Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Luba)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
małgośka napisał:
Kow@lski napisał:

Gosienka, zawsze mozesz zmienic klimat tego tematu. Przeciez nie musimy uciekac w glupawke.
Jak dla mnie jest to powazny temat, bo wiaze sie z podstawowoscia. Osobiscie nie sprowadzam tego do zaspokajania sie, bo zaspokoic moge sie sam, tak jak i Ty...

Jasieńku na pewno łatwiej powygłupiać się i pośmiać niż pogadać poważnie na takim publicznym forum , gdy się nie jest anonimowym , . Można spróbować , ale nie mam pojęcia jakby to miało wyglądać , bo pewnie będzie się zawsze poruszało mocno prywatne i intymne sprawy , a w tym ja jestem mało wylewna na forach , gdzie każdy może sobie wejść ,przeczytać i potem mi obsmarować tyłek .

kochalem sie pare razy przy Rachmaninowie /akurat wtedy nie bylem sam/.
ciekawe jest, jak otoczenie /muzyka, swiatlo, wystroj/, moze wplywac na doznania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
małgośka napisał:
Kow@lski napisał:

Gosienka, zawsze mozesz zmienic klimat tego tematu. Przeciez nie musimy uciekac w glupawke.
Jak dla mnie jest to powazny temat, bo wiaze sie z podstawowoscia. Osobiscie nie sprowadzam tego do zaspokajania sie, bo zaspokoic moge sie sam, tak jak i Ty...

Jasieńku na pewno łatwiej powygłupiać się i pośmiać niż pogadać poważnie na takim publicznym forum , gdy się nie jest anonimowym , . Można spróbować , ale nie mam pojęcia jakby to miało wyglądać , bo pewnie będzie się zawsze poruszało mocno prywatne i intymne sprawy , a w tym ja jestem mało wylewna na forach , gdzie każdy może sobie wejść ,przeczytać i potem mi obsmarować tyłek .

No wlasnie. Ci,ktorzy maja tu najwiecej do powiedzenia sa anonimowi. Nie dziwne,ze tak latwo jest im mowic o wszystkim..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Sethur napisał:
bad harry napisał:
sethur i kow@lski tygryskami co to się nie wyprawia
macie coś na miły weekend
.
.
.

Zapomniales dorysowac klamki i peta

nadrabiam zaległości
.
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Kow@lski napisał:
małgośka napisał:
Kow@lski napisał:

kochalem sie pare razy przy Rachmaninowie /akurat wtedy nie bylem sam/.
ciekawe jest, jak otoczenie /muzyka, swiatlo, wystroj/, moze wplywac na doznania...

hmmm , mam bogatą wyobraźnię , mogę poczuć nawet smak twarożku od Pani Jadzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
przy takiej muzyce to dopiero jest jazda a twarożek po

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
bad harry napisał:
przy takiej muzyce to dopiero jest jazda a twarożek po

Harry, jest tu pewien watek, bo widze, ze lubisz klikac. Watek nazywa sie PAJACYK.
Mysle, ze to idealne miejsce dla Ciebie - a przynajmniej bylby z tego jakis pozytek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
co taki gupek jak ty może o tym wiedzieć .
specjalnie dla ciebie założe niedługo wątek SPIEPRZAJ DZIADU . będziesz mógł grać w nim pierwsze skrzypce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
harry, nie daj sie prowokowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)