Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
SylwiaW (2138 niezalogowanych)
3511 Postów

(sih87)
Maniak
B.K. napisał:

aj tam,aj tam czepiasz sięartystki nie maja głowy do takich przyziemnych spraw jak jakas tam rejestracjaone przezciez upiększają nas...chcesz mieć boską,, dziołche,, to siedz cicho

a na powaznie,nie wiem czy przy takiej,,konkurencji,,zarabiają az tyle aby opłaciło sie rejestrować...
trzeba zapytac u zródeł.... zmiterka przyznaj sie jak tam z kasiura wychodzisz

Artystki? A gdzie tu jest sztuka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Na początku sądziłam,że od grania na perkusji,ale lekarz obalił tę teze.Także ja nie wykonuje takich zabiegów,ale podkreślam to tylko moja opinia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
B.K. napisał:
sih87 napisał:
B.K. napisał:
no prosze,prosze jakie nam tu artystki-stylistki zjechały...do wyboru do koloru a i oferta coraz szersza..jeszcze troche a bedzie ich wiecej jak budowlancówja mam w swoim otoczeniu chyba z pięć a i tak wyciągam nowe reklamy ze skrzynki... bedziemy piękne,zgrabne i powabne
wiec prosze nie narzekać tylko zapisywac sie masowo na te kursy..szczegolnie chodzenia na szpilkach...po Norwegii

Ciekawe ile z tych stylistek prowadzi legalną działalność gospodarczą? Z tego co widzę ogłoszeń pełno, a salonów niedużo...

aj tam,aj tam czepiasz sięartystki nie maja głowy do takich przyziemnych spraw jak jakas tam rejestracjaone przezciez upiększają nas...chcesz mieć boską,, dziołche,, to siedz cicho

a na powaznie,nie wiem czy przy takiej,,konkurencji,,zarabiają az tyle aby opłaciło sie rejestrować...
trzeba zapytac u zródeł.... zmiterka przyznaj sie jak tam z kasiura wychodzisz

Bywa tak ,ze czas na odpoczynek mam tylko w niedziele!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Doskonale Ciebie rozumiem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok