piszesz?w jakim swietle przedstawiasz sama siebie?nie masz zadnych ambicji aby szanowac swoja osobe...,,za 100 koronek zrobi dosłownie wszystko,,juz pomijając to ze psujesz rynek pracy i poźniej traktowani jestesmy jak tania siła robocza i maja nas za nic...pomyśl jak to sie ma do tysiecy ludzi którzy przyjechali tutaj aby cos osiagnąc,uzyskac jakąś pozycje w tym kraju..i co najwazniejsze...SZACUNEK...smutne to..

BK - wyslij mu ten tekst o milosci, pewnie sie ucieszy
Teraz widzisz jak to wyglada? Jutro lub pojutrze bedzie jeszcze lepszy chetny. A pogadamy za rok, 2 lub 3. Ciekawe co napiszecie

BTW. Fajnie jest siedziec przed kompem i perorowac o szacunku, stawkach, jezyku, gdy po drugiej stronie czeka facet, ktory prawdopodobnie nie ma na chleb i zrobi wszystko za 100/t
Nie potrafi nic wiec 100 to zbawienie.( Pomijam aspekty umow zbiorowych). Gdy pojdzie do sklepu by kupic jedzenie to powie, ze zaplaci szcunkiem

Powiem wiecej, wiekszosc z was tez w takiej sytuacji pracowałaby za 100.
Pamietam czasy, gdy ludzie pracowali ty za 50/60 nok za godzine na czarno i mieszkali w samochodach. To bylo tak niedawno. hehe

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

a ty dalej swoje przeczytaj moj ostatmi post na ,,swoim,, temacie..moze cos ci to rozjasni...sposób przekazu optimus...PRZEKAZU...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
poza tym w Norwegii jest zatrzęsienie tych ludzi i nic z tym nie zrobisz sami dostają po łapkach .
Smród się co prawda ciągnie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
B.K. napisał:
B.K. napisał:
kate666 napisał:
Hej czy macie informacje na temat jakiejs pracy albo polskim posredniku,miejscu gdzie przyjmuja kazdego gdzie jest duuuzo roboty i potrzebuja tak naprawde wariatow ktorzy za 100 koron zrobia wszystko ;>

czy ty sie zastanowiłas co piszesz?w jakim swietle przedstawiasz sama siebie?nie masz zadnych ambicji aby szanowac swoja osobe...,,za 100 koronek zrobi dosłownie wszystko,,juz pomijając to ze psujesz rynek pracy i poźniej traktowani jestesmy jak tania siła robocza i maja nas za nic...pomyśl jak to sie ma do tysiecy ludzi którzy przyjechali tutaj aby cos osiagnąc,uzyskac jakąś pozycje w tym kraju..i co najwazniejsze...SZACUNEK...smutne to..

BK - wyslij mu ten tekst o milosci, pewnie sie ucieszy
Teraz widzisz jak to wyglada? Jutro lub pojutrze bedzie jeszcze lepszy chetny. A pogadamy za rok, 2 lub 3. Ciekawe co napiszecie

BTW. Fajnie jest siedziec przed kompem i perorowac o szacunku, stawkach, jezyku, gdy po drugiej stronie czeka facet, ktory prawdopodobnie nie ma na chleb i zrobi wszystko za 100/t
Nie potrafi nic wiec 100 to zbawienie.( Pomijam aspekty umow zbiorowych). Gdy pojdzie do sklepu by kupic jedzenie to powie, ze zaplaci szcunkiem

Powiem wiecej, wiekszosc z was tez w takiej sytuacji pracowałaby za 100.
Pamietam czasy, gdy ludzie pracowali ty za 50/60 nok za godzine na czarno i mieszkali w samochodach. To bylo tak niedawno. hehe

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

a ty dalej swoje przeczytaj moj ostatmi post na ,,swoim,, temacie..moze cos ci to rozjasni...sposób przekazu optimus...PRZEKAZU...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
[]

a ty dalej swoje przeczytaj moj ostatmi post na ,,swoim,, temacie..moze cos ci to rozjasni...sposób przekazu optimus...PRZEKAZU...[/quote]

Przeczytaj moja odpowiedz w temacie, moze ci to rozjasni.. Mam swoj sposob przekazu BK.. SWOJ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
poza tym w Norwegii jest zatrzęsienie tych ludzi i nic z tym nie zrobisz sami dostają po łapkach .
Smród się co prawda ciągnie ...

rowni i rowniejsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Kasia Aisak
(katecat)
Wiking
ijeee jakie pospolite ruszenie,wszyscy tyle maja do powiedzenia a odpowiedzi zadnej...ehhh chłop dalej bez roboty....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
B.K. napisał:
[]

Przeczytaj moja odpowiedz w temacie, moze ci to rozjasni.. Mam swoj sposob przekazu BK.. SWOJ...[/quote]

zauwazyłam i tak jestes zaciety w obronie swojego gniewu i arogancji,ze nic do ciebie nie dociera...jakbys miał klapki na oczach tylko ja sie licze,moje na wierzchu i basta...
no cóz jest to jakis sposob na zycie taka szklana wieza...tylko szkło ma to do siebie ze sie tłucze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
B.K. napisał:
B.K. napisał:
[]

Przeczytaj moja odpowiedz w temacie, moze ci to rozjasni.. Mam swoj sposob przekazu BK.. SWOJ...

zauwazyłam i tak jestes zaciety w obronie swojego gniewu i arogancji,ze nic do ciebie nie dociera...jakbys miał klapki na oczach tylko ja sie licze,moje na wierzchu i basta...
no cóz jest to jakis sposob na zycie taka szklana wieza...tylko szkło ma to do siebie ze sie tłucze
[/quote]

Bk, widze, ze jestes mila osoba, pewnie wierzysz w ludzi. Ja nie. Szkoda naszego czasu na ten jalowy spor. Metafora ciekawa acz nietrafiona, poniewaz wychodzisz z zalozenia, ze mnie znasz. Niestety znasz jedynie teksty ktorymi sie posluguje. To wszystko moze byc iluzja. Nie bierz tego forum tak powaznie, to tylko zabawa Mechanizmy dawno opisalem. Szanuje twoje wybory, lecz nie wymagaj bym je stosowal. sama napisalas, ze ludzie sa rozni.
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
B.K. napisał:
B.K. napisał:
[]

Bk, widze, ze jestes mila osoba, pewnie wierzysz w ludzi. Ja nie. Szkoda naszego czasu na ten jalowy spor. Metafora ciekawa acz nietrafiona, poniewaz wychodzisz z zalozenia, ze mnie znasz. Niestety znasz jedynie teksty ktorymi sie posluguje. To wszystko moze byc iluzja. Nie bierz tego forum tak powaznie, to tylko zabawa Mechanizmy dawno opisalem. Szanuje twoje wybory, lecz nie wymagaj bym je stosowal. sama napisalas, ze ludzie sa rozni.
Powodzenia[/quote]

W końcu masz rację zawsze trafi się gówno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
B.K. napisał:
B.K. napisał:
[]

Powodzenia[/quote

masz racje do niczego to nie doprowadzi..ja sie nie ugne przed twoja wizja a ty nie zaakceptujesz mojej...tez ci zycze powodzenia...tylko pamietaj ze ludzie dziela sie na tych co potrzebowali,potrzebuja........lub beda potrzebowali pomocy...to taka ruletka ,nigdy nie wiadomo co wylosujesz....hej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok