Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SylwiaW (2086 niezalogowanych)
3511 Postów

(sih87)
Maniak
B.K. napisał:
no prosze,prosze jakie nam tu artystki-stylistki zjechały...do wyboru do koloru a i oferta coraz szersza..jeszcze troche a bedzie ich wiecej jak budowlancówja mam w swoim otoczeniu chyba z pięć a i tak wyciągam nowe reklamy ze skrzynki... bedziemy piękne,zgrabne i powabne
wiec prosze nie narzekać tylko zapisywac sie masowo na te kursy..szczegolnie chodzenia na szpilkach...po Norwegii

Ciekawe ile z tych stylistek prowadzi legalną działalność gospodarczą? Z tego co widzę ogłoszeń pełno, a salonów niedużo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Sadze ,ze niewiele!Ale to nie moj problem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
zmiterka napisał:
Powiem szczerze ,ze mnie zdziwiliscie pierwsze slysze ,ja znam inne opinie same superlatywy ..no ale coz zawsze medal ma dwie strony

Zmiterko wszystko zależy od źródeł. Czasopisma medyczne, a czasopisma medycyny niekonwencjonalnej znacznie różnią się. Od człowieka zależy, któremu się bardziej ufa, ja się przychylam ku medyczny/naukowym. Może po prostu boję się zabiegu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
A ty masz z tym jakis problem?JAk laski chca to niech sobie pracuja na czarno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Oczywiscie rozumiem , znam to bo sama jak szlam na takowy kurs bardzo sie balam ale jak zaczelam regularnie to robic o migrenie sluch zaginal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Zmiterko,ja się nie znam,bo lekarzem nie jestem.Ale poprzez"woskowanie"o mało co słuchu nie straciłam.Ale być może jestem odosobnionym przypadkiem a standardowo takie zabiegi są pomocne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
sih87 napisał:
B.K. napisał:
no prosze,prosze jakie nam tu artystki-stylistki zjechały...do wyboru do koloru a i oferta coraz szersza..jeszcze troche a bedzie ich wiecej jak budowlancówja mam w swoim otoczeniu chyba z pięć a i tak wyciągam nowe reklamy ze skrzynki... bedziemy piękne,zgrabne i powabne
wiec prosze nie narzekać tylko zapisywac sie masowo na te kursy..szczegolnie chodzenia na szpilkach...po Norwegii

Ciekawe ile z tych stylistek prowadzi legalną działalność gospodarczą? Z tego co widzę ogłoszeń pełno, a salonów niedużo...

aj tam,aj tam czepiasz sięartystki nie maja głowy do takich przyziemnych spraw jak jakas tam rejestracjaone przezciez upiększają nas...chcesz mieć boską,, dziołche,, to siedz cicho

a na powaznie,nie wiem czy przy takiej,,konkurencji,,zarabiają az tyle aby opłaciło sie rejestrować...
trzeba zapytac u zródeł.... zmiterka przyznaj sie jak tam z kasiura wychodzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Zaniepokoilas mnie bo w tym momencie ...a moze mialas jedno z przeciwskazan np. problem z benbenkiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
zmiterka napisał:
A ty masz z tym jakis problem?JAk laski chca to niech sobie pracuja na czarno

Problemu nie mam, ale niedługo się nawzajem wykończycie, bo ceny polskich kosmetyczek w Norwegii są już prawie jak Polsce ... co oferta to taniej o.O Zastanawiam się jaki jest minimum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Ja sadze ,ze to dziala troche inaczej , moze dziewczyny sa dopiero co po kursach i chcsa sie douczyc na kims...pozniej pojda do salonu kiedy lizna jezyka i bede braly juz duzo duzo wiecej znam takie przypadki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok