Nudnik Szpilkez napisał: Kow@lski napisał: TU NA TEJ SCENIE ZMARL SWEGO CZASU JAN WACLAW KOWALSKI.
POKOJ JEGO PAMIECI.
Niby wszystko oki tzn Ksiadz odprawil itd, ale...
No wisz nie chce byc wscipski Ale pozwul ze zapytam tak nie smnialo.....
Co zrobiles grabarzowi?
Najlepiej by bylo zapytac o to grabarza, ale tak sie stalo, ze to grabarz w dole lezy zamiast mnie. Ktos mnie juz o to pytal, ale dalibog nie mam odpowiedzi. Moze myslal, ze mu wodke wypilem, cy co?
A zatem zmiana czasu - z zimowego na letni.
Tak to bywa w czasach demokracji. Konstytucja gwarantuje wolnosc wypowiedzi, nie zwazajac na aspekty moralne. Idealnie to musialo byc za czasow oswieconych cesarzy /"oswieconych", powiedzialem/...
O ! Jaki popularny ten mój Kabaret...
Mimo przymknietych drzwi, weszło jeszcze 4 nowych gości..Fiona, Szpilkus Sethur i Zuzu..
Ci dwaj ostatni nawet mnie zagadnęli ..
Ponieważ na początku obiecałem, że możemy tu również prowadzić sensowne rozmowy, nie wypada mi się teraz wymigać.. A ponieważ obaj należycie do tych członków forumowej społeczności, którzy komunikują się w przyzwoitym tonie.., to chętnie zamienię z Wami kilka zdań ..
Sethur napisał: Coz Panie Fachurra,
Twoj blog zrobil sie ostatnio nikczemnie personalny(!)
Niestety, spod szarmanckiego plaszczyka zaczela sterczec pewna brzydka przypadlosc.. Wyglada na to, ze nie dosc, ze zrobiles z siebie pajacyka, to na dodatek, naszczales sobie do wlasnej pustej miski.. Wstyd Panie Fachurra..
Czyżby ktoś dopatrzył się w moim blogu jakichś podobieństw do swojej osoby?
No cóż.. Tak to już bywa w „lyteraturze”, że to, czy tamto jest wzięte z życia...
Przecież świat jest pełen podobnych charakterów..
Próbuję się teraz wstydzić.., ale jakoś mi nie wychodzi.. Może po prostu nie mam czego?
Zuzu napisał: klejenie miliona linków z YT i słodkie pitu-pitu do "dziewczynek" w temacie o muzyce jest passe
to się nowy temat odpaliło. Niby blog, taki "prywatny" temat, a tytuł aż się prosił o atak
Jak bloga nie chcą czytać to tu może na plecach forum się spełni człowiek i "zaistnieje".
Przejście z poziomu podstawówki do gimnazjum, jest progres i widać tą buntowniczą postawę
Że też ludziom(wydawałoby się dorosłym) chce się bawić w żonglowanie nickami, próba dowartościowania się czy usidlenia kogoś.?
p.s. zmiana(ukrycie) IP to jest banał, który można łatwo ominąć.
Czy naprawdę był juz milion tych piosenek z Youtube w moim słodkim pitu-pitu ? Weź no.., policz jeszcze raz ..
Wierz mi Zuzu, że gdyby aż tak bardzo zależało mi na poczytności mojego bloga, to pewnie kontynuowałbym jego pisanie przez ostatnich 9 miesięcy.
Nie bardzo rozumiem pytania o żonglowaniu nickami ...
Ale może zadzwonisz do mnie, pod nr. 003462991xxxx (ostatnie cztery cyfry napisze Ci zaraz na PW) i pogadamy o tym?
Przed kilkoma tygodniami, wysłałem mój numer telefonu z taka samą propozycją, jednemu z użytkowników tego miłego forum, po jego pierwszych głupawych zaczepkach w stosunku do mojej osoby w temacie muzycznym i po kilku jego kretyńskich wiadomościach prywatnych, nie wiedząc jeszcze że jest to osobnik niepełnosprawny psychicznie.. Nie zadzwonił..
Może stanie któregoś dnia przed moim domem z toporkiem w dłoni ? A może opony poprzebija ? A może mnie po prostu zje ?
Ps.
O pisaniu spod różnych nicków i nr-ów IP wspomniałem również... W ostatnim odcinku pamietnika Fachurry..
Tak. Jest to banał, który bardzo utrudnia życie moderatorom forów internetowych, a w ekstremalnych przypadkach wręcz uniemożliwia ich pracę.
I cos jeszcze w temacie www.pajacyk.pl i www.pustamiska.pl
Obserwuje od pewnego czasu że moje zaangażowanie w popularyzacji tych dwóch charytatywnych akcji, jest solą w oku kilku panom na forum.. Nie bardzo rozumiem dlaczego? Ciekawe, że do tej pory, ani jedna dziewczyna nie wyraziła swojego krytycznego zdania w tej kwestii.. Chyba panie bardziej lubią dzieci, zwierzęta i Fachurrów..
W najbliższych dniach, wybieram sie do schroniska dla bezdomnych zwierząt.. Może znajdę dla mojego pieska, Pana Maxa, jakąś sympatyczna towarzyszkę życia... Po śmierci jego poprzedniej, stał sie jakis dziwny w stosunku do innych psów.. Zaczepia bez powodu i szczeka jako tak brzydko (może są to nieprzyzwoite słowa?).. Chyba samotność mu dokucza.. i na mózg coś tam gniecie.. Sam poderwać nie potrafi, wiec muszę mu pomóc, a przy okazji uratować jakies psie życie..
Advokat Nierzwicki & Bluszko AS
Nie pozwól, by nieznajomość prawa zdecydowała za Ciebie.
Kancelaria adwokacka z polską perspektywą - rozumiemy Cię!
Kim jesteśmy?
Advokatfirma Nierzwicki & Bluszko AS jest wiodącą polskojęzyczną kancelarią adwokacką w Oslo.
Działalność kancelarii obejmuje obszar całej Norwegii – nasz dziewięcioosobowy zespół jest do Twojej dyspozycji.
Nasze specjalizacje:
- prawo karne
- prawo rodzinne
- ...
...Witaj Fachurko-ja lubie Twoje pitu-litu i dalej tak pilutaj...hihi a zwierzaki kocham ponad wszystko i zawsze klikam i będę klikać-nikt mi tu nie zabroni...ahhahaahhapozdrawiam Cię serdecznie..................
Nie rozumiem dlaczego miałbym podawać swoje dane na forum komukolwiek(poza kilkoma osobami które od niedawna znam osobiście)? Tu można polemizować na różne tematy (nieodpowiednie wiadomości na priv. po prostu zablokuje i z głowy) ot wygoda taka że mogę sobie wybrać znajomych.
tym bardziej nie widzę powodu żeby do kogoś dzwonić.
Udało mi się dość mocno spierać na różne tematy tu, ale jakoś nikt mi wycieczek osobistych nie robi.
Nie wiem jak sobie zasłużyłeś na takie traktowanie( czyżby walka o jakąś białogłowę?
No tak blog olany, ale prywatny temat na forum (nie dla kretów???) to niby czym ma być?
Ja to widzę tak: jak nikt nie czyta to po co pisać? a tu jak widać jest ruch.......
Co do "pajaca" i "pustegokoryta" jako przedstawiciel męskiej części na forum też mam obiekcje, tyle że nie chodzi tu o kwestie dokarmianie zwierząt czy pomoc dzieciom jak ty to postrzegasz.
Niech sobie klika kto chce, ja nikomu tego nie bronię, żeby była jasność.
P.S. jeśli uraziłem jakąś użytkowniczkę forum stwierdzeniem "dziewczynek" to sorry, ale nie tyczyła się moja wypowiedź właśnie ich.
Kabaret trwa w najlepsze???Nie to farsa jest co najwyżej.
Tak juz z zupelnie babskiej ciekawosci i przy piatkowej nudnosci wygooglowalem slowo "Fachurra", bo mnie zaintrygowalo, co taki gosciu spod lazurowego nieba Hiszpanii moze robic na norweskim /zreszta nie jednym/ portalu. Polecam nie ze wzgledu na osobista niechec, a zrozumienie mechanizmow...
TV Norge napisał: Tak juz z zupelnie babskiej ciekawosci i przy piatkowej nudnosci wygooglowalem slowo "Fachurra", bo mnie zaintrygowalo, co taki gosciu spod lazurowego nieba Hiszpanii moze robic na norweskim /zreszta nie jednym/ portalu. Polecam nie ze wzgledu na osobista niechec, a zrozumienie mechanizmow...
A w tym miejscu np. jakas Cyganka przepowiadajaca przyszlosc i jakis przeszczesliwy czlowiek /oboje zreszta jacys enigmatyczni/: forum.wp.pl/fid,9509,tid,444248,fullText,1,temat.html....moja babska ciekawosc wszystko przeczytała,zostawię to bez komentarza....ale faktycznie....hmmmm...nieeeeeeeeeeeeee ,noooo-bez komentarza
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.