Brak by mi było tego forumowego teatrzyku
..
W muzyce nie piszę bo obiecałem..,
ale własny teatrzyk mogę sobie przecież otworzyć, czy nie
?
Więc otwieram: Prywatny Kabaret Fachurry (nie dla kretynów)..
Będę sobie tu brał na szufelkę wszystko co będę chciał ( w ramach forumowych przepisów oczywiście).
Każde z Was też sobie może...
Jedynie psychopatów
, shizofreników
, kretynów
, terrorystów
, idiotów
, forumowych kameleonów i transformerów noszących po kilka nazwisk i zmieniajacych je częściej jak skarpetki, proszę o pozostanie przed drzwiami..
Każdy normalny
, psychicznie stabilny
, albo chociaż względnie stabilny
, miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..
Możemy prowadzić tu również rozmowy, ale sensowne.. Na głupie posty i takież prywatne wiadomości, nie będę jak zwykle odpowiadał..
Muzyczne kawałki też niech tu będą.. Nie jako konkurencja dla muzycznego tematu, ale żeby bardziej kolorowo było... No i dedykacje dla pięknych dziewcząt
..., też muszą być...
Jako opłatę za wstęp do mojego kabaretu, proszę kliknąć raz dziennie w Pajacyka, albo Pustą miskę...
A jeśli nikt mądry się nie wpisze.., to też dobrze.. Będzie Kabaret jednoosobowy..
No i przy okazji zapraszam jeszcze na fachurra.bloog.pl/ , który dziś reanimowałem wpisując tam oczywiście link do MN...
Na zakończenie tego oficjalnego otwarcia, piosenka dla mojej ukochanej..
www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

W muzyce nie piszę bo obiecałem..,
ale własny teatrzyk mogę sobie przecież otworzyć, czy nie

Więc otwieram: Prywatny Kabaret Fachurry (nie dla kretynów)..
Będę sobie tu brał na szufelkę wszystko co będę chciał ( w ramach forumowych przepisów oczywiście).
Każde z Was też sobie może...

Jedynie psychopatów

Każdy normalny

Możemy prowadzić tu również rozmowy, ale sensowne.. Na głupie posty i takież prywatne wiadomości, nie będę jak zwykle odpowiadał..
Muzyczne kawałki też niech tu będą.. Nie jako konkurencja dla muzycznego tematu, ale żeby bardziej kolorowo było... No i dedykacje dla pięknych dziewcząt

Jako opłatę za wstęp do mojego kabaretu, proszę kliknąć raz dziennie w Pajacyka, albo Pustą miskę...

A jeśli nikt mądry się nie wpisze.., to też dobrze.. Będzie Kabaret jednoosobowy..

No i przy okazji zapraszam jeszcze na fachurra.bloog.pl/ , który dziś reanimowałem wpisując tam oczywiście link do MN...
Na zakończenie tego oficjalnego otwarcia, piosenka dla mojej ukochanej..

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl