Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(5998 niezalogowanych)
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Kerimek napisał:
Jestem na forum od pewnego czasu i mam własne wyrobione zdanie w tym temacie ... jest to żałosne kiedy ktoś sam pisze do siebie , prowokuje i wywołuje sztuczną sytuację . Zastanawiam się jaki jest cel ? do czego służy taka prowokacja , przypodobanie się samemu sobie ? albo komuś ?? albo cel jest taki by dowiedzieć się czegoś więcej o kimś na kim komuś zależny ....może właśnie o to chodzi ....
Z moich obserwacji jest kilka takich osób tutaj , bardzo łatwo ich rozpoznać znając wcześniej ich upodobania muzyczne a nawet dobierania slow i budowanie zdań to bardzo proste...
Wiele ników było które zostały zlikwidowane ale są takie które są i funkcjonują do dziś. Jeżeli ktoś chce bawić się w to dalej to jego sprawa ale niech nie będzie to tematem na Forum ..
Nie będę tutaj pisał kogo podejrzewam ..zostawię to dla siebie bo nie o to chodzi ale proszę by te osoby zastanowiły się nad tym.

Dokladnie jest jak mowisz w wytluszczeniu. Jedynie ladnych pare miesiecy temu zdarzylo mi sie miec dwa nicki jednoczesnie - a to dlatego, zeby pewna pania uciszyc. Urzadzila sobie jaja, przyznajac mi chyba z 70 minusow. Niewiele sobie robie z tej dobroci jaka sa oklaski, ale chcialem jej pokazac, ze zabawa moze dzialac w dwie strony. Szybko odpuscila - bo co by nie mowic, jest to inteligentna osoba /tu uklon w Twoja strone, jesli to czytasz/. Fachurre tez za takiego uwazalem, a tu takie rozczarowanie...no i przy okazji ponizej bata. Reszte moich nickow, DVD, Radio, Net - kazda inteligentna osoba mogla sie domyslic - zreszta specjalnie sie z tym nie krylem.

Fachurra, ja naprawde mam z kim gadac, a Ty zaczynasz szczekac - moze za duzo z psami przebywasz w realu. Z zona nigdy nie bylo tak dobrze jak jest od roku - skoro juz Cie to tak bardzo zainteresowalo.
Idz sie przejdz chlopie, albo wyjedz na jakis czas, bo Ci moze troche glupio bedzie.
Wielce Wspolczujacy - Kowalski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Veggemo Gutt)
Wiking
No i KA BUM!!!

hehehehe...

ZAINFEKOWANE!!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Veggemo Gutt napisał:
No i KA BUM!!!

hehehehe...

ZAINFEKOWANE!!!

No to masz juz jednego kretyna Fachurra, ktory sie wylamal. Drugim jestes Ty sam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Veggemo Gutt)
Wiking

Fachurra nie gniewaj sie na mnie
no plizzz
hehehe
Przygarnij kropka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Veggemo Gutt napisał:

Fachurra nie gniewaj sie na mnie
no plizzz
hehehe
Przygarnij kropka

Jeszcze sie okaze, ze jedyny kretyn bez prawa wstepu to zalozyciel tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Veggemo Gutt)
Wiking
hehehee
a i tak moze byc
wiesz, w zyciu roznie bywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Na zakonczenie tego przemilego wieczoru w Kabarecie Starszego Pana - za jakis czas wpadne zobaczyc co tam na blogu. Na pewno bedziesz mial wiele O SOBIE do powiedzenia. Masz tu duzo gotowego materialu...poeto!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Veggemo Gutt)
Wiking
Trzym sie
Milo bylo Cie "poznac"

Chociazby interaktywnie
natta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Veggemo Gutt napisał:
Trzym sie
Milo bylo Cie "poznac"

Chociazby interaktywnie
natta

Na razie.
Ja to se chyba troche popieprze w dziale muzycznym, mam dzis jakies takie natchnienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
No Fachurro, gratuluję odwagi, gdyż niełatwo jest zrobic dobry kabaret. Takie zapędy wymagają nie lada zdolności, no ale zobaczymy. Mam tylko nadzieję, że ta swoja strone poświęcisz rzeczywiscie humorowi dla wymagających czytelników, a nie miejscem ataku, skierowanym w konkretnym kierunku. A co tak naprawde nazywasz forumowym teatrzykiem? Swoje bawidamskie zapędy? No nic, czekamy na kupę błyskotliwych gagów, byle tylko nie śmierdziały, jak te, z którymi zapoznałam sie wyżej. Powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok