Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Luba napisał:
agnieszkaj81 napisał:
Pewnie tak bylo...
Ciekawych rzeczy mozna sie tu dowiedziec. Pierwsze forum,ktore przeczytalam w calosci.

No ja tez właśnie całośc przeczytałam (nie wiedziałam, że jest taki wątek, bo mnie, tak dawno temu, tutaj na forum jeszcze nie było) i niczego ciekawego sie nie dowiedziałam, baaa, nawet sie nie spodziewałam dowiedziec czegokolwiek, bo tak, jak Sethur napisał, co innego teoria, co innego praktyka i każdy może sobie wypisywac, co mu sie żywnie podoba, a w praniu...samo wychodzi

Temat ciekawy jak kazdy inny. Niepokoi mnie jedynie, ze jest w odstawce, bo w moim odczuciu dlatego jest odrzucany, bo jest drazliwy.
Napisze cos jak wytrzezwieje, choc po trzezwemu nie chce mi sie zbytnio gadac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hej Luba, troszke przerysowalas moja wypowiedz
Chodzilo mi o to, ze ilez mozna mowic o tym kto i jak to robi.. W sumie nie wiem czego mozna oczekiwac po takim watku(?).. tematow instruktazowych(?).. OK.. porad opartych na doswiadczeniu(?).. tez niby OK, tylko kto na prawde doswiadczony trabi o swoim doswiadczeniu
Temat przyjal raczej forme erotomaniakalno-gawedziarska, z dosc umiarkowana doza perwersji... jak dla mnie OK, tylko w praktyce wyglada to tak (z mojej perspektywy).. ze wszyscy chcieliby sprobowac czegos nowego, ale maja jakas blokade.. Bawi mnie gra slowek, tudziez wymiana podpuch, ale w tej dziedzinie nic nie jest bardziej wymowne niz zajecia praktyczne, indywiduale czy grupowe, wiec zamiast pieprzyc o tym na forum po prostu sie pieprzmy PZDR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Sethur napisał:
Hej Luba, troszke przerysowalas moja wypowiedz
Chodzilo mi o to, ze ilez mozna mowic o tym kto i jak to robi.. W sumie nie wiem czego mozna oczekiwac po takim watku(?).. tematow instruktazowych(?).. OK.. porad opartych na doswiadczeniu(?).. tez niby OK, tylko kto na prawde doswiadczony trabi o swoim doswiadczeniu
Temat przyjal raczej forme erotomaniakalno-gawedziarska, z dosc umiarkowana doza perwersji... jak dla mnie OK, tylko w praktyce wyglada to tak (z mojej perspektywy).. ze wszyscy chcieliby sprobowac czegos nowego, ale maja jakas blokade.. Bawi mnie gra slowek, tudziez wymiana podpuch, ale w tej dziedzinie nic nie jest bardziej wymowne niz zajecia praktyczne, indywiduale czy grupowe, wiec zamiast pieprzyc o tym na forum po prostu sie pieprzmy PZDR

To ja Ciem teraz pieprze Sethur - z Luboscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kow@lski napisał:
[b]To ja Ciem teraz pieprze Sethur - z Luboscia

I nawzajemnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Sethur napisał:
Kow@lski napisał:
[b]To ja Ciem teraz pieprze Sethur - z Luboscia

I nawzajemnie.

Więc gra wstępna rozpoczęta panowie,życzę niezapomnianych wrażeń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
sethur i kow@lski tygryskami co to się nie wyprawia
macie coś na miły weekend
.
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
bad harry napisał:
.
.
.

Zapomniales dorysowac klamki i peta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
bad harry napisał:
.
.
.

hehe fajne tygryski , takie bystre w oczach , można by podrapać za uszkiem

temat widziałam wcześniej , dokładnie taki jest jak napisał Sethur
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
małgośka napisał:
bad harry napisał:
.
.
.

hehe fajne tygryski , takie bystre w oczach , można by podrapać za uszkiem

temat widziałam wcześniej , dokładnie taki jest jak napisał Sethur

Gosienka, zawsze mozesz zmienic klimat tego tematu. Przeciez nie musimy uciekac w glupawke.
Jak dla mnie jest to powazny temat, bo wiaze sie z podstawowoscia. Osobiscie nie sprowadzam tego do zaspokajania sie, bo zaspokoic moge sie sam, tak jak i Ty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Kow@lski napisał:

Gosienka, zawsze mozesz zmienic klimat tego tematu. Przeciez nie musimy uciekac w glupawke.
Jak dla mnie jest to powazny temat, bo wiaze sie z podstawowoscia. Osobiscie nie sprowadzam tego do zaspokajania sie, bo zaspokoic moge sie sam, tak jak i Ty...

Jasieńku na pewno łatwiej powygłupiać się i pośmiać niż pogadać poważnie na takim publicznym forum , gdy się nie jest anonimowym , . Można spróbować , ale nie mam pojęcia jakby to miało wyglądać , bo pewnie będzie się zawsze poruszało mocno prywatne i intymne sprawy , a w tym ja jestem mało wylewna na forach , gdzie każdy może sobie wejść ,przeczytać i potem mi obsmarować tyłek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok