Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SylwiaW (2087 niezalogowanych)
5 Postów
magdalena kozlowska
(mala8200)
Wiking
Zmiterka czy Twoje umiejetnosci sa poparte jakimis kursami czy jestes samoukiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Kursami Choc skonczylam szkole kosmetyczna podczas nauki chodzilam na kursy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
no prosze,prosze jakie nam tu artystki-stylistki zjechały...do wyboru do koloru a i oferta coraz szersza..jeszcze troche a bedzie ich wiecej jak budowlancówja mam w swoim otoczeniu chyba z pięć a i tak wyciągam nowe reklamy ze skrzynki... bedziemy piękne,zgrabne i powabne
wiec prosze nie narzekać tylko zapisywac sie masowo na te kursy..szczegolnie chodzenia na szpilkach...po Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
zmiterka napisał:
Hilton a ty czym sie zajmujesz?Krytykowac umiesz i na forum jestem mocna ale nie sadze,ze w 4 oczy bylabys taka mocna w gebie

To zle sadzisz.
Nie odpowiedzialas na pytanie, czy jestes dietetykiem po AM?
Inna sprawa, mam prawo skrytykowac szemrane praktyki swiecowania uszu, duzo o tym czytalam.
Krytykuje zawsze na podstawie czegos, nigdy na zasadzie "tak mi sie podoba".
Jezeli chodzi o to czym sie zajmuje, to na wszystko co robie mam stosowne dokumenty. Jestem z wyksztalcenia filologiem, mam ukonczone kilka kursow, posiadam tez wyksztacenie zdobyte w Norwegii. Wystarczy?
Nie martw sie, twoje dokumenty nie trafia na moje biurko, bo dzialam w Oslo.
Dlaczego sie tak denerwujesz, jesli ktos niepochlebnie wypowie sie na temat tego nieszczesnego swiecowania? Zaden lekarz ani fizyk nie potwierdzi ze ten "zabieg" pomoze. Uszy mozna przeplukac moja droga, wciskajac ciepla wode do ucha. Jezeli zalega tam brud, to wypadnie. Czesto dzieje sie tak na np. podczas badan wyskosciowych dla budowlancow i pilotow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Na temat swiecowania uszu to sie zgadzam..masz racje..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
magdalena kozlowska
(mala8200)
Wiking
Dobrze,nie chcialabym byc takim "krolikiem doswiadczalnym......" ale naprawde masz na to wszystko pokonczone kursy?czy istnieje szkola "nauki chodzenia na szpilkach?hmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
tu akurat bylam na wrsztatach owszem byly organizowane pare 5 lat temu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
magdalena kozlowska
(mala8200)
Wiking
Acha dobrze wiedziec nie pytam zlosliwie jak nie ktorzy komentuja tylko z braku mojej wiedzy i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
zmiterka napisał:
tu akurat bylam na wrsztatach owszem byly organizowane pare 5 lat temu...

Skoro jests dietetykiem, to moze mogłabyś mnie oswiecic w kwestii cholesterolu? Istnieja sprzeczne informacje na temat norm. Jakie jest twoje zdanie? Musiales zglebiac temat jezeli rozpisujesz diety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
zmiterka napisał:
Na temat swiecowania uszu to sie zgadzam..masz racje..

Ok, nie ma problemu.

A co do innych ofert typu nauka chodzenia na szpilkach, czy personalny doradca zakupowy, to uwazam, ze sa ludzie, ktorzy tego potrzebuja. Jezeli jest popyt, to dlaczego na tym nie zarabiac?
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok